FHM Shoots: opkomend model Delfine Stal

Ze groeide op onder de Spaanse zon in Mallorca, maar is inmiddels woonachtig in Nederland. Delfine Stal is nog niet zo lang bezig met fotoshoots. Sterker nog: dit is pas de tweede keer dat ze zo’n shoot doet. En dan gelijk al voor FHM. Wat goed is komt snel, zeggen ze toch? Blijkt maar weer. Russell Pearson fotografeerde de blondine, met dit als knap resultaat. 

Delfine! Mooie naam zeg. Die hebben we niet eerder gehoord. Wat betekent dat?
De naam zelf is afgeleid van dolfijn. Mijn ouders hebben het ooit gehoord, dat vonden ze mooi en hebben mij toen zo genoemd. Ik ben echt superblij met mijn naam. Ik heb mijn naam zelf nog nooit bij iemand anders gehoord en krijg er vaak complimenten over.

Delfine Stal
Foto: Russell Pearson

Snappen we! Goeie shoot zeg met met Russell. Was dit voor het eerst dat je zo’n shoot hebt gedaan?
Ik ben nog niet zo lang bezig met social media. Dit is pas de tweede shoot die ik ooit gedaan heb. Het voelde heel speciaal. Normaal zie ik altijd andere meiden die ik volg dit soort dingen doen, en dan sta je opeens zelf voor de camera. Dat voelt heel gaaf. De sfeer met Russell was erg fijn, ik voelde me heel erg op mijn gemak. Het voelde niet alsof het mijn eerste fotoshoot was, hij hielp mij heel goed met van alles.

Je timmert behoorlijk aan de weg met veel volgers op Insta en Tiktok. Is dit fulltime wat je doet?
Ik ben pas net begonnen met social media. Het is nog best wel onvoorspelbaar, ook qua inkomsten. Dus dit is niet iets wat ik mijzelf later fulltime zie doen. Qua studie heb ik twee opleidingen gedaan, maar die waren het uiteindelijk niet voor mij. Ik ben pas 19 jaar oud, dus ik heb nog even de tijd. Met een groep vrienden hebben we besloten om een paar maanden naar Amerika te gaan om in het diepe te springen en te kijken wat daaruit gaat komen. Mijn management zit daar ook, dus dan komt er hopelijk meer uit. Als ik terugben uit Amerika ben ik van plan om een nieuwe studie te beginnen.

Wat is de tofste trip die je hebt gedaan omdat je daarvoor uitgenodigd was?
Ik ben ooit mee gevraagd om naar Paris Fashion week te gaan, we zaten toen met een groep mensen in een huis en dat was echt een gave experience. Daar heb ik ook leuke mensen ontmoet, die ik nu ook in de USA weer ga treffen.

Delfine Stal
Foto: Russell Pearson

Met een shoot als dit solliciteer je nadrukkelijk naar een plekje in de FHM500. Wat vind je van onze jaarlijkse verkiezing?
Ik volg FHM al een tijdje, ik vind het echt een superleuk blad. Zou ontzettend leuk zijn als ik ooit in de FHM500 zou komen!

Wat was het hoogtepunt van je zomer?
Ik ga elk jaar naar Spanje omdat ik zelf in Spanje ben opgegroeid. Ik spreek dus ook vloeiend Spaans. Dit jaar ben ik met vrienden gegaan. Heel erg leuk om ze alles te laten zien en natuurlijk te laten proeven uit de Spaanse keuken. Ik ben gek op het leven in Spanje.

Wat staat er dit jaar nog voor mooie dingen op jouw agenda dit jaar?
Dit jaar ga ik proberen zo veel mogelijk van de wereld te zien en zoveel mogelijk te leren en mijzelf te ontwikkelen. We beginnen in Los Angeles en vanaf daar zie ik het allemaal wel. Wordt een mooi avontuur!

Kun je tot slot nog een geinig weetje over jezelf vertellen? 
Ik heb ADHD en ben dus superimpulsief. Het stopzetten van mijn studie en tijdelijk verhuizen naar Amerika heb ik dus ook in zo’n 20 minuten besloten. Ondanks dat ik door mijn ADHD superenthousiast hele drukke planningen maak, kan ik ook weer slecht tegen veel prikkels.

Meer van Delfine Stal? Volg haar op Instagram. Pak Russell Pearson dan ook gelijk even mee.

Vluggertje met Delfine Stal

Stad: Palma de Mallorca
Reis: Roadtrip door Frankrijk Spanje en Portugal met mijn vader en zussen.
Restaurant: Ca’n Torrat in Mallorca.
Maaltijd: Entrecôte
Film: The Hangover
Serie: Gossip Girl en Breaking Bad
Model: Romee Strijd
Dier: Dolfijn (obviously)
Auto: Audi RS 7 helemaal zwart of een Beetle
Gadget: AirPods Max
Festival: Palmundo

Gallery

Credits

Fotografie: Russell Pearson
Model: Delfine Stal

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen: 

Reageer op artikel:
FHM Shoots: opkomend model Delfine Stal
Sluiten