FHM Shoots: presentatrice Suus de Brock

Suus de Brock kwam in de spotlight als een piepjonge presentatrice van het programma Six Pack. Tegenwoordig kun je haar bewonderen als host in programma’s als De Gouden Formule en binnenkort Sky High Dubai. Fotograaf Stef Hartog nodigde de bevallige brunette uit voor een fotoshoot, waarop Suus positief antwoordde. Met resultaat, want Suus & Stef blijken zelf een gouden formule te zijn voor een weergaloze fotoserie. 

Hee Suus. Wat een shoot! Wat vind je zelf van het resultaat?
Altijd al een keer zoiets willen doen. Ja, ik word ook een jaartje ouder, altijd leuk voor later dit dacht ik en ik kan je vertellen er staat er nog eentje gepland.

Kun je iets meer zeggen over de totstandkoming van deze shoot?
Ik heb met Stef eerder samengewerkt voor een andere shoot. En hij vroeg mij of ik dit niet een keer zou willen doen. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Hij is ook wel erg goed in zijn werk moet ik zeggen.

Suus de Brock FHM
Suus de Brock.  Foto: Stef Hartog

Je bent onder andere werkzaam als presentatrice. Waar kunnen de mensen je van kennen?
Vroeger begon ik als assistente van Valerio en Nicolette Kluiver in Six Pack. Echt ‘way back in the days’, ik was maar liefst 17 jaar oud. Daarnaast heb ook veel tv-reclames gedaan. Maar na mijn studie miste ik heel erg het entertainen en werd toevallig (naast mijn normale werk in PR en marketing) gevraagd als presentatrice bij LXRY TV. Dat beviel mij wel, maar vond ook dat het beter kon. En zo begon ik daarna mijn eigen programma’s echt als format bedenker, producer en TV host. Mensen onderschatten soms wat ik doe, er komt best veel kijken namelijk. Programma’s die ik onder andere heb gemaakt zijn; De Gouden Formule op SBS6, Mooi TV op SBS6 en dan nu mijn laatste project Sky High Dubai op RTL4 en Videoland. Kan niet wachten om dat aan jullie te laten zien!

Je houdt je veel bezig met luxe. Wat is het decadente dat je hebt meegemaakt in het kader van je werk?
Oef, hele goeie vraag dit en ook wel erg makkelijk te beantwoorden. Op een jacht mogen filmen bij een van de mooiste jachtenbouwers van Nederland namelijk Mulder Shipyard. Wat een ervaring was dat! Ik was in het o zo mooie Kroatië bij nationaal park Mjlet en de stad Dubrovnik. Het jacht was 36 meter lang met 4 slaapkamers, alles erop en eraan, en vijf man personeel aan boord die het jachtweekend onvergetelijk maakte. Denk aan vijf sterren eten, bediening, entertainment en ook toys die tevoorschijn werden gehaald zoals Jetski’s en Sea Bobs. Eerste keer op een jetski voor mij, wat ging dat hard, haha! Ik hou wel van een beetje avontuur. Vliegen met een privéjet van ASL Jet Netherlands, dat was ook wel echt luxe. In een vliegtuig zitten helemaal voor jezelf. En natuurlijk niet te vergeten in een McLaren rijden. Ik ben wel iemand die dan ook even het gaspedaal goed intrapt. Had je zeker niet verwacht he?!

Nou, eigenlijk wel. Je was onlangs in Dubai. Hoe was dat?
Ja wat een stad is dat! Je voelt alles zo bruisen daar, ik zou er zo kunnen wonen. Je voelt dat het nog grootser gaat worden dan het nu al is. Ik was daar voor mijn nieuwe RTL4 en Videoland programma Sky High Dubai. De naam zegt het al, sky high gaat het daar zeker. Je kan beter vragen wat heb je niet gedaan?! We vliegen met de beste vliegtuigmaatschappij ter wereld, dat is Emirates. Nou, dat was te merken ook. Wat is dat gaaf om businessclass te zitten. Eigenlijk kan je dat bijna first class noemen.

Dik! Wat nog meer?
We zijn gaan filmen met onder andere Dubai Holding en Meraas, dat zijn een van de grootste vastgoedproject ontwikkelaars van Dubai. Denk aan Bvlgari residences en resort, Port de La Mer, JBR, en Jumeirah. We bezoeken daar huizen variërend van vier ton tot 150 miljoen. Ook interview ik YouTube en Instagram-fenomeen Super Car Blondie, een van de bekendste vrouwelijke autokenners ter wereld die de coolste nieuwe en futuristische auto’s mag testen. Maar we laten naast de auto’s en het luxe leven ook de andere kan van Dubai zien. Visit Dubai wil namelijk ook dat we niet alleen de luxe kant laten zien, maar ook wat de stad nog meer te bieden heeft. De food & culture kant bijvoorbeeld. We krijgen een hele tour door het oude Dubai met de kennis over de stad en het eten. Ook laten we Ain Dubai zien, het hoogste reuzenrad ter wereld, maar liefst 250 meter! Natuurlijk kan de woestijn niet ontbreken in dit geheel en rijden we met vintage landrovers van Platinum Heritage Dubai in een oneindige woestijn om vervolgens op te staan om 05.00 uur en met de zonsopgang een luchtballonvaart te maken. Dat gevoel van stilte boven de woestijn is echt ongekend. Ik hoop ook echt dat ik dat gevoel op de kijkers kan over brengen. Zoals ik al zei, ik produceer alles zelf, dus dat is af en toe een beetje aanpoten zowel achter als voor de camera, maar die uitdaging vind ik alleen maar leuk.

