FHM Shoots met het betoverende model Jisse Tamar

Er kan nog steeds volop gestemd worden voor de FHM500. Nog beter nieuws, het magazine komt alweer bijna uit. Dat leek ons het perfecte moment om een van de debutanten in het zonnetje te zetten. Het prachtige model Jisse Tamar weet precies hoe ze met de camera om moet gaan en dat is wel weer te zien tijdens haar schoot met Jelle Stokhof! 

Hi Jisse, hoe is het met je?
Hi FHM, met mij alles goed. Hoop met jullie ook! Leuk om dit interview te mogen doen!

Dit is je eerste FHM Shoot. Hoe was het om samen te werken met Jelle Stokhof?
Ik heb al vaker met Jelle gewerkt, dus we hadden afgesproken om weer een keer samen mooie beelden te maken! Eigenlijk wilden we vorig jaar in de zomer al shooten, uiteindelijk hebben we pas in januari geshoot! Allebei super druk geweest, maar toch tijd kunnen maken en super blij met het eind resultaat.

Foto: Jelle Stokhof

Om je wat beter te leren kennen: waar ben je opgegroeid en hoe is dat bevallen?
Ik ben opgegroeid in Overijssel, Ambt Delden om precies te zijn. Ik heb een leuke jeugd gehad, kom uit een heel hecht gezin. Mijn ouders wonen midden in een natuurgebied. Super mooie rustige plek om te wonen. Ik heb wel altijd tegen mijn ouders gezegd, “zodra ik volwassen ben ga ik weg uit Twente”. Ik denk als je jong volwassen bent, dat je beter in het westen/ een stad kan wonen, daar leeft het meer en valt er meer te ontdekken.

Waar woon je tegenwoordig?
Ik woon sinds een half jaar in Den Haag. Vind het super leuk om hier te wonen. Je hebt stad en strand. Wat wil je nog meer?

Je bent fulltime model. Hoe ben je daar zo ingerold?
Toen ik jong was zeiden mensen al tegen mij dat ik model moest worden. Ik was zelf een beetje onzeker, maar uiteindelijk heb ik een contract getekend op mijn 15e. Nu werk ik al 9 jaar (8 jaar fulltime) als model. Op mijn 16e heb ik mijn Mavo afgerond en ben ik al naar het buitenland gegaan voor werk. Ik twijfelde wat ik wilde studeren, misschien een mode opleiding. Ik heb super lieve ouders die het aanmoedigden dat ik moest gaan werken als model. ”Nu je jong bent kan je je carrière opbouwen”, zeiden ze. Ik dacht dan heb ik voor nu mijn werk en dan kan ik altijd nog bedenken wat ik zou willen studeren. Nu zijn we 9 jaar verder en nog steeds fulltime model! Haha. Sinds 3 jaar zit ik bij VDM Models in Amsterdam! Ben super blij met deze agency.

Jisse Tamar
Foto: Jelle Stokhof

Wat vind je het leukste aan modellenwerk?
Het leukste vind ik om omringt te zijn met creatieve mensen die allemaal iets moois willen neerzetten. Veel reizen en mooie plekken zien! Dit alles bij elkaar geeft inspiratie en een goede sfeer op set.

Kun je ons eens meenemen naar wat mooie klussen die je in je carrière hebt gedaan? Wat zie je als hoogtepunten?
Toen ik een tijdje in Italië heb gezeten voor werk heb ik voor mooie bladen en toffe merken gestaan zoals ELLE, MaxMara en Luisa via Roma. Tijdens de Elle heb ik mooie plekken in Italië mogen zien. Ik kreeg kleding van de mooiste merken aan en de vibe op set was relaxed en erg gezellig.

Een paar jaar geleden heb ik de TV commercial gedaan voor Hunkemöller. Deze shoot was super tof om te doen, de sfeer met alle meiden bij elkaar was gezellig en het resultaat was heel vet! Jezelf spotten of gespot worden door mensen in winkels of TV is altijd leuk om te zien! Daarnaast heb ik zoveel leuke shoots mogen doen, mooie locaties en landen mogen ontdekken, maar dit zijn een paar van mijn highlights.

