FHM Shoots: Fitgirl 2023 Viënne Marly

Het is alweer even geleden dat we de FHM Fitgirl hebben uitgereikt aan Viënne Marly. Maar vergeten zijn we het allerminst! Het stond in de sterren geschreven dat de blondine deze prijs ooit op haar naam zou schrijven. Nu ze samen een shoot heeft gedaan met Russell Pearson, vonden wij het wel een mooi moment om even bij te praten met Viënne.

Viënne! Tijd geleden alweer. Hoe is het met je?
Zeker een tijd geleden, super leuk om jullie weer te  spreken! Hier druk, maar allemaal goed! Enjoying life.

Lekker bezig. Waar ben je allemaal mee bezig de laatste tijd?
Ik ben fulltime thuis met ons dochtertje, River, en ik heb een aantal maanden geleden mijn eigen bedrijf opgezet. Ik geef coaching op het gebied van  sport, voeding en mindset. Mensen helpen om de meest fitte en gelukkige versie van zichzelf te  worden. Als de kleine slaapt ben ik hier mee bezig. Druk dus! Maar ik haal uit allebei ontzettend veel voldoening. Daarnaast loopt mijn modellenwerk ook nog steeds, met gemiddeld twee grote klussen per maand. Verder vind ik het natuurlijk ontzettend leuk om tijd te maken voor iets leuks zoals deze shoot met Russell en het interview met jullie! 

Viënne Marly
Foto: Russell Pearson

+1! Een paar maanden geleden won jij de fitgirl award. Hoe kijk je daar nu op terug?
Jaaa, nog steeds wauw! Dit kwam volledig als verrassing op mijn pad terecht, niet verwacht dat ik die avond zo’n mooi award in handen mocht krijgen! Héél trots, de award heeft een mooi plekje in de woonkamer! Ik kijk nog steeds met een grote glimlach terug op die bijzondere avond. 

Heb je daar nog veel leuke reacties gekregen?
Ontzettend veel leuke reacties ja! Van de dierbaren om me heen, die beretrots waren, maar ook van heel veel mensen op mijn socials, op het FHM-feestje zelf én van toffe brands en nieuwsplatformen. Heel tof! Enorm dankbaar hiervoor. 

Welke fitgirls tip heb jij voor ons en onze lezers om in de gaten te houden?
Balance is key! Zodra jij  80% van de tijd gezond eet en voldoende traint, is er nog een goede 20% over om te genieten van  wat ongezondere producten en avondjes bankhangen. Een goed fysiek en een goede gezondheid creëer je door consistent de juiste macro-nutriënt verhoudingen binnen te krijgen, in combinatie met  voldoende beweging/training. Hiervoor hoef je zéker geen uitersten te handhaven! Geniet van het  leven, maar zorg er wel voor dat je 80% van de tijd gedisciplineerd blijft. 

Viënne Marly
Foto: Russell Pearson

Je bent ook al een tijdje moeder. Hoe bevalt dat?
Ik vind het echt het allermooiste dat er is! Een  onbeschrijfelijk gevoel, nog mooier dan dat ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik heb altijd al  geweten dat ik graag moeder wilde worden, maar dit overtreft alles wat ik ooit had gedroomd. Haar  de wereld zien ontdekken, te groeien, dingen van ons in haar terug te zien, ik koester elk moment. 

Wat vind je er leuk of juist pittig aan?
Héél cliché, er is echt heel veel heel pittig aan, maar het doet  er gewoon echt niet toe. Eén lachje en je vergeet alles! River slaapt sinds haar geboorte al moeilijk,  intussen is ze 11 maanden en heeft ze nog nooit echt een goede nacht doorgeslapen. Mijn lichaam bestaat intussen voor 80% uit cafeïne, de wallen probeer ik te verhullen met een goede portie humor, maar tóch geef ik haar met alle liefde weer een kusje en aai over d’r bol als ze midden in de nacht weer meermaals wakker is. Je doet het gewoon, en met alle liefde ook!

Is het moederschap en het trainen nog een beetje te combineren?
Het maakt het een stuk lastiger,  dat zeker, maar zeker niet onmogelijk! Voordat de kleine er was kon ik in principe trainen waar en wanneer ik wilde, nu is het écht plannen, plannen en nog eens plannen! Ik vind het belangrijk om te  blijven bewegen, juist nu. Om gezond te blijven en om een goed voorbeeld voor haar te kunnen zijn,  dus het blijven trainen is wel iets waar ik echt tijd voor wil blijven maken. Ik probeer zeker 4x in de  week te gaan, waarbij ik 2x lower body train en 2x upper body. 

Viënne Marly
Foto: Russell Pearson

Wat houd je verder bezig in het dagelijks leven?
Ik ben een bezige bij haha. Als ik niet bezig ben met m’n gezin of bedrijf, ben ik bezig met sporten, koken, films kijken, gamen, en omring ik me graag met m’n dierbare familie en vrienden.

Ben je nog steeds fanatiek gamer trouwens?
Ik zie onze PS5 op dit moment helaas een stuk  minder vaak dan ik zou willen haha. Maar ik ben en blijf fanatiek gamer! Het liefst speel ik open  wereld/action-adventure games. Binnenkort Avatar! Deze staat bovenaan m’n wishlist. Maar ook met  andere soort games kun je me zeker blij maken, van Mario op de Switch tot een avondje naar een game-hal. 

Staan er nog leuke of uitdagende dingen op de agenda?
Ik kijk op dit moment  op korte termijn heel erg uit naar de feestdagen, vind het heerlijk om het samen met familie en  vrienden gezellig te maken. Hapjes, drankjes, gezelligheid! River wordt rondom de feestdagen 1 jaar, dat we groots gaan vieren! Verder kijk ik er naar uit om mijn bedrijf nog verder te laten groeien en ontwikkelen. Ik hoop in 2024 wat mooie reizen te gaan maken! Ik vind reizen één van de mooiste dingen om te doen, dus ik kijk ernaar uit om daar zeker weer mooie plannen voor te gaan maken.  Mochten jullie nog tips voor gave plekken hebben, let me know! 

Wil je tot slot nog iets kwijt?
Ja, dat ik jullie, en de lezers, nog steeds mega dankbaar ben! We  hebben nu al veel shoots, FHM feestjes etc. meegemaakt. Jullie zijn toppers!

Meer van Viënne Marly? Volg haar op Instagram. Pak Russell Pearson dan ook effe mee! 

Vluggertje met Viënne Marly  

Stad: Santa Monica, Ibiza-Stad & Barcelona
Reis: Thailand
Film: The Dark Knight, Hacksaw Ridge, Avengers Endgame, Shang-Chi
Model: Candice Swanepoel, Adriana Lima
Dier: Olifanten
Auto: Mercedes-Benz G63 AMG, Lamborghini Urus

Gallery

Credits

Fotograaf: Russell Pearson
Model: Viënne Marly

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen: 

Reageer op artikel:
FHM Shoots: Fitgirl 2023 Viënne Marly
Sluiten