Suus de Brock FHM
Foto: Stef Hartog

Wat voor bestemmingen heb je nog meer bezocht voor je werk?
Ja wat dacht je van Curaçao? Zo’n heerlijk eiland! Lekker cruisen op een buggy dwars door de natuur heen. Snorkelen op een van de mooiste plekken ter wereld en bezochten we de mooiste resorts. Dat was echt leuk. Je ziet de crew natuurlijk nooit, maar achter de schermen hebben we ook echt de grootste lol met zijn allen. Kroatië was ook echt heel gaaf, in Dubrovnik is namelijk Game Of Thrones opgenomen, wat een prachtige stad is dat.

Waar zou je nog heeeeel graag een keer naartoe willen?
Ik zou heel heel graag naar Japan willen. Tokio lijkt mij echt geweldig om mee te maken. Daarnaast zijn de Japanners ook echt creatief op elk gebied. Denk aan slaappods, gekke harajuku girls, spelletjes en eten. Wat dacht je van de beste sushi ter wereld? Nou, daar teken ik voor hoor. Maar naast de drukke stad zou ik dan ook het Japanse eiland Okinawa willen bezoeken. Dat is een eiland met de meeste 100-jarigen ter wereld. Het schijnt dus dat de mensen daar het ultieme goede leven hebben en dus allemaal zo oud worden, door een combinatie van werk, meditatie, rust en reinheid. Ik zou graag een keer van dichtbij willen meemaken waarom deze mensen zo gelukkig zijn.

Wat onze lezers natuurlijk willen weten: ben je nog vrijgezel?
Haha, leuke vraag dit. Ik ben sinds kort vrijgezel en na een lange relatie moet ik er echt nog aan wennen om dit uit te spreken. Goede zelfreflectie om even alleen te zijn moet ik zeggen. Wie ben ik, wat wil ik en waar ga ik naartoe in het leven. Zoals je merkt ben ik best filosofisch ingesteld. Sowieso alles gebeurt met een reden in het leven, dus ik zie wel waar het schip strand.

Op wat voor type mannen val je?
Iedereen heeft wel een standaard type. Lang, donker haar, mooie ogen en een goede bouw. Maar ik vind charisma, uitstraling en karakter zo erg meespelen. Je moet mij ook wel echt goed aan het lachen kunnen maken. Daarnaast ben ik ook echt een ‘one of the guys’ meisje. Dus dat betekent veel mannelijke vrienden, mannelijke humor en kan wel tegen een stootje. Je moet mij wel aankunnen als het ware, want ik zeg alles wat ik denk. Dat is mijn sterkte punt maar ook wel mijn valkuil. Ik jaag soms daarmee mensen weg, haha. Belangrijkste eigenschappen? Verzorgd, gezellig, veel humor en een enorme uitstraling.

Wat staat er de komende tijd allemaal op de agenda?
Op dit moment ontzettend druk met editen van het Dubai programma wat vanaf 20 maart tot en met 26 april te zien is op RTL4 en on-demand natuurlijk op Videoland. Dus dat neemt de komende periode wel even wat tijd in beslag. Voice-overs uitschrijven en inspreken, zodat jullie een nog beter gevoel en informatie krijgen bij deze stad. Maar dat ga ik allemaal lekker doen vanaf Curaçao heb ik besloten. Ik heb wel een vakantie verdiend. Ook ben ik bezig met een nieuwe locatie voor seizoen twee van Sky High. Ook weer een van de mooiste en bijzonderste plekken op aarde, waar ik nog nooit ben geweest. Ik hoop dat dit in november te zien is en anders begin volgend jaar. Ik hou jullie nog even in spanning waar we naartoe gaan.

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Pfoeee mijn dromen. Ik heb er nog zo veel. Ik ben echt dol op reizen en neem graag jullie mee in mijn avonturen en belevenissen op tv. Dus mijn dromen ben ik in principe al aan het waarmaken. Maar een spelprogramma zou mij ook wel leuk lijken. Oh en Expeditie Robinson is wel echt iets wat ik zou willen doen. Ik ben echt ‘one with nature’ dus ik denk dat ik het goed kan uithouden. Daarnaast ben ik ook wel competitief en hou wel van een spelletje waarbij je fysiek en mentaal wordt getest. Ook ben ik bezig met een aantal andere programma’s waar ik jullie heeeel veel over wil vertellen en wat in de startblokken staat. Dus jullie gaan mij nog veel zien de komende tijd.

Meer Suus de Brock? Volg haar op Instagram. En als je dan toch zo lekker bezig bent, pak fotograaf Stef Hartog ook gelijk mee. 

Vluggertje met Suus de Brock

Stad: New York & Dubai
Reis: Als het in de natuur is ben ik blij. Wandelen ben ik dol op. Maar af en toe in een vijf sterren resort zeg ik ook geen nee tegen.
Restaurant: Ceppi’s & Cecconi’s. Love myself some pizza!
Film: Ik ben echt dol op vechtfilms, maar ben ook echt een sucker for Disney films. Ik ken vrijwel alle liedjes uit mijn hoofd.
Presentatrice: Oprah Winfrey, wie zij heeft gesproken en hoe ze dat doet, wat een powervrouw.
Dier: Ik ben echt een enorme dierenliefhebber, dus vrijwel elk dier word ik hysterisch van.
Auto: Mercedes G Klasse
Gadget: e-reader, scheelt weer kilo’s in de koffer aan boeken.
Festival: Burning Man. Vetste festival wat ik ooit heb meegemaakt.

Gallery

Credits

Fotografie: Stef Hartog
Model: Suus de Brock

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: presentatrice Suus de Brock
Sluiten