FHM Shoots: realityster Lisa van Zuylen

Er komen de komende weken weer heel veel mooie nieuwe shoots. We trappen de nieuwe cyclus af met Love Island ster Lisa van Zuylen. De voortreffelijke foto’s zijn afkomstig van fotograaf Sander Seemann. Lisa, kom d’r maar in! 

Potjandrie, wat een heerlijke fotoshoot. Hoe was het om te doen?
Dankjewel! Ik vond het een hele leuke shoot. Soms vind ik shooten in lingerie toch wel ongemakkelijk, maar ik had al eens eerder met Sander geshoot dus het was gelijk vertrouwd en chill. Hij had een hele mooie suite gehuurd in het prachtige Almelo, er stond een lekker muziekje op, mijn haar en make-up was mooi gedaan, dus ik vond het helemaal leuk! Ik vind lingerieshoots altijd zo mooi bij anderen, dus ik ben heel blij dat ik zelf nu ook wat mooie foto’s heb.

Hoe vind je het om in navolging van al die knappe en bekende vrouwen in FHM te staan?
Ik vind het een eer om tussen al die mooie vrouwen te mogen staan. Ik keek altijd op tegen de vrouwen die in de FHM stonden, misschien stom, maar op de een of andere manier leek het me zo leuk om in dat rijtje te staan. Toen ik het blad thuis ontving en zag dat ik er zelf in stond was ik toch wel een beetje trots.

Terecht! Waar ben je opgegroeid en hoe was dat?
Ik ben opgegroeid in Mijdrecht, een klein dorpje tussen Amsterdam en Utrecht in. Het is er rustig, dus heerlijk om er als kind op te groeien. Ik vind dorpen altijd heel gezellig, iedereen kent elkaar, je kan lopend naar al je vrienden en ik voelde me er altijd veilig. Ik heb het hier ook heel leuk gehad, maar toen ik 21 was wilde ik ook kijken wat er nog meer buiten mijn dorp was.

Lisa van Zuylen
Foto: Sander Seemann

Waar woon je tegenwoordig en waarom is dat een fijne plek?
Tegenwoordig woon ik in de grote stad, Amsterdam. Ik studeerde hier al drie jaar, dus kwam er voor school en weleens om er uit te gaan. Op de een of andere manier trok de stad mij zo erg en had ik ook altijd het idee dat ik hier ging wonen, al leek dat meer op een droom dan op de werkelijkheid. Toch heb ik de stap genomen om hier te gaan wonen en ik heb er geen seconde spijt van gehad. In mijn dorp kende iedereen elkaar en in de stad heb je wat meer anonimiteit. Je kan hier zo gek doen als je wil, alles is hier goed en fijn voor mijn gevoel. Ook denk ik dat Amsterdam mij op werkgebied meer mogelijkheden geeft en heb ik mezelf hier echt ontwikkeld tot wie ik nu ben, door alle verschillende mensen die ik hier heb mogen ontmoeten.

Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Wat niet. Ik heb heel veel carrières in mijn hoofd gehad haha. Wat ik altijd wel heel graag wilde worden was achtergronddanseres bij programma’s als The Voice of Dance Dance Dance. Ik heb vroeger altijd op dansen gezeten en het leek me altijd heel leuk om hier meer me te doen.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb mijn studie Media, informatie en communicatie afgerond en nu focus ik me op mijn Instagram en YouTube. Ik haat het woord influencer, maar zo is het misschien wel het makkelijkst uitgelegd. Op een normale doordeweekse dag film ik campagnes, heb ik meetings met merken en hou ik contact met mijn management. Verder maak ik video’s op YouTube, ik vlog mijn dagelijkse bezigheid en post af en toe leuke challenges/video’s met andere YouTubers. Ik edit alles zelf dus daar ben ik ook veel mee bezig. Omdat ik collega’s en wat gezelligheid om mij heen miste werk ik sinds kort ook bij The Harbour Club als hostess, wat ik ook heel leuk vind om te doen. Al met al ben ik dus wel lekker druk.

