FHM Shoots: de knappe studente Nikki Jansen

Klaar voor een nieuwe fotoshoot? Russell Pearson is weer druk bezig geweest de afgelopen tijd. Na Delfine Stal, heeft hij nu Nikki Jansen voor z’n camera gehad. De blondine is nog onbekend bij het grote publiek, maar met dit soort shoots gaat het niet lang meer duren of daar komt verandering in. Nikki staat in elk geval hoog op onze FHM500 to watch list, dat is een zekerheidje.

Nikki! Hoe is het?
Hi! Met mij gaat alles goed. Lekker druk met van alles en nog wat. Mijn studie is weer begonnen, de vakantie is helaas voorbij en ik ben weer volop aan het trainen in de gym!

Dit was een bijzondere shoot, want jij kent onze huisfotograaf Russell Pearson al heel je leven. Hoe komt dat zo?  
Ja dat klopt! Ik ken Russell inderdaad al heel mijn leven. Russell en zijn vrouw Yuki zijn al heel lang goede vrienden van mijn ouders. Vroeger, toen ik jong was, deden we ook al shoots. Russell maakte dan foto’s van mij en mijn broertje, die vervolgens altijd kwaad wegliep omdat hij een hekel had aan het poseren, haha. We hebben dus al vaker samen geshoot!

Nikki Jansen
Foto: Russell Pearson

Wat vind je van het resultaat?
Jaaaa super mooi en ik ben heel trots dat ik dit heb mogen doen! We hebben geshoot in een prachtige hotelkamer in Hotel Twentyseven in Amsterdam. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik echt wel een beetje zenuwachtig was. Het was mijn eerste shoot in lingerie, dus dat was even nieuw. Het is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet, maar zowel Russell als Brigitta (make up artist) stelden mij direct op mijn gemak. Toen we eenmaal aan het shooten waren vond ik het echt fantastisch om te doen!

Waar ben je eigenlijk opgegroeid? 
Ik ben opgegroeid in Leiderdorp samen met mijn broertje en ouders. Ik heb daar een leuke jeugd gehad. We woonden vlak bij school en ik had altijd veel vriendinnetjes in de buurt wonen. We spraken vaak af en gingen samen naar hockey. Een paar van die vriendinnetjes van toen zijn nu nog steeds mijn beste vriendinnen.

Nikki Jansen
Foto: Russell Pearson

Wat voor type meisje was je op de middelbare school?
Ik was eigenlijk als klein meisje altijd wel braaf en ook wel een beetje verlegen. Ik deed altijd erg mijn best op school. Maar dat is toen op de één of andere manier compleet omgeslagen toen ik naar de middelbare school ging. Ik kwam eigenlijk vrijwel elke dag te laat, maakte mijn huiswerk bijna nooit en deed in de klas ook nooit zo heel veel. Ik dacht altijd:  “dat zie ik dan wel weer”, tot de laatste avond voor mijn toets, dan sloeg de stress ineens toe! En dat laatste is nog steeds zo, haha. Verder heb ik een leuke tijd gehad op de middelbare school!

Waar woon je tegenwoordig?
Tegenwoordig woon ik in Voorschoten. Het bevalt mij voor nu prima, maar niet voor mijn hele leven hoor. Ik denk dat ik toch ook graag wel een tijdje in de stad zou willen wonen.

Wat doe je in het dagelijks leven? 
Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de studie Allround schoonheidsspecialiste en onderneming. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie en houd ik ervan om uiteten te gaan met vrienden en vriendinnen!

Hoe ziet jouw ideale date eruit? 
Lekker uit eten samen in een leuk restaurant en daarna door naar een coctailbar of rooftopbar. Ja, dat zie ik wel zitten.

Wie is je een celebrity crush?
Oehhh lastig… Ik moet zeggen dat ik niet per se een celebrity crush heb.  Als klein meisjes vond ik Leonardo Di Caprio altijd helemaal geweldig, toen hij nog jong was.

Nikki Jansen
Foto: Russell Pearson

Wat vind je op- en afknappers bij een man? 
Ik vind mannen die helemaal vol zijn van zichzelf en alleen maar over zichzelf kunnen praten heel onaantrekkelijk. Ook een slechte hygiëne is voor mij echt een no go.  Maar een zelfverzekerde, sportieve man met humor vind ik heel aantrekkelijk. Ik moet wel met iemand kunnen lachen. Verder scoort een galante man zeker punten bij mij. Ik kan het erg waarderen als een man de deur voor mij open houdt of mij voor laat gaan.

Hoe hou jij jezelf fit? 
Vanaf mijn vierde tot aan mijn 18e heb ik altijd gehockeyd. Het laatste jaar heb ik ook nog training geven aan de junioren maar dat was op een gegeven moment niet meer te combineren met mijn studie. Ik mis af en toe de gezelligheid en de teamspirit. Tegenwoordig probeer ik echt wel vijf keer per week in de sportschool te staan. Dit verschilt een beetje per week hoor. De ene week ben ik erg druk en kom ik met moeite aan vier keer en de andere keer heb ik meer tijd en sta ik er gerust zes keer. Ik doe meestal een combinatie van krachttraining en een beetje cardio. Op die manier probeer ik mijzelf in combinatie met gezonde voeding fit te houden.

Kun je nog een leuk weetje over jezelf vertellen?
Haha, ik krijg altijd van mijn vriendinnen te horen dat ik ontzettend chaotisch ben!  Ik ben altijd van alles kwijt en overal te laat. Ik heb al zo vaak meegemaakt dat ik de voordeur dicht deed en mijn huissleutels nog binnen lagen, haha.

Meer van Nikki Jansen? Volg haar op Instagram. Volg Russell Pearson dan ook gelijk effe! 

Vluggertje met Nikki Jansen

Stad: Amsterdam
Reis: Miami, Saint-Tropez, Ibiza, LA
Restaurant: The Harbourclub Rotterdam, George, Ferilli’s, Izakaya, Mr Sam. Zoveel!
Film: Mijn guilty pleasure is echt Gooische Vrouwen, haha.
Model: Doutzen Kroes
Dier: Mijn hond Bobbie
Auto: Range Rover

Gallery

Credits

Fotografie: Russell Pearson
Model: Nikki Jansen
Visagie: Brigitta Danastri
Locatie: Hotel TwentySeven

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen: 

Reageer op artikel:
FHM Shoots: de knappe studente Nikki Jansen
Sluiten