FHM Shoots: Naomi Smidt

We hebben even een maandje stoom af kunnen blazen in deze rubriek, maar we zijn terug van weggeweest met nieuwe fotoshoots. De maand december belooft een bloedhete te worden, dus daar kun jij je alvast op verheugen. We trappen ‘m af met de prachtige Naomi Smidt, op de gevoelige kiek gezet door huisfotograaf Russell Pearson.

Hey Naomi! Hoe gaat ‘ie?
Hiii, met mij gaat het goed! Met jullie?

Ook lekker, thanks. Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in Leeuwarden en een paar maanden later met mijn moeder verhuisd naar Huissen. Mijn moeder is daar opgegroeid en mijn opa en oma wonen daar ook, dus voor mij was dat echt fijn. Het is een klein stadje, dus ook meteen een kleine wereld. Maar om als kind op te groeien is het een leuke plek!

Waar woon je nu?
Ik woon nu nog in de buurt van Arnhem. De rust bevalt goed, maar ik zou in de toekomst ook wel richting de Randstad willen wonen.

Naomi Smidt
Foto: Russell Pearson

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk bij Foodhall Arnhem. Verder ga ik af en toe met mijn vriendinnen op stap. Lekker uit eten, drinken of shoppen. Verder ben ik veel bezig met fashion, beauty, muziek en social media.

Je doet ook modellenwerk. Wat is de tofste opdracht die je tot nu toe hebt gedaan?
Ik vind mijn shoot met Russell het tofst, puur omdat ik echt mezelf kan zijn en dat ook uitstraal, vind ik. De foto’s zijn zo gaaf geworden! Russell is echt mijn favoriete fotograaf omdat ik lekker mezelf kan zijn, hij super professioneel en je weet honderd procent zeker dat je hele mooie foto’s terug krijgt.

Is je hart al veroverd of ben je nog single?
Veroverd wil ik zeker niet zeggen, ik hou het graag spannend, haha.

Hoe ziet je droomman eruit?
Als een echte man. Dark, tall and handsome om het zo te zeggen, dat beschrijft mijn type wel denk ik. Ik ben met mijn 1.75 meter redelijk lang, dus ik zie graag een langere man naast mij staan. Uitstraling doet voor mij het meest. Lekker arrogant, maar toch goofy.  Maar uiterlijk zegt natuurlijk niet alles hé.

Heb je een celebrity crush?
Haha jazeker, acteur Keith Powers.

Naomi Smidt
Foto: Russell Pearson

Hoe vind je het om in FHM te staan?
Er staan altijd prachtige vrouwen in, dus om daar bij aan te mogen sluiten is echt een ontzettend groot compliment. Ik voel mij erg vereerd.

Wie is in jouw ogen de mooiste vrouw van Nederland?
Imaan Hammam, wat een prachtige vrouw!

Prachtige keuze. Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Ik hoop dat ik over een paar jaar een mooi en gezond gezin heb, met een leuke man die bij mij past en kinderen, ik hou echt van kids namelijk. Verder hoop ik dat ik  supermooie carrière aan het maken ben, dat ik mag genieten van het leven en dat ik nog veel van de wereld mag zien!

Meer van Naomi Smidt? Volg haar op Instagram. Pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk mee als je toch zo lekker bezig bent. 

Vluggertje met Naomi Smidt

Serie: Gossip Girl
Film:  The Perfect Match en alles van Marvel
Maaltijd: Een goede truffel pasta
Sport: Voetbal
Artiest: Bryson Tiller
Reis: Curaçao
Stad: Parijs
Auto: Range Rover SVR of Porsche Cayenne

Gallery

Credits

Fotografie: Russell Pearson
Model: Naomi Smidt

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: Naomi Smidt
Sluiten