FHM Shoots: de wonderschone krullenbol Wendel Muller

mei 23 , 17:00 Girls
wendel muller fhm03 kopie
De FHM500 komt bijna uit! (enne, hier kun jij jouw magazine pre-orderen ). Een perfect moment om een debutante in het FHM500-zonnetje te zetten. Fotograaf Jelle Stokhof heeft zijn beste skills weer uit de kast gehaald om het prachtige model Wendel Muller te fotograferen. Wij kunnen je één ding zeggen: deze shoot is er eentje om uren naar te kijken.
Hey Wendel! Hoe is het met je?
Heee! Met mij gaat alles goed. Sinds maart voelt het alsof het nieuwe jaar pas echt is begonnen voor mij. Nu de zon weer begint te schijnen voel ik een nieuwe soort energie en dit geeft me veel motivatie en inspiratie voor het komende jaar.
wendel muller fhm02
Foto: Jelle Stokhof
Dit is je eerste FHM Shoot. Hoe was het om samen te werken met Jelle Stokhof?
Ik heb al meerdere keren samen gewerkt met Jelle, maar dan was het altijd voor een klant. Om samen met Jelle een concept te bedenken en dit neer te zetten helemaal zoals we zelf wilden was super leuk. Ik ben dan ook mega blij met de beelden.
Dit jaar kom je voor het eerst in de FHM500! Wat vind je van onze verkiezing?
Het voelt voor mij heel erg dubbel; aan de ene kant voel ik me enorm gevleid om gevraagd te worden voor de FHM500 en daarmee dus in een lijst te staan tussen de mooiste vrouwen van Nederland. Aan de andere kant vind ik dat ik veel meer ben dan een mooi gezicht en heb ik andere kwaliteiten. In een verkiezing zoals deze ligt de focus puur op uiterlijk en schoonheid en ik denk dat mijn andere kwaliteiten en de kwaliteiten van andere vrouwen minder aan het licht komen hierdoor. Toch vind ik dat de schoonheid van een vrouw gevierd moet worden en wat is iets dat de FHM500 doet als geen ander.
Om je wat beter te leren kennen: waar ben je opgegroeid en hoe is dat bevallen?
Ik ben geboren in Bloemendaal en opgegroeid in Haarlem. Als ik terug denk aan Haarlem en hoe ik daar ben opgegroeid heb ik fijne herinneringen aan die tijd. Haarlem is een veilige stad dichtbij Zandvoort en Amsterdam. Hierdoor ging ik vroeger vaak naar het strand met vriendinnen en gingen we vaak uit in Amsterdam.
wendel muller fhm14
Foto: Jelle Stokhof
Je woont nu in Amsterdam, wat vind je leuk aan die plek?
Amsterdam voelt voor mij als een gezellig dorp in vergelijking tot andere grote steden waar ik vaak kom. Ik hou van de gezelligheid van de stad. Als ik op straat loop raak ik al snel aan de praat met voorbijgangers. Ook associeer ik Amsterdam met mijn vrienden en familie en waar zij zijn, ben ik Je bent fulltime model. Hoe ben je daar zo ingerold? Hoe ben je ontdekt?
Toen ik net begon met studeren heb ik eerst een jaar op het AMFI gezeten. Daar vroegen klasgenootjes regelmatig of ik model wilde staan voor hun project. Ik denk dat ik hierdoor ook als model werd gevraagd door kleine locale merken. Ik was al vaker gescout door agencies maar hield het altijd een beetje af. Mijn huidige agency heeft me uiteindelijk gescout via instagram en dat voelde goed, dus heb ik besloten te tekenen. Uiteindelijk is dat één van de beste keuzes in mijn leven geweest.
Kun je ons eens meenemen naar wat mooie klussen die je in je carrière hebt gedaan?
In 2022 heb ik de Hunkemöllershow gelopen. Dit was mijn eerste runway show, dus dit voelde echt als een overwinning. Ook had ik begin 2023 als doel gesteld dat ik meer beauty campagnes wilde doen. Daarna heb ik campagnes gehad voor onder andere Sephora en Lancome dus dat voelde ook heel goed! Voor mij voelt het altijd heel surrealistisch wanneer ik mezelf tegenkom tijdens het shoppen. Zo hing ik vorig jaar op drie verschillende plekken in de bijenkorf tegelijkertijd en kwam ik mezelf levensgroot tegen tijdens het shoppen op melrose avanue in LA.
wendel muller fhm18
Foto: Jelle Stokhof
Waar ben je trots op wat je hebt bereikt in je leven?
Mijn onafhankelijkheid maakt me trots.
Waar ben je afgelopen jaar druk mee geweest?
Afgelopen jaar ben ik vooral veel aan het werk geweest en heb ik hiervoor veel moeten reizen. Hierdoor was ik veel bezig met een balans vinden tussen werk, leuke dingen doen en mijn vrienden en familie blijven zien.
Je bent veel met fashion bezig, hoe omschrijf jij je stijl?
Ik heb het gevoel alsof mijn stijl elke dag verandert maar over het algemeen houd ik van een edgy/stoere look gecombineerd met mooie basics. De ene dag voel ik me heel vrouwelijk en kleed ik me sexy, de andere dag wil ik comfy zijn en kleed ik me meer tomboyish in een oversized fit. Ik hou echt mega erg van designer pieces en vintage parels.
Ben je gelukkig in de liefde of ben je single? Ik ben single.
wendel muller fhm17
Foto: Jelle Stokhof
Fijn! Hoe beschrijf je jouw perfecte man?
Mijn perfecte man maakt me aan het lachen. Verder houd ik van intelligente en mooie jongens. En het is een pluspunt als hij een oorbel draagt.
Wie is jouw favoriet uit de FHM500 en waarom? Famke Louise, ik vind haar gewoon een queeni.
Waar mogen wij jou voor wakker maken?
Voor niks, slaap is heilig voor me.
Kun je nog een leuk weetje of grappig feitje over jezelf vertellen? 'Always late, but worth the wait.'
Wat zijn jouw doelen en dromen voor aankomende tijd?
Ik wil nog heel graag meer van de wereld zien, dus hoop nog heel veel te kunnen reizen naar de mooiste locaties met mijn familie en vrienden.
Meer van het model? Volg Wendel Muller op Instagram . Pak fotograaf Jelle Stokhof dan ook gelijk even mee.

FHM500 pre-orderen

De FHM500 met Wendel Muller in huis halen? Je kan 'm nu hier online pre-orderen !

Vluggertje met Wendel Muller

Stad: Amsterdam Reis
: Indonesië 2022, mijn moeder komt uit Indonesie en ik heb nog veel familie daar. Dit was de eerste keer na covid dat we er weer heen konden. Extra bijzonder omdat ik met mijn hele familie ging, inclusief stiefvader en vader.
Restaurant: Akitsu Film : Crazy Stupid Love
Presentatrice: Katja Schuurman Dier : Dolfijn
Auto: Mercedes-Benz G500 Cabriolet Gadget : Ipad mini
Festival: Dekmantel

Gallery

Credits

Fotograaf: Jelle Stokhof Model: Wendel Muller

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen:
Delen met
Ook interessant