FHM Shoots: beauty Belle Shabrina op Ibiza

Je weet het hé, in FHM Shoots stellen we de mooiste vrouwen van Nederland op de best mogelijke manier aan je voor. Met een heerlijke fotoshoot en een interviewtje. Belle Shabrina is een nieuw gezicht voor ons, die we dus ook nog niet eerder in de FHM500 hebben gezien. Na deze shoot van fotograaf Sander Seemann gaat daar ongetwijfeld verandering inkomen. Geschoten op het zonovergoten Ibiza, dus zet je zonnebril op, hang een parasolletje in je ranja en geniet.

Hee Belle! Waar ben je opgegroeid en waar woon je nu?
Hi there! Ik ben opgegroeid in Bussum en woon al een tijd in het oosten van het land.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Op dit moment ben ik mijn rechtenstudie aan het afronden en ik kan niet wachten tot ik ben afgestudeerd. Verder fitness ik veel en maak ik video’s voor mijn YouTube kanaal.

Belle Shabrina
Foto: Sander Seemann

Wat een prachtige shoot met Sander!
Ja thanks! We zijn op verschillende plekken op Ibiza geweest voor deze shoot. Sommige plekken waren wel een uur lopen en de routes waren niet altijd even veilig, maar je moet er wat voor over hebben om de mooiste en rustigste plekken op te zoeken. Het was het in ieder geval dubbel en dwars waard.

Dat kun je wel zeggen. Doe je vaker dit soort shoots?
Jazeker, ik vind het geweldig om zulke mooie plekken op te zoeken en daar te gaan shooten. Daarnaast ben ik erg kritisch met wie ik wel en niet werk. Ik moet het werk van een fotograaf echt mooi vinden wil ik daarmee samenwerken. Ook gaat mijn voorkeur uit om te shooten in het buitenland. Ik word niet zo warm van de locaties in Nederland.

Je hebt Indisch bloed door je aderen stromen. Ben je al eens in Indonesië geweest?
Ik ben in Jakarta geboren en op mijn derde naar Nederland verhuisd. Daarna ben ik regelmatig terug geweest om familie te bezoeken. Nu probeer ik om sowieso elk jaar een keer terug te gaan omdat het voelt als thuiskomen. Lekker eten, heerlijk weer en lieve mensen, wat wil je nog meer?

Ja niks. Kun je dan ook goed Indonesisch koken?
Dat laat ik liever aan iemand anders over. Ik kan goed koken maar uit eten gaan vind ik net iets gezelliger en het smaakt nergens net zo lekker als in Indonesië. Daarnaast kan ik een goed Italiaans restaurant zeer waarderen.

Hoe kan het dat jij nog niet in de FHM500 staat?
De laatste tijd ben ik vooral heel druk geweest met mijn studie en niet zo zeer met social media. Ook ben ik niet iemand die veel foto’s van zichzelf maakt, maar post ik liever resultaten van een shoot waar ik echt trots op ben. Het magazine vind ik trouwens geweldig! Er komen hartstikke knappe en succesvolle vrouwen uit Nederland waar we best trots op mogen zijn. Dit is een mooie manier om ze eens in de spotlights te zetten. Nu ik minder druk ben met mijn studie heb ik ook meer tijd om te shooten dus wie weet tot volgend jaar.

Belle Shabrina
Foto: Sander Seemann

Lijkt me een mooie deal. Heb je nog leuke plannen voor deze zomer?
Ik zou eigenlijk deze zomer heerlijk op Bali zitten om modellenwerk te doen en om mijn vrienden daar weer terug te zien. Helaas heb ik alles af moeten zeggen omdat ik het land niet in mag wegens corona. Echt heel erg balen, want ik kon niet wachten om weer terug te gaan en fulltime te genieten. Op dit moment ben ik aan het afwachten wat nog wel mogelijk is.

Heb je nog gekke, leuke of interessante hobby’s of interesses die we moeten weten?
Mijn grootste hobby is reizen. In totaal heb ik 24 landen bezocht maar het lijstje is nog lang niet af. Ook plan ik altijd twee reizen voorruit zodat ik altijd iets heb om naar uit te kijken. Ik word van reizen echt gelukkig en mijn lievelingsplek in Nederland is daarom ook Schiphol, haha! Ik hou van avontuur en het liefst bezoek ik de plekken waar de meeste toeristen niet komen. Een lange dag aan het strand vind ik daarentegen zonde van mijn tijd. Mijn grootste droom is daarom ook het presenteren van een reisprogramma.

Vluggertje met Belle Shabrina

Land: Indonesië
Reis:
Bali & Ibiza
Maaltijd:
Pasta aglio olio 
Film:
Zolang Jason Statham er maar in speelt.
Netflix-tip: Modern Family
Sport: Fitness
Auto:
Met een Jeep Wrangler touren op Ibiza, yes please.
Muziek: 90’s/00’s, R&B
Drankje: Pornstar Martini
Girl crush: Nicole Scherzinger

Credits

Model: Belle Shabrina– Volg haar op Instagram
Fotograaf: Sander Seemann – Volg hem op Instagram

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Reageer op artikel:
FHM Shoots: beauty Belle Shabrina op Ibiza
Sluiten