FHM Shoots: Curaçaose beauty Estefany Caciano

Op donderdag weet je het hè? Dan kun je rekenen op een bloedhete nieuwe FHM Original productie. Dit keer is huisfotograaf (zo mogen we ‘m inmiddels wel noemen) Russell Pearson aan de slag gegaan met Estefany Caciano. De Curaçaose beauty weet van wanten. Kijk maar eens naar deze beeldschermverhittende fotoshoot. Daar ga je jongen!

Hey Estefany! Hoe gaat het ermee?
Het gaat heel goed! Ik heb net met succes mijn studie mode & media styling afgerond en daar ben ik supertrots op.

Gefeliciteerd! Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk momenteel 3 dagen in een kledingzaak en in de avond ga ik graag naar de sportschool, daarnaast heb ik nog een prachtige zoon van vier jaar oud en ben ik dus ook fulltime moeder. In de weekenden ga ik graag naar mijn vriendinnen en pakken we graag een cocktail op een terrasje of gewoon lekker thuis. In de zomer maken we ons helemaal ready voor de festivals en dansen we tot de zon onder gaat.

Klinkt goed! Waar ben je geboren en getogen?
Mijn geboorteland is het altijd zonnige Curaçao en ik ben Latijns/Curaçaos opgevoed. Mijn vader is Antilliaan en mijn moeder komt uit de Dominicaanse republiek. Het leven in Curacao stond altijd in het teken van muziek, dansen, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Het leven op Curacao was elke dag weer een feestje. Ik heb tot mijn 22e gewoond op Curaçao en ik ben in 2015 vertrokken naar Nederland voor een nieuw avontuur en kansen.

Waar ben je allemaal mee bezig op dit moment?
Ik heb dus net mijn studie afgerond en ben nu hard op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de mode/styling wereld. Dit wil helaas niet echt lukken doordat corona om de hoek kwam kijken. Ik ben vastberaden dat dit mij gewoon gaat lukken als alles weer normaal is zoals het was. Verder ben ik de afgelopen tijd begonnen met een cursus om te kunnen draaien als DJ, dit vind ik echt superleuk om te doen en hier wil ik mee verder gaan. In de toekomst wil ik voor jullie allemaal kunnen draaien. Verder doe ik graag modellenwerk en hou ik mijn portofolio up-to-date met verschillende shoots.

Dat gaat je goed af! Wat vind je van het resultaat van de shoot met Russell Pearson?
Allereerst wil ik zeggen dat ik me heel erg op mijn gemak heb gevoeld bij Russell. Ik kwam bij hem aan en het voelde direct goed. Het was allemaal heel erg ontspannen en Russell nam overal de tijd voor. Eigenlijk ging alles vanzelf. Op de achtergrond heeft hij lekker muziekje opgezet en tussentijds was er tijd om de foto’s goed te kunnen bekijken. Het was niet alleen serieus werken maar ik heb ook erg gelachen met Russel tijdens de shoot.

Wat wilde je vroeger worden als klein meisje?
Misschien klinkt dit wel heel erg cliché, maar ik wilde vroeger heel graag dolfijnentrainer worden. Dit komt omdat ik vroeger op Curaçao zag dat de dolfijnen goed werden verzorgd en deels in open water vrij werden gelaten. Ik ben een grote dierenvriend en tegenwoordig kijk ik er wel anders tegenaan. Ik vind dat alle dieren in complete vrijheid moeten kunnen leven en niet voor een andermans plezier vast moeten worden gehouden.

Wat al onze lezers willen weten: heb je een vriend?
Helaas mannen, deze tijger is al bezet.

Haha, wrauw. Heb je nog tips voor mannen als het aankomt op vrouwen versieren? 
Ja zeker. Heb lef en durf gewoon met een spontane vraag op een vrouw af te stappen! Kom zeker over en twijfel nooit aan jezelf.

Estefany Caciano
Foto: Russell Pearson

Wij organiseren elk jaar de FHM500. Wie is in jouw ogen de mooiste vrouw van Nederland?
Yolanthe cabau van Kasbergen, Ik vind haar sensueel en sexy, maar ze heeft ook een heel sterke uitstraling. Een echte sexy powervrouw dus. Dit maakt het voor mij het complete plaatje.

Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Een droom is voor mij al werkelijk geworden: IK STA IN DE FHM! Ik hoop dat ik binnenkort een hele mooie baan zal vinden in de styling wereld en dat ik straks zal gaan rocken in een club als DJ en iedereen laten dansen op mijn beats.

We kijken ernaar uit en gunnen je alle geluk. Bedankt voor de prachtige shoot Estefany!

Volg Estefany Caciano ook op Instagram! En pak fotograaf Russell Pearson dan ook even mee.

Vluggertje met Estefany Caciano

Serie: La Casa de Papel, Queen of the South
Film:  50 Shades of Grey,
Maaltijd: Pasta carbonara en sea food
Restaurant: The Harbour Club en Pesca Amsterdam
Artiest: Jennifer Lopez
Festival: Mystic Garden Festival en Latin Village
Reis:  Als het maar lekker warm is
Stad: Amsterdam
Auto: Audi RS7

Gallery

Credits

Model: Estefany Caciano
Fotograaf: Russell Pearson

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Reageer op artikel:
FHM Shoots: Curaçaose beauty Estefany Caciano
Sluiten