FHM Shoots: Lisa Michels

De 27-jarige Lisa Michels verzamelde een karrenvracht aan stemmen in de FHM500, wat haar de 14e plaats opleverde in de lijst der lijsten. De brunette is lekker bezig de trap in showbizzland te beklimmen. Zo presenteert ze nu bij SBS6, is ze met een nieuwe single bezig en heeft ze een florerend YouTube-kanaal. Redenen te over om haar in het kader van Jägermeister Summer Jobs uit te nodigen voor een pikante FHM-shoot!

Samen met Jägermeister Summer Jobs gunnen wij nieuw fotografietalent de kans om voor FHM te shooten. Honderden mensen hadden gesolliciteerd, maar de gelukkige kandidaat is de zeer talentvolle Annick Meijer. Potverdikkie, wat kan deze chick fotograferen. Blijkt wel uit onderstaande shoot met Lisa. Daar ga jij heel blij van worden, vriend. Check de video hieronder hoe Annick de Summer Job beleefde:

Lisa Michels FHM
Top: mbyM, broekje: Twin-Set

Lisa! Hoe was de fotoshoot?
Ik vond het in eerste instantie wel super spannend. Het is wel een sexy fotoshoot in lingerie, daar was ik wel een beetje zenuwachtig voor. Maar het was echt supergaaf. De sfeer was goed en ik voelde me meteen op mijn gemak. Het was een heel leuk team om mee te werken en we hebben heel veel lol gehad. Ik ben superblij met het eindresultaat!

Hoe was de samenwerking met fotograaf Annick?
Ik had meteen al een heel goede klik met Annick, dat was heel fijn. Ze is superlief en haar vibe vond ik heel chill. Ik denk ook dat vrouwen onder elkaar goed werken bij zo’n intieme shoot.

Body: mbyM, Kimono Hunkemöller

Heb je wel eens eerder zo’n sexy shoot gedaan?
Niet echt. Voor Miss Nederland heb ik wel een keer een bikinishoot gedaan. Dat is het enige, maar zo in lingerie was mijn eerste keer. Ik voelde me vereerd dat jullie me vroegen.

Wij zijn blij met jou! Hoe gaan je fans reageren denk je? 
Ik had op Instagram al wat sneak peaks gedeeld en daar werd al heel positief op gereageerd. Toch wel spannend, ook omdat ze mij nog nooit in lingerie hebben gezien. Ik hoop dat de mensen er net zo blij van worden als ik.

Ben je blij met het resultaat?
Het is heel erg mooi geworden. Sexy, maar tegelijkertijd heel classy. Normaal sta ik nooit zo op de foto, dus het is wel even wennen om jezelf zo te zien. Maar het resultaat is te gek, stijlvol en heel mooi.

Lingerieset: mbyM, Kousen: Leg Avenue

Je was bijna lid van K3. Baal je nog wel eens dat je dat niet bent geworden?
Nee, helemaal niet. Nu kan ik echt doen wat ik heel erg leuk vind. Ik presenteer, zing en heb ook nog mijn eigen YouTube-kanaal. Dat kan ik allemaal doen als mezelf en niet een bepaalde rol die je moet aannemen. Natuurlijk ben je teleurgesteld als je niet wint, daarvoor doe je toch mee aan zo’n programma, maar achteraf ben ik blij hoe het is gelopen.

Je hebt er wel veel fans aan overgehouden he?
Ja mijn social media is toen ontploft. Ik ging van 2.000 naar 30.000 volgers, dat was ik niet gewend. Het is gigantisch goed bekeken in zowel Nederland als België. De finale had geloof ik rond de 4 miljoen kijkers. Ik heb er echt lieve fans aan overgehouden. Tijdens de FHM500 uitreiking kwamen er zelfs twee helemaal voor naar Amsterdam om mij te feliciteren met de plek die ik had gehaald. Dat vind ik wel bijzonder.

Je presenteert nu al een tijdje bij SBS6. Wat doe je daar allemaal precies?
Ik presenteer voor Shownieuws de Show Updates, dat is het online programma. Verder doe ik de verslaggeving in beeld voor de tv-uitzending. Begin dit jaar heb ik de vroege live uitzending van Shownieuws op tv gepresenteerd. Ik weet nog dat ik heel zenuwachtig was voor de eerste keer dat ik dat deed, maar het ging goed en ik vond het superleuk. De kick die je na zo’n live show krijgt is echt heel vet.

Lingerieset: mbyM, Kousen: Leg Avenue

Grote dromen?
Ik zou heel graag alles willen combineren. De combinatie van zingen en presenteren vind ik gewoon heel erg leuk. Ik ben heel blij met Shownieuws, want daar krijg ik mooie kansen en elke dag leer ik nog enorm veel. Ik zit daar helemaal op mijn plek. Natuurlijk droom ook ik ervan om ooit een grote liveshow, talentenjacht of eigen programma te mogen presenteren, maar dat zijn dromen waar ik rustig naartoe aan het werken ben. Je moet niet vergeten te genieten op de weg daar naartoe.

Wat voor muziek maak je eigenlijk?
Pop, dance en R&B. Ik vind het allemaal leuk dus dan doe ik het ook allemaal. Ik hou niet zo van het hokjesdenken, vandaar dat ik ook niet alleen zing of alleen presenteer. Ik hou van afwisseling en word er gelukkig van om meerdere dingen te doen in plaats van me te focussen op één ding.

Body: Hunkemöller, Clutch op tafel: Patrizia Pepe

Nummer 14 in de FHM500, Instagram heb je meer dan 50.000 volgers, YouTube meer dan 30.000 abo’s. Gaat wel lekker hè. Wat kunnen we de komende tijd nog van je verwachten? 
Ik ben druk aan het schrijven voor een nieuwe single en daarvoor gaan we binnenkort de studio in. Wanneer de single uitkomt is nog niet bekend, maar ik ben er druk mee bezig. Verder loopt Shownieuws nog lekker door en komen er nog een aantal leuke dingen aan.

Klinkt goed. Kun je tot slot nog iets leuks over jezelf vertellen wat we nog niet weten?
Ehm… Nou. Oja! Ik ben half Zweeds. Ik heb ook een Zweeds paspoort. Als ik mijn moeders naam had gehad dan had ik Lisa Danielson geheten. Ik ken een paar woordjes en kan het wel verstaan als mijn opa en moeder met elkaar praten, maar meer niet. Ik ben er wel heel trots op. Ik hou wel heel erg van Zweden. Van het land, de mensen en het eten. Gelukkig kan ik af en toe bij Ikea wat lekkernijen halen. Daarover gesproken, ik ga zo een kast in elkaar zetten. Die is 2.36 hoog en mijn plafond is 2.37, dus dat wordt nog een uitdaging.

Wauw. Wat een toeval. Zet ‘m op Lisa. Bedankt voor de heerlijke foto’s!

Body: mbyM, Kimono Hunkemöller
Lingerieset: Hunkemöller, Trui: Elisabetta Franchi
Body: Hunkemöller
Bralette: Twin-Set
Broekje: Twin-Set
Jurk: ST. Studio

Credits

Fotograaf: Annick Meijer
Model:
Lisa Michels
Visagie:
Danielle Trilsbeek
Styling:
Claudia Engels
Locatie:
Morgan & Mees
Tekst: Chris Riemens

In samenwerking met Jägermeister

Reageer op artikel:
FHM Shoots: Lisa Michels
Sluiten