Waar ben je afgelopen jaar druk mee geweest?
Ik zit sinds dit jaar ook gevestigd bij One Management wereldwijd. Dus ik ben van plan dit jaar naar Amerika te gaan voor werk, waarschijnlijk als eerste naar LA of NY. Ook ben ik begonnen met kickboks lessen! Dit deed ik al voorheen, maar hier was ik een tijdje mee gestopt! Miste het zo erg dat ik weer ben begonnen. Nu heb ik vooral mijn focus op de techniek en wil ik echt beter worden. Ik ben een super sportief persoon, sta bijna dagelijks in de gym en hou er van om nieuwe sporten te leren. Binnenkort ga ik ook leren padellen.

Jisse Tamar
Foto: Jelle Stokhof

Ben je gelukkig in de liefde of ben je nog single?
Ja ik ben gelukkig in de liefde!

Hoe beschrijf je jouw perfecte man?
Een man moet liefdevol, ambitieus, sportief, slim, grappig, verzorgend, avontuurlijk, loyaal en empatisch zijn. Iemand waarmee ik toekomst kan opbouwen en die mij support in de dingen die ik nog graag wil doen in mijn leven.

Dit jaar kom jij voor het eerst in de FHM500! Hoe voelt dat voor jou?
Super leuk dat jullie mij gevraagd hebben om er in te komen. Vorig jaar was ik mee naar de uitreiking met wat vriendinnen die er al wel in stonden. Nu afwachten op welke plek ik dit jaar kom te staan! Haha

Wat vind je van de FHM500?
Super tof dat er een uitreiking is voor de mooiste vrouwen van Nederland! Elke vrouw verdiend het toch om even in het zonnetje gezet te worden?!

Wie is jouw favoriete vrouw uit de FHM500 en waarom?
Mijn lieve vriendinnetje, FHM babe Evy Markovits natuurlijk! Evy is een super lieve en gezellige meid en verdiend het zeker om hoog te scoren in de FHM500 dit jaar!

Jisse Tamar
Foto: Jelle Stokhof

Waar mogen wij jou voor wakker maken?
Deze vind ik lastig.. maar als ik moet kiezen denk ik toch wel een goede cheesecake of pure chocolade ijs. Zó lekker!

Kun je nog een leuk weetje of grappig feitje over jezelf vertellen?
I’m a catmom! Heb twee super lieve katjes. Zie ze echt als mijn kleine kindjes.

Wat zijn jouw doelen voor aankomende tijd?
Natuurlijk had ik al eerder in ons gesprek verteld dat ik dit jaar voor modellenwerk naar Amerika ook ga, maar ik heb ook nog andere doelen wat ik binnen nu en 5 jaar neer wil zetten. Daarnaast zit ik er aan te denken om een eigen merk te willen starten. Ik zou het heel tof vinden om een eigen kledinglijn te starten. Dat gevoel om zelf creatief te zijn en mijn eigen merk en kleding te designen zit er nog steeds! Vroeger maakte ik al mijn eigen tassen en kleding. Zo lang werken in de mode en zoveel inspiratie en creatieve mensen om mij heen, daardoor kriebelt het wel om zelf wat te starten. Wat mij ook tof lijkt is om mij te verdiepen in make-up. Zou zelf graag naast model ook een make-up artist willen worden. Als je elke week meerdere keren wordt opgemaakt voor een shoot, leer je al heel veel over producten en make-up tools.

Stemmen op Jisse Tamar kan via FHM500.nl.

Meer van Jisse Tamar? Volg haar Instagram ! Pak fotograaf Jelle Stokhof dan ook gelijk even mee.

Vluggertje met Jisse Tamar

Stad: Sevilla
Reis: road trip Italië
Restaurant: Grotta Palazzese
Film: the Notebook/ Shutter Island
Presentatrice: Chantal Janzen
Dier: Kat
Auto: Mercedes G klasse
Gadget: AirPods! Ik luister altijd muziek onderweg!
Festival: Coachella staat op mijn verlanglijstje en dit jaar ga ik voor het eerst naar LowLands!

Gallery

Credits

Fotograaf: Jelle Stokhof
Model: Jisse Tamar
MUAH: Mary Verweij
Locatie: Huis van de Burgemeester

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen: 

Reageer op artikel:
FHM Shoots met het betoverende model Jisse Tamar
Sluiten