FHM Shoots: prachtige latina Julene

nov 20 2023, 12:16 Girls
julene fhm 02 kopie
Na de heerlijke shoot van Kelly Mexy hebben we weer een nieuwe FHM Shoots voor je klaarstaan. Dit keer weer eens een model met een andere nationaliteit dan de Nederlandse. Fotograaf Jeroen Nieuwstad had model Julene voor z'n camera met dit als resultaat.
Hi Julene! Mooie shoot! Hoe vond je het en hoe was de samenwerking met Jeroen Nieuwstad?
Thanks! Ik werk graag samen met Jeroen, hij is getalenteerd, zeer professioneel en kan echt toveren met zijn camera. Daarnaast is hij ook super vriendelijk en zit echt vol humor, hij reageert ook altijd leuk op eigen inbreng. Ook de visagiste Linda Korteland heeft echt getoverd, een plezier om met beiden samen te werken!
julene fhm 20
Foto: Jeroen Nieuwstad
Heb jij vaker dit soort fotoshoots gedaan? Hoe voelt het voor jou om zulke foto’s te maken?
Ja zeker, ik doe dit soort shoots al 5 jaar! Het is heerlijk om mijn creatieve en sensuele kant te laten zien, terwijl ik iets doe waar ik echt passie voor heb, ik voel me super krachtig en vrouwelijk tijdens dit soort shoots. De combinatie van lingerie en visagie, wakkert echt de liefde voor jezelf en je lichaam aan.
Ben je eigenlijk bekend met FHM en wat vind je van ons platform?
Ja, ik ken FHM al een aantal jaar en het idee dat ik ooit in zo'n prestigieus en bekend tijdschrift zou staan, vond ik altijd al leuk. Ik denk dat FHM vrouwen echt in staat stelt zelfverzekerd en sexy te zijn en dat terwijl jullie ook veel diepgang bieden.
julene fhm 17
Foto: Jeroen Nieuwstad
Waar ben je geboren en getogen? Hoe was het daar?
Ik heb een dubbele nationaliteit! Mijn vader is namelijk Spaans en mijn moeder Mexicaans. Ik ben geboren en getogen in Mexico-Stad en heb daar gewoond tot ik naar Duitsland verhuisde om te studeren. Ik heb daar een geweldige jeugd gehad, genoten van het mooie weer, van het heerlijke eten en van de vriendelijke cultuur. Nu geef ik de voorkeur aan Europa en natuurlijk aan Nederland.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben een Sustainable Finance-consultant voor Private Equity, in mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool, volg ik moderne danslessen, reis ik graag en ontdek ik nieuwe restaurants. Ik ben een echte fijnproever!
julene fhm 13
Foto: Jeroen Nieuwstad
Hoe ervaar jij het leven in Nederland? Wat vind je er zo leuk aan?
De vreemde gewoontes in Nederland vind ik bijzonder. Na bijna 3 jaar in Nederland, ben ik nog steeds verrast dat Nederlanders onder alle weersomstandigheden op de fiets stappen, vooral bij regen of storm verklaar ik ze voor gek. Iets anders dat ik echt niet begrijp, is jullie liefde voor boterhammen. Tot slot ben ik gefascineerd door jullie directheid.
Wat zijn jouw dromen of doelen voor de toekomst?
Eén ervan is zeker een plekje in de FHM500! Op de lange termijn wil ik graag een baan vinden waarmee ik in Zuid-Spanje kan wonen en genoeg geld verdien. Misschien wil ik zelfs mijn eigen bedrijf oprichten. Ook wil ik de wereld rond blijven reizen en meer duiken!
Meer van Julene? Check haar op Instagram . Kun je fotograaf Jeroen Nieuwstad gelijk ook meepakken.

Vluggertje met Julene

Stad:Berlijn Land:
Ik ben nog nooit in Thailand geweest en daar wil ik heel graag naartoe! Verder zijn Oman en Italië favoriet!
Eten:Zeevruchten en Italiaans. Model: Irina Shayk
Film:The Wolf of Wall Street Dier: Honden
Auto:Ik heb helaas geen auto in Amsterdam, maar mijn droomauto zou de AMG G-Klasse zijn. Festival:
Ik hou van techno en andere soorten elektronische muziek. Ik ga graag naar Amsterdam Dance Event, Awakenings, Loveland en andere soortgelijke festivals

Gallery

Credits

Fotograaf: Jeroen Nieuwstad Model: Julene

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen:
Delen met
Ook interessant