FHM Shoots: upcoming model Bo Vanherle

We pakken weer door met een nieuwe shoot van huisfotograaf Russell Pearson. We zijn de tel inmiddels een beetje kwijt geraakt hoeveel shoots hij al voor ons gemaakt heeft, maar het is sowieso over de 30 zijn. Ook dit keer heeft hij weer een beauty weten te strikken om voor zijn lens te poseren. Bo Vanherle is de naam! 

Aangenaam kennis te maken Bo! Kun je jezelf voorstellen?
Hi, insgelijks! Ik ben Bo, 21 jaar en ik woon nu een jaar in Amsterdam en daarvoor in Breukelen maar ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven. Ik werk al ruim 2,5 jaar bij The Harbour Club op dit moment in Amsterdam Zuid maar eerst in Vinkeveen. Verder zit ik nog op school en doe ik een HBO mode opleiding in Styling & Online Marketing (en een beetje design). Op dit moment loop ik een half jaar stage bij een kledingmerk en eind dit jaar ben ik als het goed is klaar met school.

Je bent onder andere model. Wat zijn de tofste merken waar je ooit mee hebt samengewerkt?
Ik doe inderdaad modellenwerk maar ik heb nog niet echt met mega grote merken samengewerkt. Ik heb wel leuke shoots gedaan! Ik ben bijvoorbeeld naar Parijs geweest voor een nagellakmerk en ik heb in Mallorca geshoot voor Models & Mermaids. Dat vond ik superleuk, vooral omdat dat in het buitenland was natuurlijk.

Bo Vanherle
Foto: Russell Pearson

Wat is het gekste dat ooit is gebeurd in je modellen carrière?
Het gekste wat ooit is gebeurd is toch wel dat ik een casting had en ze waren heel erg enthousiast over mij en ik wist eigenlijk al bijna zeker dat ik de klus zou krijgen. Toen ik wegreed in mijn auto daar had ik per ongeluk een andere auto geraakt, dit was dus blijkbaar een auto van de eigenaresse van het merk die daarvoor zo enthousiast over me was. Toen ik naar binnen ging om dit te vertellen werd ze heel erg boos en heb ik daarna niks meer gehoord.

Haha, lekker dan! Ben je liever model of styliste?
Lastig, want ik vind beide super leuk om te doen, maar ik denk dan toch model. Als styliste moet je zo veel regelen en als model moet je alleen jezelf meenemen, haha. En ik vind het supervet om als model verschillende shoots te doen en daarna jezelf zo terug te zien.

Hoe was het om deze shoot te doen met Russell?
Het was zoals altijd weer super leuk om te doen! Ik heb in totaal drie keer met Russel geshoot en ik voel me altijd super erg op mijn gemak bij hem. Hij weet ook precies hoe het perfecte plaatje eruit ziet. Als ik dan even niet meer weet hoe ik moet staan of kijken dan geeft hij mij meteen tips zodat het voor mij niet ongemakkelijk voelt. Dat is echt heel erg fijn als je met iemand (zeker in lingerie) shoot. Dus ik hoop zeker op nog meer shoots samen met Russell!

Wat vind je van FHM?
Ik volg FHM al een tijdje en het is natuurlijk eigenlijk bedoeld voor de mannen, maar ik vind ook alle vrouwen die voorbij komen altijd supersexy. Ik val zelf niet op vrouwen. maar laten we heel eerlijk zijn: vrouwen zijn gewoon veel mooier dan mannen. Ik kijk liever naar een mooie lingeriefoto van een vrouw dan naar een man in een zwembroekje. Ik ben vast niet de enige hetero vrouw die dat vindt.

Dat horen we vaker inderdaad. Op wat voor type mannen val je?
Ik heb denk ik niet echt een type. Als ik naar mijn vriendjes kijk in het verleden dan valt er niet echt een type uit te halen. Ik hou wel echt van Nederlanders met blond haar en blauwe ogen. Een man mag ook niet te klein zijn en ik vind brede schouders altijd wel sexy. Dat dan qua uiterlijk. Qua innerlijk moet een man echt wel heel zorgzaam zijn, doelen hebben en vooral kunnen omgaan met mijn moodswings, haha. Ik ben zelf niet echt de makkelijkste persoon om mee te zijn, dus geduld is een schone zaak om het zo maar even te zeggen.

Hoe vaak krijg je DM’s van mannen die met je op date willen en wat is de meest originele DM die je hebt ontvangen?
Niet eens zo heel vaak. Ik denk dat ik elke week wel een gekke DM krijg van een random gast die ik nog nooit heb gezien of gesproken. Maar heel veel meisjes krijgen dat, gok ik. Nu moet ik zeggen dat ik een DM eigenlijk nooit origineel vind, omdat elke gast altijd vraagt of ik misschien eens naakt zou willen poseren of dat ze vragen hoe het met me gaat als openingszin. Maar de gekste DM is denk ik wel dat iemand vroeg of ik een gebruikt slipje op wilde sturen.

Bo Vanherle
Foto: Russell Pearson

Ben je nog vrijgezel eigenlijk?
Nee, ik heb sinds mei dit jaar een hele lieve vriend en ik ben heel erg blij met hem.

Je ziet er prachtig uit. Sta je vaak in de sportschool?
Ik schaam me echt dood om dit te zeggen, maar ik sport dus nooit. Ik heb wel een abonnement op de sportschool en heel soms in een gekke bui ga ik, maar dat komt zelden voor. Ik werk in de horeca en ik moet zeggen dat ik dat een aardige work-out vind als het druk is, haha.

Welke plekken op aarde wil jij nog verkennen?
Ik wil echt heel graag naar Hawaï. Als ik daar foto’s of filmpjes van voorbij zie komen dan vind ik het er altijd zo prachtig uitzien. Verder ben ik zelf al op heel veel toffe plekken geweest, maar ik wil eigenlijk alles zien van de wereld. Afrika lijkt me ook echt super mooi, daar zou ik ook wel graag heen willen.

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Jeetje, heb je effe? Ik wil als eerst mijn diploma gehaald hebben op school. Ik ben heel ambitieus en ik wil altijd heel erg veel. Maar mijn allergrootste droom is een succesvol eigen kledingmerk met webshop maar ook met een winkel erbij. Ook wil ik de wereld rondreizen voor modellenwerk, dat is sinds ik klein ben al een droom geweest. Dat zijn eigenlijk de twee dingen die ik het allerliefst zou willen. Verder is mijn droom uiteindelijk dat ik een groot gezin heb met een mega huis aan het water, een boot en een (paar) dikke auto(‘s) voor de deur. Lekker cliché, maar ach.

Meer van Bo Vanherle? Volg haar op Instagram. Pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk mee als je toch zo lekker bezig bent. 

Favorieten van Bo Vanherle

Stad: Amsterdam
Reis: Zee, zon, cocktails en heel veel eten!
Maaltijd: Alle soorten pasta
Film: Alle Marvel films
Model: Hailey Bieber (overigens ook mijn stijlicoon)
Auto: Bentley
Dier: Hond
Festival: Awakenings

Gallery

Credits

Fotografie: Russell Pearson
Model: Bo Vanherle
MUAH: Shannon Galore
Locatie: Hotel TwentySeven Amsterdam

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
FHM Shoots: upcoming model Bo Vanherle
Sluiten