FHM Shoots: model Yasmin Aimee

Het is de dag na koningsdag en hoe kan je die beter doorkomen dan met een FHM Shoots? We hebben er dit keer een voor je klaar staan waarvan je kater opslag verdwijnt, net als sneeuw voor de zon. Maak daarom kennis met Yasmin Aimee. Zij heeft samen met Russell Pearson een adembenemende shoot neergezet. Dit is zo’n vrouw die je tegenkomt om het vliegveld en echt nooit meer zal vergeten. 

Hey Yas. Wat ontzettend leuk je te ontmoeten! Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in Utrecht, daar ben ik opgegroeid in een gezellig klein buurtje vlak bij de stad. Ik heb daar gewoond tot mijn 12e en daarna ben ik verhuisd naar Nieuwegein.

Wat een geweldige foto’s zijn er uit de shoot met Russell gekomen. Wat vind je zelf van het resultaat?
Dit was de eerste fotoshoot die ik met Russel gedaan heb. Ik wist op zich wel wat te kunnen verwachten. Ik heb namelijk genoeg research gedaan naar zijn werk haha. Maar ik had niet verwacht dat het er zo mooi uit zou komen. Ik ben blij verrast met het resultaat en vind iedere foto schitterend. 

Yasmin Aimee
Foto: Russell Pearson

Hoe was het om een shoot te doen met Russell?
Ik heb het beschouwen als een zeer fijne samenwerking. Dit was de eerste keer dat ik een fotoshoot als deze gedaan heb, maar hij stelde mij zeer op mijn gemak. Ik heb mij gelukkig geen moment ongemakkelijk gevoeld. Thanks Russell! We hebben zelfs al een volgende shoot gepland staan en ik kan niet wachten tot die is.

Wat ontzettend leuk! Wat vind je eigenlijk van FHM?
Ik volg FHM al een langere tijd op Instagram. Zes jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met FHM in de Filipijnen. Ik heb voor die FHM mijn eerste shoot mogen doen. Sindsdien heeft het mij altijd tof geleken om ook voor FHM Nederland te mogen poseren. En kijk mij nu: het is me gelukt!

Yasmin Aimee
Foto: Russell Pearson

Heel gaaf! Wat doe jij allemaal in het dagelijkse leven?
Op nummer een ben ik moeder van een geweldig zoontje van bijna vijf jaar. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer in de verpleging, waarbij ik ook nog een aansluitende opleiding volg. Verder sport ik graag op momenten wanneer ik daarvoor tijd heb. Dus ik heb best een druk leven, maar ik maak voor alles genoeg tijd.

Voor wat mogen wij jou wakker maken?
Wil je een eerlijk antwoord? Het liefst gewoon niet haha. Tenzij het urgent is natuurlijk. Alhoewel, mocht ik worden opgebeld om een leuke trip te maken of om gezellig ergens een wijntje te drinken, ben ik daar zeker wel voor in.

Welke vrouw is echt jouw grote voorbeeld?
Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk mijn moeder. Maar in mijn geval is dat ook zeker waar. Nu dat ik zelf moeder ben, besef ik wat moederschap inhoudt en hoe zwaar het soms kan zijn. Opvoeding staat niet in een boekje beschreven en je doet het eigenlijk nooit goed. Des te meer respect ik dor dit inzicht heb gekregen voor mijn moeder. Ze heeft ons opgevoed vanuit het hart en heeft altijd het beste met ons voor gehad. Dit wil ik dan ook met alle liefde meegeven aan mijn zoon.

Wat onze lezers natuurlijk altijd willen weten: ben je nog vrijgezel?
Ja zeker! I’m single and ready to mingle haha!

Oh, interessant haha. Op wat voor type mannen val je?
Vroeger hield ik mij veel meer bezig met het uiterlijk, maar dat heeft mij nergens gebracht. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat een man verzorgd is. Daarnaast ben ik een familie mens, dus is het mooi meegenomen als hij dat ook is.

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Voordat ik moeder werd, heb ik veel gereisd voor modellenwerk. Ik ben echt overal over de wereld geweest, zoals Miami, LA en China. Ik zou graag weer verre reizen willen maken om te kunnen genieten van de vrijheid en de verschillende culturen.

Tot slot hé Yasmin, kun je ons nog een leuk feitje over jezelf vertellen?
Als er geen kaas is, eet ik geen brood.

Meer van Yasmin Aimee? Volg haar op Instagram! Pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk mee. Ga je geen spijt van krijgen.

Vluggertje met Yasmin Aimee:

Stad: Oui oui Paris
Reis: Filipijnen
Muziek: (Dutch) R&B en hiphop
Restaurant: Le Train Blue (paris)
Film: Papillon
Festival: Soenda
Instagrampagina: @Y.asminaimee

Gallery

Credits:
Fotograaf: Russell Pearson
Model: Yasmin Aimee

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: model Yasmin Aimee
Sluiten