FHM Shoots: bloedmooie blondine Celine Schols

We hebben weer een heerlijke shoot om met jullie te mogen delen! Deze keer sprong de vrolijke blondine Celine Schols voor de lens van fotograaf Sander Seemann en het resultaat is een feest om naar te kijken. Kan ook bijna niet anders, want de knapperd heeft een goddelijk lichaam en een snoetje waar je u tegen zegt!

Hi Celine! Waar groeide je op en hoe was dat voor jou?
Hee! Ik ben opgegroeid in Almere. Ik heb geen broes of zussen, dus ik heb altijd alle aandacht van mijn ouders gehad. Niks te klagen dus, haha. Mijn ouders betekenen ook echt alles voor me.

Waar houd je je in het dagelijkse leven zoal mee bezig?
Ik ben verantwoordelijk voor de Sales bij SUPP24 Beauty & Health, 5 dagen in de week. Daarnaast vind ik het heerlijk om veel tijd met mijn familie en vriendinnen door te brengen. Lekker druk dus. Er zitten echt te weinig uren in een dag!

De foto’s zijn echt super geworden! Wat vind je zelf van het resultaat?
Ik ben er onwijs blij mee! Eerlijk gezegd heb ik er wel even over getwijfeld of ik het zou doen, aangezien het toch iets anders is dan wat ik gewend ben. Maar ik heb er absoluut geen spijt van.

celine schols
Foto: Sander Seemann

Gelukkig maar! Hoe vond je het om met Sander te shooten?
Sander is echt een topper! Ik heb al eerder met hem een shoot gedaan en die klik was er meteen. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind tijdens een shoot, omdat je er toch in je lingerie staat. Bij onze eerste shoot was er al een fijne vibe, dus dan weet je dat het goed zit! Trouwens, Sander heeft een heerlijke muziekkeuze tijdens de shoots, haha.

Wat vond je ervan om zo’n sexy shoot te doen?
Het was wel iets waar ik dus goed over nagedacht heb. Ik ben totaal niet preuts, maar het komt wel op internet te staan natuurlijk. Ik had de shoot ook met niemand anders willen doen dan met Sander. En achja, bikini of lingerie… ik zie het probleem niet zo. Mensen hebben vaak toch al een mening klaar staan, dus ik maak me er niet zo druk om.

Wat is een grote passie van jou?
Ik heb er twee: sporten en eten! Ik sport 5 keer in de week. Niet met gewichten, maar met mijn eigen lichaamsgewicht of met een booty band. En eten vind ik heerlijk! Daar kan ik zo van genieten. Dus lekker veel eten en sporten voor de juiste balans.

Wat is iets wat weinig mensen van jou weten?
Dat ik ongelofelijk ongeduldig en koppig ben, tot irritant aan toe. Ja echt! Ik heb me ook laten vertellen dat ik een hele slechte verliezer ben. Raar eigenlijk want ik verlies nooit…

Wat is een guilty pleasure van je?
Een nieuwe pot Nutella of pindakaas openmaken en dan de eerste zijn die zijn mes erin zet! HEERLIJK!

celine schols
Foto: Sander Seemann

Wie bewonder jij en waarom?
Ik bewonder zoveel mensen! Ik ben zo trots op iedereen die veel voor mij betekent in het leven. Mijn ouders bewonder ik met alles, zij zijn mijn perfecte voorbeeld. En mijn beste vriendinnetje Bo. Ik zeg het haar vaak genoeg, maar ik ben ongelofelijk trots op haar. Zo’n sterke, onafhankelijke vrouw. En bovendien een lekkerding! Ik ben echt heel gelukkig met haar als vriendin. Zij is trouwens ook degene die mij geadviseerd heeft om deze shoot gewoon lekker te doen, haha!

Nou, thanks Bo! Deze shoot hadden we niet willen missen. Heb je nog plannen voor de toekomst?
Ik heb zeker een bepaald beeld van mijn toekomst, maar ik ben wel iets voorzichtiger geworden met het uitspreken ervan. Dingen kunnen snel veranderen in het leven of ze lopen niet zoals je voor ogen had. Ik vind het belangrijk dat je jezelf altijd op 1 zet, gelukkig bent, doet wat je leuk vindt en de rest komt later wel…believe me.

Wat is de ultieme droom die je ooit nog hoopt te bereiken?
Ik heb echt veel dromen. Alles wat ik doe, doe ik met 100%. Ik doe niet aan half werk. Daarom zie ik in alles wat ik doe echt doorgroeimogelijkheden. Heerlijk om dingen te bereiken in het leven, daar kick ik echt op. Maar als ik één droom moet uitkiezen, dan is het een gezin hebben! Dat lijkt me het mooiste wat er is.

Vluggertje met Celine Schols

Maaltijd: Griekse salade, pizza, sushi… Is ‘alles’ ook een optie?
Stad: Amsterdam
Land: Spanje
Dier: Kat, heb zelf echt de liefste
Serie: Lupin
Film: Jerry Maguire
Festival:
Geef mij liever maar een avondje met de voetjes in het zand, zon & muziek!
Auto:
Range Rover
Artiest:
Beyoncé
TV-Programma:
 Love Island (op dit moment)

Meer van Celine Schols? Volg haar op Instagram. Volg fotograaf Sander Seemann dan ook gelijk effe.

Gallery

Credits

Fotograaf: Sander Seemann
Model: Celine Schols

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: bloedmooie blondine Celine Schols
Sluiten