FHM Shoots: Cato van der Kruk

redactie 5 Sep 2019 Girls

De zomervakantie zit er voor de meesten alweer op. Het strand wordt ingeruild voor een plek achter het bureau. Het ‘echte’ leven is weer van start. Godzijdank heb je ons nog die de dagen een beetje mooier maken. Wat dachten jullie van een shoot van fotograaf Russell Pearson met de aantrekkelijke blondine Cato van der Kruk? There you go!

Cato! Hoe gaat het met je?
Het gaat helemaal goed! Ik ben lekker uitgerust en ben ook net klaar met m’n studie, dus niks te klagen.

Hoe was je zomervakantie?
Ik ben de Nederlandse stranden afgegaan, lekker gewinkeld en dagjes weggeweest met vriendinnen. Ik heb niet het buitenland opgezocht, maar heb wel nog een tripje naar Ibiza op de planning staan.

Waar ben je opgegroeid en waar kom je vandaan?
Ik ben in Amsterdam geboren en ben opgegroeid in Heiloo.

Hoe was dat, Heiloo?
Ja heel dorps, maar ik ben natuurlijk ook niet anders gewend. Ik vind Heiloo een heel mooi dorpje en ik vind het lekker dat alles wat je moet hebben gewoon daar is. Ik hou ook heel erg van dieren, de natuur en er zijn daar ook best veel mooie parken in de buurt. Dus ja, ik vond leuk om op te groeien.

Was je vroeger al het mooiste meisje van de school?
Mensen vonden mij niet lelijk en ik kreeg toendertijd ook wel de aandacht, maar om mijzelf nou het mooiste meisje te noemen. Ik mocht niet klagen, laten we het daar maar op houden. Ik was daar op die leeftijd ook nog niet zo mee bezig.

Hoe ervaarde jij de fotoshoot met Russel?
Ik vond het voornamelijk heel erg leuk. Het was super relaxt en het was een hele aardige man wat resulteerde in echt supermooie foto’s. Hij had ook een hele toffe locatie geregeld in een hotel, alles was dus helemaal in orde. We hebben ook echt doorgepakt en het kwam allemaal heel natuurlijk.

Je bent niet echt heel actief op social media he? Heeft dat een reden?
Nou ja, ik vind het gewoon veel fijner om mensen in het ‘echt’ te spreken. Social media neemt ook echt heel veel onnodige tijd in beslag. Ik heb wel een tijdje Instagram en Facebook gehad, maar op het geven moment was ik er zó veel mee bezig. Uiteindelijk realiseerde ik dat ik die tijd veel beter kon spenderen. Toen had ik het dus al twee maanden niet meer en ik miste het ook niet. Dus ik laat het lekker zo, want ik ken mezelf, zodra ik het weer heb ga ik er weer veel te veel onnuttig mee bezig zijn. Ja toch!? Lekker rustig zo.

Wat doe je in leven nog meer naast modellenwerk?
Ik ben dus net afgestudeerd als paraveterinair (dierenartsassistent) en ik spring nu nog af en toe bij in de horeca, voornamelijk in de weekenden. Ik ben wel nog opzoek naar een baan. Ik heb nu een tussenjaar genomen en dan wil ik daarna gaan kijken voor een vervolgopleiding en in de tussentijd dus ook nog modellenwerk.

Wat is de tofste klus die je tot nu aan toe gedaan hebt?
Wat ik echt heel erg leuk vond was toen ik nog wel actief op Instagram zat, berichtte een fotograaf mij. En vroeg, goh, wil je voor mij model staan voor Pleasurements (Een lingerie boetiekje in Amsterdam). Daar zijn ook hele gave foto’s uitgekomen en ze vragen daar niet zomaar voor, dus ik voelde me ook best wel vereerd.

Wat wilde je als klein meisje graag worden?
Ik wilde altijd graag iets met dieren doen. Ik heb zelf ook een klein hondje en twee konijntjes. Ik was er ook altijd al mee bezig, dus toen dacht ik als ik dan toch iets moet kiezen en dat heb ik uiteindelijk dus ook gedaan.

Ben je nog single?
Ja, en daar ben ik wel tevreden mee. Daarnaast denk ik dat mede doordat ik me niet op social media beweeg, als ik dan iemand tegen kom, dat het dan wel gelijk oprecht is. Als het op m’n pad komt mooi, zo niet, jammer.

Je staat nog niet in de FHM500 hé, hoezo eigenlijk niet?
Ik heb dus net school afgerond, en het was mede daardoor ook best wel een druk jaar. Ik was er ook niet mee bezig. Ik wist wel dat het er was, maar dacht kan ik dat wel, is dat iets voor mij? En wist ook niet zo goed wat ik daarvoor moest doen. Het is dus eigenlijk via Russell zo gegaan.

Wat zijn je dromen voor de toekomst? Wat hoop je nog allemaal te bereiken?
Ik hoop natuurlijk op een leuke relatie en op een goed zorgeloos leven met een chille baan. En natuurlijk nog veel meer modellen opdrachten, daar haal ik nu ook al heel veel energie vandaan.


Vluggertje

Drankje: Gin-tonic, lekker fris.
Eten: Ik ben wel echt fan van de Franse keuken. Ook van sushi, maar steak gaat er ook gerust in, wat eten betreft ben ik best wel makkelijk.
Stad: Amsterdam vind ik nog steeds een hele fijne stad.
Reis: Ik ga binnenkort dus naar Ibiza toe en ik denk dat ik dat wel heel erg leuk ga vinden.
Film: Ik ben eigenlijk niet zo van de films. Wat ik dan wel weer heel leuk vindt zijn natuurdocu’s zoals Planet Earth enzo.
Muziek: Ik hou wel van wat oudere muziek, de 60 & 70, soul en ook wel gewoon van de top 40 hitjes.
Festival: Crazyland! Altijd een supermooi decor, fijne sfeer en vooral leuke mensen.

Credits

Fotograaf: Russell Pearson – volg hem hier op instagram
Model: Cato van der Kruk – volg haar hier op Instagram
Tekst: Dan Tesselaar – volg hem hier op instagram
Locatie: LaPaulowna Boutique Hotel Den Haag – volg ze hier op Instagram

Meer FHM Shoots zien? Bekijk hier de fotoshoots met FHM500-beauty’s:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: Cato van der Kruk
Sluiten