FHM Shoots: Belgische schone Evelyne Minnaert

In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land beter kennen. Vandaag gaan we de grens over, want we hebben Crown Card Miss Belgium 2020 aan de haak geslagen! Nou ja, figuurlijk dan. Haar naam is Evelyne Minnaert en zo sexy zag je haar nog nooit. Gefotografeerd door Dirk Christiaens Photography. Hier ga jij van genieten! 

Hey Evelyne! Hoe is het?
Goed! Wel hartstikke druk. Ik probeer mijn studie te combineren met verschillende activiteiten zoals deze shoot en daarnaast heb ik ook nog een social leven te onderhouden.

Je bent dit jaar uitverkozen tot Crown Card Miss Belgium 2020. Gefeliciteerd! Wat heeft dit je allemaal opgeleverd?
Dank je wel! Ik ben voor het jaar 2020 verkozen tot Crown Card Miss Belgium. Ik heb een ingang verkregen in de modellenwereld, veel nieuwe vrienden gemaakt en het heeft me kansen tot samenwerkingen opgeleverd. Ik krijg veel aanbiedingen van verschillende dingen zoals cosmetica- en kledingmerken. Ik vind het soms wel moeilijk om de keuze te maken met wie ik wel en niet samen wil werken. Met veel dingen moet ik rekening houden, het belangrijkste vind ik dat het bij mij past.

Waarom heb je meegedaan aan de verkiezing?
Ik ben van mening dat ik een bijdrage kan leveren aan het uitdragen van de boodschap dat schoonheid van de mens niet alleen van buiten zit, maar ook van binnen. Hiermee dacht ik een goede ambassadrice te kunnen zijn voor België.

Evelyne Minnaert
Foto: Dirk Christiaens Photography

Wie vind jij eigenlijk de mooiste vrouw van België?
Tja dat is een lastige vraag, er zijn zoveel mooie vrouwen. Als ik echt moet kiezen dan zou ik toch echt Axelle Despiegelaere of Michèle de Bruyne kiezen als mooiste vrouw van België.

We hoorden trouwens dat je in Amsterdam studeert. Wat doe je precies?
Dat klopt. Ik ben woonachtig en studeer momenteel in Amsterdam aan de Amsterdam University of Applied Sciences. Hier studeer ik Aviation en ik specialiseer me in de operations kant. Nu hoor ik jullie al denken of ik een stewardess- of pilotenopleiding volg. Maar dit is niet zo. Deze opleiding bereid je voor op een managementfunctie binnen de luchtvaart. Hierbij kan je denken aan terminalmanager of een andere managementfunctie binnen een Airline. De studie is pittig. Het is immers hbo+ en ik combineer het met mijn influencer/modellenleven. Voor de rest is het een ontzettend leuke studie en heb ik het erg naar mijn zin.

Hoe bevalt het leven in Nederland?
Ik ben in 2005 verhuist van België naar Nederland. Dus het leven van toen daar is niet echt vergelijkbaar met het leven van nu hier. Ik heb mij vaak afgevraagd hoe mijn leven zou zijn als ik in België was blijven wonen, maar die vraag blijft onbeantwoord. Tijdens mijn deelname aan Miss Belgium ben ik in contact gekomen met de manier van leven in België. Hierdoor merkte ik dat sommige gewoontes thuis typisch Belgisch waren en niet uniek waren voor ons gezin.

Wat is in jouw ogen het grootste verschil tussen de Belgen en de Nederlanders?
Uit persoonlijke ervaring valt me op dat Belgen doorgaans meer bescheiden en harde werkers zijn en dat Nederlanders assertiever en directer zijn. Nederlanders vragen je snel op de koffie bij hen thuis. Belgen doen dit alleen als ze je vaker dan één keer op de koffie willen. Er zijn natuurlijk wel verschillen tussen Belgen en Nederlanders onderling.

Wat we allemaal willen weten: ben je nog vrijgezel?
Ja ik ben momenteel vrijgezel. Ik ben ontzettend kieskeurig en veeleisend zoals mijn vrienden altijd zeggen. Ik heb niet een bepaalde voorkeur of hij zwart haar of blond haar moet hebben. Voor mij is het van belang dat er gelijk een klik is.

Evelyne Minnaert
Foto: Dirk Christiaens Photography

Wat zijn afknappers voor jou?
Een jongen die van nature heel egocentrisch, jaloers en opeisend is.

En waar scoren mannen heel veel punten mee als ze je willen versieren?
Een man kan veel punten scoren bij mij als hij lekker ruikt, goed gekleed is, verzorgd is en geduld heeft.

Wat vond je van de fotoshoot voor FHM?
Dit was mijn eerste lingerie shoot. Ik ben van mijzelf totaal niet onzeker maar ik was wel bang dat ik een beetje verlegen zou worden tijdens de shoot, dit omdat ik nog geen ervaring met lingerie shoots had. Gelijk toen ik op de locatie arriveerde voelde ik mij erg op mijn gemak wat heeft geresulteerd in een mooi resultaat. Ik vond het een superleuke ervaring!

Wat is je grote droom in het leven? Wat hoop je allemaal nog te bereiken?
Ik heb meerdere dromen in mijn leven. Zo hoop ik een topmanagement functie te kunnen bemachtigen binnen de luchtvaart, maar ook een carrière in de modellenwereld spreekt mij aan.

*Meer van Evelyne of fotograaf Dirk Christiaens? Volg Evelyne Minnaert en Dirk Christiaens Photography op Instagram.

**  Ben jij Belgische en wil jij ook een fotoshoot doen voor FHM? Neem dan contact op met Elle Models via Instagram of mail naar [email protected]

Vluggertje met Evelyne Minnaert

Film: The Tourist
Serie: Gossip Girl
Maaltijd: Dit is een lastige, ik hou ontzettend van eten en probeer vaak nieuwe dingen uit. Ik ben minimaal 1 keer per week te vinden bij het sushi restaurant maar als ik echt een specifiek gerecht zou moeten kiezen dan zou ik voor de Spaghetti met Osceitra Caviar gaan.
Restaurant: The Harbour Club & The Duchess, allebei in Amsterdam
Artiest: Beyonce
Sport: Tennis (om zelf te spelen), voetbal (om naar te kijken). Ik ben een challenge aangegaan met mijn beste vriend waarin wij minimaal 3 keer in de week naar de sportschool gaan.
Dier: Pandabeer
Vakantiebestemming: Miami

Credits

Fotograaf: Dirk Christiaens Photography – check hier zijn website en volg hem hier op Instagram
Model: Evelyne Minnaert – volg haar hier op Instagram
Agency: Elle Models – volg ze hier op Instagram
Lingerie Audace – check hier hun website en volg ze hier op Instagram

Behind the scenes video

Evelyne from Dirk Christiaens on Vimeo.

Meer FHM Shoots

Na Zoey Ivory nog meer fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere FHM500-beauty’s:

 

Reageer op artikel:
FHM Shoots: Belgische schone Evelyne Minnaert
Sluiten