FHM Shoots: Friezin Kirsten Postma

feb 28 2023, 17:00 Girls
kirsten header
Lieve mensen, maak kennis met de Friese vlam Kirsten Postma. Deze 23-jarige schoonheid zit vol levenslust en houdt van reizen. Of het nou een tripje naar de Ikea is, of naar een zonnig oord als Bali, ze vindt het allemaal geweldig. Sinds kort heeft ze haar verbogen talent om voor de camera te staan ontdekt, en zulk talent delen we natuurlijk graag met jullie.
Kirsten is nu gevestigd in Monster, Zuid-Holland, waar ze hard aan het werk is om haar reis-verslaving te bekostigen.

Business woman by day, horecatijger at night

Kirsten Postma heeft al een flinke portie levenservaring opgedaan door op verschillende plekken in Nederland te hebben gewoond en gewerkt. Zo heeft ze een tijdje in Groningen gewoond, vlakbij Utrecht, en zelfs in het gezellige Leeuwarden. Daar werkte ze als garderobe meisje, propper en later was ze ook als barvrouw in een kroeg te vinden. Dat staat natuurlijk garant voor veel gezelligheid en feestjes, maar de volgende dag moet ze alweer vroeg uit de veren voor haar andere baan bij een uitzendbureau.
kirsten friesland

Heimwee

Maar Kirsten is niet zo’n geldwolf hoor. Ze heeft een ander doel in haar leven: de wereld ontdekken! Deze avontuurlijke tante heeft een passie voor reizen, maar blijft nooit te lang weg van huis. Dat heeft ze geleerd toen ze voor een jaar naar Portugal vertrok, maar na een weekje weer terug op Nederlandse bodem was. Wie weet, misschien overweegt ze ooit nog eens om te emigreren, maar voor nu houdt ze het liever bij vakanties.

Verborgen talent

Een lange tijd geleden heeft de Friese schoonheid een keer in lingerie geposeerd voor de lens van een schoolvriendin: “toen kwam ik er eigenlijk achter dat ik het helemaal niet raar vond en als ik op m'n gemak werd gesteld, het heel natuurlijk ging” zei Kirsten. Nadat ze het tot de finale heeft geschopt van de Miss Beauty of Friesland verkiezingen, is ze weer begonnen met het staan voor de camera: “dit vind ik leuk om te doen maar af en toe nog steeds spannend”.
Meer zien? Volg haar op Instagram . Pak fotograaf Roy Froma dan vooral gelijk even mee.

Credits

Fotograaf: Roy Froma Model: Kirsten Postma

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze beauty’s, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant