FHM Shoots: student en fitgirl Sky Backer

We hebben weer een prachtige FHM Shoot klaar staan voor je. Deze week laten we je kennis maken met een vrouw die ons kikkerlandje als de beste representeert. Deze blondine betovert ons met haar stralende blauwe ogen. Maak kennis met Sky Backer!

Dit is je allereerste FHM shoot, hoe vond je het om te doen?
Het was super leuk om te doen! Russel stelt je meteen op je gemak. Want het is natuurlijk wel een beetje spannend om in lingerie te poseren voor de camera. Mensen hebben hier vaak ook een bepaalde mening over, maar ik doe mijn best met trainen en ik voel me er comfortabel bij. Uiteindelijk ben ik trots op het resultaat wat Russel en ik hebben neergezet.

Sta je graag voor de camera?
Vanaf jongs af aan maakte mijn vader altijd YouTube video’s van mijn broer en mij. Wanneer ik de video’s terug kijk, dan zie ik zeker dat ik het helemaal niet erg vond om gefilmd te worden haha. Verder vind ik het ook leuk om foto’s te maken. Vooral op vakanties enzovoort. Alleen hebben mijn vriendinnen en omgeving er niet altijd zin in als zij net lekker aan het chillen zijn op het strand haha.

Zo goed kennen we elkaar trouwens nog niet, vertel eens, wat doe jij in het dagelijks leven?
Ik volg een verpleegkundige opleiding. Waar bijvoorbeeld stages bij komen kijken. Ook werk ik daarnaast als bijbaan in de zorg. Verder sport ik veel. Ook heb ik een kleine shop verslaving haha, dus ik loop graag in de stad. Als het weekend is ga ik vaak uit in de stad met vriendinnen.

Waarom heb je voor jouw opleiding gekozen?
Vrij snel wist ik, dat ik sowieso met mensen wilden werken, want de hele dag stil zitten is niks voor mij. Mijn moeder en mijn oma werkten ook in de zorg, ik vond hun verhalen altijd super interessant om te horen, dus zo is mijn interesse in de zorg ontstaan.

Waar ben je naast het ziekenhuis te vinden?
In de sportschool, en als het beter weer wordt dan ga ik lekker hardlopen. Nu in de winter sta ik nog binnen op de loopband want ik krijg het snel koud haha. Verder ben ik vaak in de stad te vinden om te shoppen of iets te drinken met mijn vriendinnen.

Een sportieve vrouw dus, ga jij in het weekend helemaal los of lig je liever onder een dekentje op de bank?
Uhh haha ik hou zeker wel van uitgaan of feestjes. Meestal beginnen we met die meiden op vrijdag avond met een drankje, daarna gaan we uit of naar een feestje. Maar ik vind het dan op zaterdag wel heerlijk om lekker uit te brakke op de bank en een filmpje te kijken.

Je Instagram en TikTok gaan keihard! Hoe ben je hier mee begonnen?
Ik had vrij vroeg al Instagram. Dit kwam door mijn broer. Hij is een stuk ouder dus door hem heb ik Instagram ontdekt. Ik postte altijd foto’s die ik zelf leuk vond en zo is mijn account gegroeid.

Jouw leven ziet eruit als één grote vakantie, wat is de dikste plek waar je ooit geweest bent?
Cuba en Mexico vond ik suuuuper gaaf. De stranden daar zijn prachtig mooi wit en de zee super helder blauw. Hele mooie natuurgebieden en erg lekker eten.

En heb je nog lekkere tripjes voor 2024 op de planning?
Zoals het er nu voor staat ga ik 2x naar Ibiza. Een keer even een chill vakantie met mijn vader. Later ga ik nog met mijn vriendinnen om daar lekker te feesten!

Heb je verder nog grote doelen voor het komende jaar?       
Mijn doel voor aankomend jaar is om mij meer te gaan focussen op de socials. Na het afronden van mijn stage heb ik daar nu ook meer tijd voor.

Meer van Sky Backer? Volg haar Instagram ! Pak fotograaf Russel Pearson dan ook gelijk even mee.

Vluggertje met Sky

Stad: Amsterdam
Reis: Mexico
Restaurant: Impero Romano
Film: notebook
Dier: hond
Gadget: iPhone

Credits

Fotograaf: Russel Pearson
Model: Sky Backer
Visagie: Charlotte van Beusekom
Lingerie: Hunkemöller

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen: 

Reageer op artikel:
FHM Shoots: student en fitgirl Sky Backer
Sluiten