Je hebt meegedaan aan Love Island. Hoeveel volgers had je voor het programma en hoeveel erna?
Volgens mij had ik ongeveer zesduizend volgers voordat ik mee ging doen aan Love Island. Toen ik er uit kwam en op mijn telefoon keek had ik er iets van 25.000 en dat is tot nu gestegen naar 78 duizend.

Sick! Was dit ook een belangrijke reden om mee te doen aan het programma?
Mensen zullen het misschien niet geloven, want ik krijg deze vraag vaak, maar dit was oprecht niet mijn mening om mee te doen. Natuurlijk is het mooi meegenomen, daar ben ik eerlijk in, maar ik vond Love Island een heel interessant experiment. Het leek me zo tof om iemand te ontmoeten die je niet kent en ook niet kan opzoeken online, dus om op een hele pure wijze iemand te ontmoeten. Ook had je alle tijd voor elkaar, geen afleiding door werk/vrienden/hobby’s etc. en kon je je niks aan te trekken van meningen van je vrienden of familie. Het leek me leuk om later op mijn bruiloft wat fragmenten uit mijn Love Island avontuur te laten zien, haha.

Lisa van Zuylen
Foto: Sander Seemann

Op wat voor type mannen val je eigenlijk?
Ik zeg altijd dat ik geen type heb. Ik val echt op uitstraling. Ik vind het aantrekkelijk als een man lekker extravert en zelfverzekerd is. Wel heb ik een zwak voor lang haar bij mannen.

Wie is je celebrity crush en waarom?
Ik vind Gregory van der Wiel dus echt heel knap.

Heb je een vriend eigenlijk?
Nee, op dit moment heb ik geen vriend. Ik heb een lange relatie gehad, maar die is inmiddels al twee jaar uit.

Kun je een paar do’s en dont’s noemen voor mannen op het gebied van vrouwen versieren?
Een hele grote don’t is een slechte openingszin. Ik heb dit weleens gehad en believe me, dit werkt nooit. Ik vind het leuk als een man beleefd is en interesse toont. Complimenten werken ook altijd goed. En oh ja, met humor pak je vrouwen ook snel in.

Wat voor dingen staan er de komende tijd allemaal op het programma?
Het is natuurlijk zomer maar helaas heb ik mijn vakanties al gehad. Ik ben naar Ibiza, Turkije en Mallorca geweest, super onverwachts dat ik zoveel op vakantie ben gegaan, maar heel erg van genoten. Nu blijf ik weer in Amsterdam en ga ik me focussen op een heel tof project die ik ga doen. Ik kan er helaas niet heel veel over zeggen, maar ik ben super enthousiast en vind het helemaal leuk om al mijn tijd en energie hierin te steken. Verder blijf ik lekker doorgaan met mijn social media en mijn werk bij The Harbour Club.

Kun je een leuk feitje over jezelf vertellen?
Haha wat een lastige vraag! Een gek feitje over mij is dat ik altijd iets in mijn handen moet hebben, een telefoon, haarelastiekje, een sleutel, noem het maar op, anders word ik heel zenuwachtig.

Wat zijn je dromen en doelen voor de toekomst?
Het werk wat ik nu doe vind ik super leuk en ik hoop dat ik dit nog veel meer kan uitbreiden. Ik wil nog heel graag een eigen bedrijf opzetten en presenteren lijkt me ook geweldig om te doen. Al met al heel veel dromen en doelen, maar wat ik vooral hoop is dat ik en mijn familie en vrienden gezond blijven en gelukkig zijn.

Meer van Lisa van Zuylen? Volg haar op Instagram. Volg fotograaf Sander Seemann dan ook gelijk effe.

Favorieten van Lisa

Stad: Amsterdam
Reis: Een strandvakantie naar de Malediven lijkt me heerlijk
Restaurant: Izakaya
Film: Gek genoeg hou ik niet van films en kijk ik die dus echt nooit haha
Serie: Prison break
TV-programma: Love Island
Auto: Range Rover
Dier: Mijn hondje Beer

Gallery

Credits

Fotograaf: Sander Seemann
Model: Lisa van Zuylen

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: realityster Lisa van Zuylen
Sluiten