FHM Shoots: de spicy Jullietta Koek

Nu de FHM500 stembus geopend is, is het tijd om weer een beauty in de spotlight te zetten met een FHM-shoot. Deze prachtige dame is geen onbekende voor ons en heeft opnieuw een exotische shoot gedaan met niemand minder dan Jelle Stokhof. We kunnen zeggen dat we onder de indruk zijn door haar roodharige lokken en haar vurige karakter! Maak je klaar voor Jullietta Koekebakker!

Dit is al je tweede FHM Shoot. Hoe was het om samen te werken met Jelle Stokhof?
Ik ben echt vereerd dat ik voor de tweede keer een FHM-shoot mocht doen, en inderdaad, nu met Jelle. Ik denk dat we vooral heel veel gelachen hebben. Jelle heeft echt een hele relaxte vibe, waardoor er zo’n ontspannen sfeer hing. Het weer zat totaal niet mee, maar ondanks dat hebben we echt iets heel gaafs kunnen neerzetten samen.

Hoe vind je het überhaupt om dit soort shoots te doen?
Mega leuk, wauw! Ik doe de laatste tijd steeds meer shoots en ‘modellen’ opdrachten en ik merk echt dat ik er zoveel energie van krijg.

Je hebt de afgelopen maanden op Bali gezeten. Hoe heb je dat ervaren?
Ja, uiteindelijk ben ik 3,5 maand op Bali geweest. Ik denk dat dit de leukste ervaring ooit was. Mijn relatie ging uit in september, en toen heb ik besloten om even weg te gaan van alles en iedereen hier. Ik had dat idee al jaren in mijn hoofd om alleen te gaan reizen en dit was het moment. Ik heb de tijd echt ervaren als de beste tijd van mijn leven. Ik heb zoveel mooie plekken en mensen ontmoet, wat echt mijn ogen heeft geopend.

Wat heb je allemaal gedaan? Wat is het tofste dat je daar hebt meegemaakt?
Ik heb heel Bali gezien (maar dat mag ook wel, want zo groot is het niet haha). Maar ik heb ook echt de leukste feestjes meegemaakt, ik ben nog naar Singapore en Maleisië geweest tussendoor en de vetste dieren ontmoet. Zo zijn we een dag met ongeveer 120 dolfijnen gaan zwemmen in het noorden, ik denk ook wel dat dat mijn hoogtepunt is geweest.

Welke Bali tips kun je delen?
Uluwatu heeft de mooiste stranden, Canggu en Ulu zijn de leukste feestjes, en hoewel iedereen zegt dat Nusa Penida toeristisch is, is het zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Ubud staat bekend om de rijstvelden en Lovina om de dolfijnen!

Waar ben je op dit moment druk mee in je leven?
Ik krijg 1 april de sleutel van mijn nieuwe appartement, dus ik ben nu heel druk bezig met alles uitzoeken en verhuizen!

Wat vind je van onze verkiezing?
Ik vind dat er veel verandering is gekomen, mede dankzij het hebben van een vrouwelijke jury! Er staan zoveel bijzondere en inspirerende vrouwen in, eindelijk iets wat echt om vrouwen draait in plaats van altijd maar om mannen!

Woon je nog steeds in je stadsie Rotterdam? Zo ja, wat vind je zo leuk aan Roffa?
Jazeker, ik ga dus wel verhuizen naar een ander plekje, maar nog steeds in het centrum van Roffa! Ja sorry, maar waar moet ik beginnen? Ik ken alles en iedereen in Rotterdam. In de zomer kun je op het terras gaan zitten op de Meent en kom je de hele dag bekenden tegen. Roffa is dus echt dé stad voor mij.

Je bent behoorlijk gegroeid op social media hé? Hoe is je dat zo gelukt? 
Ik denk eerlijk gezegd dat ik dat allemaal te danken heb aan FHM. Doordat ik veel mensen kende en vaker opdrachten deed, zat ik altijd rond de 4000/5000 volgers, maar na FHM is het snel gegaan.

Haal je er veel uit?
Ik denk eerlijk gezegd dat ik dat veel te weinig doe. Ik vind het soms lastig om een goede balans te vinden tussen het gebruik van social media als werk en plezier. Ik post eigenlijk gewoon wat ik zelf leuk vind en alleen met merken die ik zelf heel tof vind. Maar dit komt misschien ook doordat ik gewoon een fulltime baan heb en mijn social media echt voor mijn eigen plezier zijn.

Ben je nog steeds gelukkig in de liefde of morgen de mannen van NL weer dromen?
Haha ik ben single, even wennen wel na 7 jaar maar de mannen van NL mogen weer dromen, als je nog een paar leuke mannen weet stuur maar door (niet via mijn DM want die staat al vol)

Wat voor type mannen val je? 
Ik ben er wel achter gekomen dat ik op een specifiek type val, maar ja, als iemand heel leuk is, kan dat natuurlijk altijd veranderen. Een man met bruin haar en een baardje maakt echter wel de meeste kans. Maar het belangrijkste van alles is: een man moet echt ambitie hebben en niet bang zijn voor een pittig type zoals ik; ik loop snel over iemand heen.

Wat is de gekste DM die je ooit hebt ontvangen? 
Ik kreeg dit eigenlijk nooit, misschien omdat iedereen wist dat ik in een relatie zat haha. Maar nu ik single ben, krijg ik zoveel DM’s van mannen, de een nog gekker dan de ander. Vaak krijg ik de vraag of ik een video wil maken omdat een vriend jarig is en ‘fan’ van mij is, of berichten zoals ‘ik zag je lopen, stond je goed met die beige pet’ (ergens vind ik dat wel creepy, maar ja, dat hoort erbij). Oh, en natuurlijk ‘mag ik je sokken kopen’, maar iedereen die mij persoonlijk kent, weet dat ik een hekel heb aan voeten, dus stel alsjeblieft nooit zo’n vraag aan mij!

Wie is jouw favoriete vrouw uit de FHM500 en waarom? 
Holly Mae Brood, Wauw. Ik weet niet waarom maar ik vind haar zo mega leuk, zij heeft gewoon echt een hele leuke uitstraling ik denk daardoor.

Wat zijn jouw doelen voor aankomende tijd?
Nog gelukkiger worden dan ik op dit moment al ben! Nog meer sporten, lekker werken aan toffe shoots en samenwerkingen!

Meer van Jullietta Koek ? Volg haar Instagram ! Pak Jelle Stokhof fotograaf  dan ook gelijk even mee.

Vluggertje met Jullietta Koek

Stad: Roffa!!
Reis: Bali!
Restaurant: Alles met tapas
Film: The Hunger Games
FHM500-vrouw: Holly  Mae Brood & Geraldine Kemper
Dier: Dolfijn
Auto: Range Rover

Gallery

Credits

Fotograaf: Jelle Stokhof
Model: Jullietta Koek

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen: 

Reageer op artikel:
FHM Shoots: de spicy Jullietta Koek
Sluiten