FHM Shoots: avontuurlijke krullenbol Nena Maria

jul 08 , 12:00 Girls
rus 3923
We hebben weer een spetterende FHM Shoot voor je klaarstaan! Deze week stellen we je voor aan een beauty met een avontuurlijk randje. Met haar betoverende blauwe ogen en blonde krullenbol weet ze ons keer op keer te charmeren. Maak kennis met de enige echte Nena Maria!
Hi Nena, hoe is het met je?
Hey! Met mij gaat het super goed, I'm living my dream life!
Dit is je eerste FHM Shoot. Hoe was het om samen te werken met Russell Pearson?
Geweldig! We hebben ontzettend veel lol gehad en de shoot was bijzonder om te doen. Daarnaast is Russell een ideale fotograaf om mee samen te werken!
Dit jaar sta je voor het eerst in de FHM500! Hoe voelt dat voor jou?
Ik ben erg blij. Ik heb inmiddels heel wat shoots gedaan, maar FHM500 stond nog hoog op mijn lijstje, en nu mag ik het eindelijk afvinken!
rus 4626
Om je wat beter te leren kennen: waar ben je opgegroeid en hoe is dat bevallen?
Ik ben opgegroeid in Noord-Holland in een klein dorpje genaamd Opmeer, waar ik inmiddels niet vaak meer te vinden ben. Ik heb een fijne tijd gehad, maar wel heel veilig: iedereen kent elkaar en zit op dezelfde school. Ik voelde al snel dat ik anders was dan anderen.
Waar woon je tegenwoordig en wat vind je leuk aan die plek?
Ik woon tegenwoordig overal ter wereld. In het zomerseizoen ben ik te vinden in Ibiza en verder in het jaar vlieg ik overal naartoe! Ik ben nog steeds aan het ontdekken waar ik voor langere tijd zou willen blijven. Op dit moment ben ik te vinden in Las Vegas, Miami en LA. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Wat ik leuk vind aan Amerika is dat hier alles mogelijk is en je mag zijn wie je wilt zijn. Als ik hier over straat loop, blijven mijn ogen niet uitgekeken! In Amerika bestaat alles wat je maar kunt bedenken; ik zie veel rijkdom, wat ik inspirerend en motiverend vind voor mijn eigen toekomst. Het is een heel ander leven, maar wel een leven waar ik altijd van gedroomd heb. Het duurde even voordat ik deze stap kon zetten, maar ik ben erg blij met mijn keuze.
Je bent fulltime model en influencer. Hoe ben je daar zo ingerold?
Ik had in Nederland altijd een eigen zaak gespecialiseerd in krullend haar. Daarnaast deed ik wel wat modellenwerk, maar nooit fulltime. Tijdens mijn deelname aan Temptation Island besefte ik dat ik het roer wilde omgooien, en niet zo'n beetje ook! Mijn doel was de cover van de Playboy halen en meer van mezelf laten zien, wie ik wil zijn en wie ik echt ben. Voor ik het wist had ik mijn zaak gesloten, mijn relatie verbroken en was ik vertrokken. Ik werkte als 'image' model op plekken zoals Ibiza en Australië. Ik werd wekelijks geboekt voor grote yacht party's, villa feesten en VIP avonden in de grootste clubs.
Kun je ons meenemen naar enkele mooie klussen die je in je carrière hebt gedaan? Wat zie je als hoogtepunten?
Ik heb drie keer mogen poseren voor Playboy in één jaar, dat vond ik erg speciaal. Een shoot in Lanzarote en een shoot op een prachtige zeilboot in Ibiza. Daarnaast heb ik een show op de catwalk gelopen voor L'Oréal, wat helemaal nieuw voor me was. Ik ben niet erg lang, dus ik had mega hoge hakken aan, super spannend! Ik voelde me daarna erg sterk en voldaan. En natuurlijk niet te vergeten het televisieprogramma 'Het Perfecte Plaatje', waar ik als naaktmodel meedeed. Dat is ook niet iets wat je elke dag doet, haha, geweldig!
Waar ben je afgelopen jaar druk mee geweest?
Dit klinkt als een luxe antwoord, maar toch is het waar: reizen. Ik ben druk geweest met modellenwerk in verschillende landen en heb ontzettend veel gereisd, van plek naar plek. Nieuwe tijdelijke woningen en veel netwerken voor mijn toekomst. Ik heb een enorme passie voor schilderen en tekenen, wat ik graag doe en waar ook heel wat uren in zijn gegaan!
Ben je gelukkig in de liefde of ben je single?
Ik ben gelukkig single. Ik heb veel leuke mannen uit verschillende landen mogen leren kennen. Erg bijzonder, al die verschillende nationaliteiten, maar mijn prins heb ik nog niet gevonden!
Hoe beschrijf je jouw perfecte man?
Easy! Iemand die lekker zichzelf is, voldoende zelfliefde heeft en niet bang is voor een spannend avontuur met mij!
Wie is jouw favoriet uit de FHM500?
Julia Yaroshenko! Prachtvrouw, met haar sproetjes en rossige haar vind ik haar echt een natural beauty, 'one in a million'.
Waar mogen wij jou voor wakker maken?
Kijken naar de sterren met een kop thee, muziek en een hoodie aan, of pannenkoeken met banaan en pindakaas!
rus 5467
Kun je nog een leuk weetje of grappig feitje over jezelf vertellen?
Ik ben een echte knuffelbeer, en het liefst loop ik lekker naakt door huis, maar wel met mijn geitenwollen sokken aan, hahaha.
Wat zijn jouw doelen voor de komende tijd?
Mijn doelen voor de komende tijd zijn om nog meer van mezelf te laten zien en te groeien op het gebied van dansen, online en met mijn kunst.
Meer van het model? Volg Nena Maria op Instagram. Pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk even mee.

Favorieten van Nena:

Stad: New York tijdens de kerst
Reis: Bali, dat is mijn favoriet
Restaurant: Zuma of Novikov
Film: Home Alone, blijft leuk. Ieder jaar ga ik er weer voor zitten
Presentatrice: Chantal Janzen
Dier: Olifant
Auto: Lamborghini
Gadget: koptelefoon, ik kan niet zonder muziek
Festival: Coachella

Gallery Nena Maria

Credits:

Fotograaf: Russell Pearson 
Model: Nena Maria 

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen:
Delen met
Ook interessant