FHM Shoots Kerstspecial: model en fitgirl Nienke van Schijndel

Van goede voornemens en favoriete kerstmaaltijd tot haar outfit. Fitgirl Nienke van Schijndel vertelt ons wat haar kerstfavorieten zijn. En daar horen natuurlijk ook wat mooie plaatjes bij. Onze vaste huisfotograaf Russell Pearson brengt ons alvast in de kerstsferen met deze FHM Shoots Kerstspecial. En niet zomaar eentje. Merry Christmas, mannen!  

Ga jij single de feestdagen in of heb jij een leuke kerstman aan je zijde?
Ik heb een leuke kerstman op het oog.

Waar spendeer jij het liefst de kerstdagen?
Ik spendeer mijn kerstdagen het liefst bij familie/geliefden en vrienden thuis.

Wat is jouw favoriete kerstmaaltijd?
Heel simpel eigenlijk, maar stoofpeertjes vind ik echt heel lekker! Mijn moeder maakt dit elk jaar zelf. En een lekker stuk vlees met een rode wijn erbij is altijd goed! En niet te vergeten… een dessert!

Wat is jouw ideale kerstcadeautje onder de boom?
Het feit dat iemand aan mij denkt en moeite doet om een cadeau te kopen, waardeer ik al enorm. Wat betreft cadeautjes ben ik echt super makkelijk. Ik vind alles leuk en ben al blij met de kleinste dingen.

Wat trek jij aan tijdens de feestdagen? Ga je all out of kies je voor een foute kerstrui?
Ik ga all out! Jurkje, hakjes en haren in de krul. Dit doe ik eigenlijk elk jaar en ik kijk er altijd naar uit. Ik geniet er echt van om mezelf helemaal op te maken en mijn haar te stylen zoals ik het wil. Klinkt gek, maar ik kom altijd tot rust als ik mezelf opmaak. Ik zet een leuk muziekje op en ga helemaal los! Dan ben ik er meestal wel even mee bezig… maar dan heb je ook wat, haha.

Wat zit er in jouw ultieme kerstpakket?
Lekkere dingetjes, zoals chocola, koekjes en chipjes. Iets van een wijntje erbij is ook altijd lekker. En misschien iets van een dinerbon of iets waar je wat aan hebt, in plaats van alleen eten, haha.

Wat zijn jouw favorieten tijdens de decembermaand?
De kerstboom opzetten, kerstmuziek luisteren in de auto, kerstverlichting op straat, kerstfilms kijken met familie/vrienden, lekker eten, warme chocolademelk en foute kerstsokken.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023?
Ik heb er best veel… houd je vast, hier komen ze:
– Meer tijd besteden aan familie/geliefden en vrienden
– Meer genieten van het leven en wat vaker spontane tripjes plannen
– Luisteren naar mezelf en mijn lichaam
– Iets voor mezelf beginnen… It’s a secret
– Geld besparen op boodschappen
– Gezond blijven eten met elke dag minimaal één stuk fruit
– 1x per week 10 km hardlopen
– Leren skiën
– Op vakantie naar een warm land

Kerstfavorieten van Nienke: 

Kerstfilm: Home Alone 1 & 2
Dessert: IJstaart
Kleur van de kerstversiering: Rood en groen
Kerstontbijt of kerstdiner: Dit is lastig! Allebei superleuk natuurlijk. Maar dan ga ik toch voor het kerstdiner.
Kerstliedje: All I Want For Christmas Is You – Mariah Carey

Gallery

Credits

Fotograaf: Russell Pearson
Model: Nienke van Schijndel

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze beauty’s, check daarom ook de shoots hieronder. 

Reageer op artikel:
FHM Shoots Kerstspecial: model en fitgirl Nienke van Schijndel
Sluiten