FHM Shoots: de verleidelijke brunette Angie Langerak

In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land beter kennen. Na de beach shoots met Maxime en Annelie, hebben  we nu een prachtige indoor-shoot met Angie Langerak. Prachtig gefotografeerd door Russell Pearson. Ze zeggen wel eens dat blondines het beter doen, maar heb je wel eens naar deze prachtige brunette gekeken? 

Angie! Hoe is het?
Hi! Met mij gaat het heel goed op dit moment. Ik woon net in mijn nieuwe huisje en verder ben ik druk bezig met ondernemen.

Wat doe je eigenlijk in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven reis ik de hele wereld rond voor mijn werk, heb ik een eigen webshop en ben ik bezig om mijn eerste vastgoed aan te kopen. Ik heb een druk leventje dus!

Angie
Foto: Russell Pearson

 Hoe vind je het om met een shoot op FHM te staan?
Ik vond het wel spannend omdat mensen snel een mening over je hebben. Maar achteraf dacht ik: gewoon doen! Ik denk dat heel veel meisjes hier wel van dromen. Ik kan zelf nog niet echt geloven dat ik dit mocht doen, haha!

Hoe was de shoot met Russell?
Heel leuk. Vroeger zat ik bij een modellenbureau maar helaas door mijn lengte (1.69 meter) kon ik er niet mee doorgaan. Na een aantal jaar heb ik voor het eerst weer geshoot met Russell. Dat was best even spannend maar Russell stelde mij direct op mijn gemak. Ook hebben we de hele tijd gelachen. Ik vind hem echt een hele goede fotograaf.

Waar ben je het meest tevreden over bij jezelf?
Ik denk mijn ogen en mijn lichaam. Ik eet vrij vaak ongezond en ik kom geen gram aan. Dat is top!

Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Klaaswaal dat is een klein dorpje onder Rotterdam.

Angie
Foto: Russell Pearson

Wat wilde je vroeger worden als klein meisje?
Vroeger wilde ik heel graag Dolfijnentrainster worden in het dolfinarium, stewardess of model.

Je staat nog niet in de FHM500 hé, hoe kan dat?
Omdat er natuurlijk super veel andere knappe meiden zijn! Ik vind het heel knap hoe jullie elk jaar weer een top 500 hebben met zoveel knappe meiden. Ik zou het wel heel tof vinden om in de FHM500 te mogen staan.

Waar kijk je de komende tijd het meest naar uit?
De mooie reizen die ik nog mag maken. Ook de ski vakantie die gepland staat en natuurlijk het meest spannende, het aankopen van vastgoed!

Angie
Foto: Russell Pearson

Favorieten van:
Auto: Porsche
Restaurant: Impero Romano ( Italiaans)
Stad: Miami
Reisbestemming: Filipijnen
Netflix: La Casa de Papel
Artiest: Daddy Yankee
Festival: Crazy Sexy Cool, Tomorrowland
Persoon die je nog wil ontmoeten: Justin Bieber

Foto’s: Russell Pearson 

Credits

Model: Angie Langerak 
Fotografie: Russell Pearson

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: de verleidelijke brunette Angie Langerak
Sluiten