FHM Shoots: de heerlijke fotoshoot van Feline Gast

In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land beter kennen. In navolging van Maxime ook deze keer een vrouw die tot nu toe niet op de FHM500-radar stond. Maar de shoot van fotograaf Russell Pearson bewijst dat we in 2020 niet om haar heen kunnen. Maak op aangename wijze kennis met Feline Gast.

Hé Feline! Waar ben je allemaal mee bezig op dit moment?
Ik ben heel hard aan het werk voor een gezond lijf. Dit houdt in veel sporten zoals fitness, kickboksen & dansen. Ook houd ik ontzettend van koken. Ik kan de hele dag in de keuken staan!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Van elke dag genieten! Mijn leven is een feestje. maar dan wel een pyjama party. Ik loop echt bijna altijd in een sport legging. Favorite item in m’n kledingkast! Naast het genieten heb ik ook een serieuze dagtaak. Sinds 2007 heb ik diabetes type 1. Diabetes type 1 is een ziekte die 24/7 door gaat en beïnvloedt dan ook mijn hele leven. Omdat dit een ziekte is waar de meeste mensen niet veel over weten is er over het algemeen weinig begrip voor. Veel geduld & dedication zijn een vereiste en dat is dan ook niet altijd even makkelijk. Ondanks mijn ziek zijn ben ik iemand die positief in het leven staat en focus ik mij op alles waar ik happy van word.

Feline Gast
Foto: Russell Pearson

Waar ben je opgegroeid, hoe beviel dat en waar woon je nu?
Amsterdam, ik zou nooit anders willen.

Hoe was de shoot met Russell?
Het is wel altijd spannend wie er achter de camera staat, maar Russell is erg professioneel en stelde mij gelijk op mijn gemak. Ik vond het een fijne shoot en ben super blij met het resultaat!

Hoe vind je het om met een shoot op FHM te staan?
Ik voel me zeer vereerd om tussen deze mooie sexy vrouwen in de FHM te mogen staan.

Welk Nederlands model kijk je met bewondering naar en waarom?
Rianne ten Haken vind ik echt een en al wonder.. wat een schoonheid.

Wat is de tofste modellenklus die je hebt gedaan? Vertel!
Ik vind de FHM echt een kroontje op mijn portfolio. Ik zie al zolang de FHM-awards voorbij komen en vindt het super tof dat ik hier nu bij sta. En het liefst zou ik hier nog ooit Playboy aan toe willen voegen.

Feline Gast
Foto: Russell Pearson

Heb je een vriend of maken we nog kans?
Mijn man is de enige die mij aan kan!

Wie vind jij de mooiste vrouw van Nederland en waarom?
Lucia Rijker. Dit is pas echt een vrouw waar intens veel respect voor heb. Zij is een rolmodel die weet hoe het is om te moeten strijden. Haar innerlijke kracht heeft haar grote successen gebracht en zij is nog steeds een super knappe vrouw.

Wat is je grote droom voor de toekomst?
Mijn droom is om een voorbeeldfunctie te hebben voor jonge vrouwen met diabetes type 1. Ik wil graag lezingen voor jong volwassenen geven hoe het is om in deze periode van je leven met suiker om te gaan. Ook hoop ik meer awareness te creëren omtrent diabetes.

Meer van Feline en fotograaf Russell? Volg Feline Gast en Russell Pearson op Instagram

Vluggertje met Feline Gast

Reisbestemming: Alles met zon, zee, strand & lekker eten!
Auto: Porsche Panamera Sport Turismo & Porsche Targa. Kortom; Porsche, Porsche Porsche!
Maaltijd: Sushi by far
Dier: Zwarte panter
Serie: The Blacklist
Artiest: Meek Mill, Maxwell, Burna Boy can’t choose!
Festival: Tomorrowland

Credits

Fotografie: Russell Pearson
Model: Feline Gast

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: de heerlijke fotoshoot van Feline Gast
Sluiten