FHM500 Shoots: Social Media Queen 2019 Sophie Milzink

In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land beter kennen. Dit keer een shoot van fotograaf Juliane Falk met onze Social Media Queen van 2019. Ze is brutaal, goed gebekt en sexy as hell. Met zo’n 300.000 subscribers op YouTube en meer dan 400.000 volgers op Insta dendert ze als een Thalys door de online wereld. 5 vragen aan Sophie Milzink. 

Wie is de aardigste YouTuber van Nederland?
Mascha van Beautygloss vind ik altijd heel aardig. Ze is echt een beetje de YouTube-moeder. Toen ik net begon was ik nog heel jong en zij was al stuk ouder. Altijd een heel zorgzame, behulpzame en gezellige vrouw. Ik kon altijd bij haar terecht.

Wat is het vetste Nederlandse YouTube-kanaal van Nederland?
Mijn eigen natuurlijk! Daarnaast vind ik die van StukTV heel goed. Ze zijn natuurlijk helemaal uitgegroeid tot een eigen zender met eigen formats en alles. Ze behalen inmiddels cijfers waar tv-uitzendingen niet eens tegen kunnen opboksen dus als ik op die manier zou kijken dan zijn zij duidelijk het vetste YouTube-kanaal.

Sophie Milzink FHM
Foto: Juliane Falk

Wat is de gekste aankoop die je hebt gedaan met je YouTube money?
Op een brakke zondagochtend toen ik er een keer helemaal doorheen zat ben ik een hele dure armband gaan kopen. Het was een Cartier-armband dus de prijs kan je opzoeken. Dus toen ik met een kater naar binnenliep had ik het wel het gevoel dat de beveiliging op scherp werd gesteld. Toen ik zei dat ik een armband kwam kopen kreeg ik gewoon lekker een glaasje drinken aangeboden hoor.

Je moet een influencer chick uitkiezen om een trio mee te doen. Wie kies je?
Dan wil ik er een groepsevenement van maken! Ik zou dan Nina Warink, Iris Enthoven, Sylvana IJsselmuiden, Isadee Jansen, Daelorian van der Kolk, Marije Zuurveld, Anne-Fleur Dekker, Soundos, Emma Wortelboer en Quinty Misidjan en Roos Witman uitnodigen. Hartstikke gezellig wordt dat.

Wat krijg je voor een gesponsorde Instagram post?
Zo veel dat het jullie het niks aangaat! Ik kan er van leven, mijn huur betalen en af en toe leuke dingen doen dus dat is wat ik erover kwijt wil.

 Sophie of Juliane volgen? Volg Sophie Milzink en Juliane Falk op Instagram
* Dit interview verscheen eerder in de FHM500 2019.

Credits

Fotograaf: Juliane Falk
Model: Sophie Milzink

Behind the scenes video van de FHM500-shoot

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM500 Shoots: Social Media Queen 2019 Sophie Milzink
Sluiten