FHM Shoots: Portugese hottie Mariana Ferreira

Het is weer tijd om een bloedmooie dame in het zonnetje te zetten. En laten die warme zonnestralen nou net zijn waar deze Portugese schoonheid zo van houdt. Hottie Mariana Ferreira groeide op in het prachtige Porto, maar paradeert nu vrolijk door de Nederlandse straten waar ze bemind en geliefd wordt door velen. Speciaal voor ons nam ze plaats voor de lens van huisfotograaf Russell Pearson en we moeten zeggen dat het resultaat er absoluut mag wezen.

Hey Mariana! Waar ben je opgegroeid en hoe was dat voor jou?
Hi! Ik ben in Porto, Portugal opgegroeid. Ik mis het af en toe wel hoor. Helaas ga ik niet zo vaak naar Portugal als vroeger. Misschien dat ik deze zomer wel die kant op ga. Ik heb natuurlijk mijn familie daar en ik mis ze heel erg!

Waar houd je je in het dagelijkse leven zoal mee bezig?
Ik werk niet fulltime als model, maar heb daarnaast ook een “normaal” leven. Ik werk in een kledingwinkel, omdat thuis zitten en me vervelen niet mijn ding is. In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk graag met vrienden!

Mariana Ferreira
Foto: Russell Pearson

Je bent er niet vies van om in lingerie te shooten als we je insta mogen geloven. Hoe vond je de samenwerking met Russell?
Haha nee, zeker niet! Samenwerken met Russell is altijd fantastisch. Hij is zo ontzettend goed in zijn werk. Shooten met Russell is altijd gezellig en ik ben mega blij met het resultaat! Dit is zeker een van mijn favoriete shoots.

Eerst schitterde je al in de Playboy en nu ook op de site van FHM. Wat is de volgende stap?
Ja klopt! Super gaaf! Wie weet wat de toekomst brengt. Ik zou het zeker leuk vinden om toch misschien weer Playmate te zijn…wie weet!

Je hebt een hele gave tattoo van een slang op je arm staan. Wat is daar de gedachte achter geweest?
Haha thanks! Het heeft eigenlijk geen betekenis… ik heb slangen altijd super gaaf gevonden, dus dat was eigenlijk de reden.

Wat is een echte guilty pleasure van je?
Hmmm… ik heb er een paar, maar ik kies toch voor pizza en Netflix. Als ik moest kiezen tussen uitgaan of pizza en Netflix, dan zou ik zeker voor een avondje Netflix met pizza kiezen!

Mariana Ferreira
Foto: Russell Pearson

Wie is een echte inspiratiebron voor jou?
Dan zouden dat toch allebei mijn ouders zijn. Ik bewonder mijn ouders heel erg, omdat ze allebei hele goede voorbeelden voor me zijn geweest.

Wat is een prestatie van jezelf waar je echt trots op bent?
Ik denk dat ik heel erg trots ben op hoe ik zo erg veranderd ben in het afgelopen jaar. Ik heb mijn mindset helemaal veranderd en ik merk dat ik veel blijer ben met mezelf! Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen!

Welke doelen heb je allemaal nog voor aankomend jaar?
Uhmm… goeie vraag. Niet zo veel eigenlijk, ik ben heel erg gefocust bezig met veel werken! Hopelijk, als het weer kan, wil ik weer gaan reizen. Het liefste naar een warm land want, aah, wat mis ik dat warme weer!

Meer van Mariana Ferreira? Volg haar op Instagram. Volg fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk effe.

Behind the scenes video

Vluggertje met Mariana Ferreira

Maaltijd: Francesinha (Portugees gerecht)
Stad: Porto
Land: Italië
Dier: Kat
Reis: Malediven
Serie: Breaking Bad
Film: Spirited Away
Artiest: Drake
Festival: Rotterdam Rave
Auto: Bentley Continental GT, dat is echt mijn droomauto!

Gallery

Credits

Fotograaf: Russell Pearson
Model: Mariana Ferreira
Lingerie: Maison Close
Locatie: Boutique Hotel De Witte Dame

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: Portugese hottie Mariana Ferreira
Sluiten