FHM Shoots: Love Island hottie Victoria Vermeer

Na de december madness waarin we al onze FHM500-shoots hebben gedeeld, gaan we weer over tot de orde van de dag. Nog veel meer fotoshoots delen van de mooiste vrouwen van ons land. Niet de minste modellen staan in de rij om geëtaleerd te worden. We trappen het nieuwe jaar af met Victoria Vermeer, die je wellicht wel kent uit Love Island. De charmante blondine is gefotografeerd door Russell Pearson, de fotograaf van wie we dit jaar nog veel meer gaan zien. Om te beginnen met Vic. Fire in the hole!

Hey Victoria! Potverdikkeme, wat een prachtige shoot! Ben je er zelf ook blij mee?
Jazeker! Dit was de eerste shoot die ik met Russell deed en het was een zeer geslaagde middag. Grappig feitje: Ik heb die nacht voor de shoot maar 2 uur geslapen.

Nou dat zie je er niet aan af. Waar ben je opgegroeid en hoe was dat?
Mijn moeder is Russisch en mijn vader Nederlands. Zelf ben ik opgegroeid in een dorpje naast Kaatsheuvel, bij de Efteling. Ik ben dus een Brabander, maar om eerlijk te zijn zou ik er niet snel meer terug verhuizen. Althans, niet naar mijn eigen dorp. Ik ben wel trots op mijn Brabantse ‘roots’, Brabanders zijn vaak toch de gezelligste.

Victoria Vermeer
Foto: Russell Pearson

Daar weten we op de redactie alles van. Wat voor type was je op de middelbare school?
Anders. Ik hield van fantasy sci-fi series en Harry Potter. Ik paste niet altijd tussen mijn klasgenoten, en zeker in het laatste jaar van de middelbare school en mijn studie at ik vaak mijn lunch op het toilet of in de bibliotheek. Ik ben zo blij dat ik nu 100% mijzelf kan zijn en dat mijn vrienden mij nemen voor wie ik ben, haha.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Pre corona werkte ik in de horeca. Hoewel ik dit altijd met liefde heb gedaan, ligt mijn andere passie bij filmpjes maken en editen. Op dit moment is dat ook mijn werk, en daar zou ik zeker verder in willen groeien.

Je hebt bijna 100.000 volgers. Hoeveel had je er voor je deelname aan Love Island?
13.000 als ik dat goed herinner! Inmiddels is Love Island alweer 1,5 jaar geleden en hoop ik ook ander publiek te winnen! Bijvoorbeeld via mijn vlogs.

Hoe was het voor jou om aan dat programma mee te doen?
Echt een droom! Ik was enorm fan van het programma in de UK en kon mij niet voorstellen om de liefde in zo’n programma te vinden. Dat is mij wel gelukt! Samen met mijn ex stond ik in de finale en daarnaast heb ik enorm veel lieve vrienden gemaakt. Een van de mooiste ervaringen uit mijn leven, by far!

Victoria Vermeer
Foto: Russell Pearson

Wat vind jij leuk aan met Instagram bezig te zijn?
In de afgelopen jaren heb ik best wat shoots gedaan, hele diverse dingen. Ik zou mijzelf geen model noemen, maar het is toch leuk om creatief aan de slag te gaan met fotograaf, stylist en/of make-up artist. Ik realiseer me niet altijd dat alles wat ik deel ook echt door zoveel mensen gezien wordt. Ik post naast foto’s van mijzelf voornamelijk heel veel memes.

Heb je nog volgtips voor ons?
Goeie! Ik ga altijd helemaal stuk om de stories van Bas Smit en zijn Nicolette. Als ik later niet zo’n relatie krijg, then I don’t want it… Daarnaast haal ik altijd veel inspiratie uit de posts van Jessie Jazz, wat een inspirerende vrouw is dat.

Hoe vind je het om in FHM te staan?
Supertof! Ik kijk graag naar mooie vrouwen en vind het toch wel grappig dat ik er nu tussen sta!

Victoria Vermeer
Foto: Russell Pearson

Ben je nog single?
Very much so.

Hoeveel DM’s van mannen ontvang je dagelijks?
Haha, echt de gekste dingen staan er tussen. Gister vroeg iemand nog of ik zijn micropenis belachelijk wilde maken. Ik ben zelf de slechte whatsapper en DM’ er ever, dus ik vergeet wel vaak te reageren.

Op wat voor type mannen val je?
Ik dacht altijd dat ik op een klein tintje viel, maar ik ben er laatst achter gekomen dat ik toch ook op blond kan vallen. Uiterlijk maakt dus echt niets uit, maar ik vind het wel heel interessant als een man zelfverzekerd maar bescheiden is, en ambitieus. Een familieman vind ik toch ook wel belangrijk, aangezien ik zelf heel graag moeder wil worden.

Wat hoop je in 2021 allemaal voor elkaar te boksen?
Ik zou wat meer diepgang in mijn eigen content willen brengen, dus nieuwe formats op mijn youtube kanaal bijvoorbeeld. En iets presenteren. Niet voor 2021 maar wel een belangrijk bucketlist puntje is toch wel Expeditie Robinson!

Meer van Victoria Vermeer? Volg haar op Instagram. Daarnaast kunnen wij het Insta-account van Russell Pearson ook van harte aanbevelen.  

Behind the scenes video

Vluggertje met Victoria Vermeer

Maaltijd: Pasta!
Stad: Amsterdam, of Miami. Daar heb ik 2 jaar gewoond.
Reis: Westkust van Amerika
Serie: Heb je even? Game of Thrones en Friends zijn mijn nummer 1’s. Maar van The Walking Dead ben ik ook fan.
Film: Harry Potter. En Interstellar.
Artiest: Lil Wayne, Andre Hazes, Drake, Marco Corola, The Beatles.. Depends on the mood! Ik luister de hele dag door muziek.
Festival: Tomorrowland zal niet meer overtroffen worden denk ik.
Auto: Doe mij maar een Porsche of dikke Mercedes.
Sport: Boksen en voetbal om te kijken, maar zelf gewoon in de sportschool. En wintersport! Maar ook dat kan ik nog niet zo goed.

Gallery

Credits

Model: Victoria Vermeer
Fotografie:
Russell Pearson
Locatie: Hotel The Craftsmen Amsterdam

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Reageer op artikel:
FHM Shoots: Love Island hottie Victoria Vermeer
Sluiten