FHM Shoots: model & content creator Dee Lee

aug 23 2023, 12:30 Girls
rus 3179
De fotoshoots blijven maar in de inbox belanden! Na het debuut van fotograaf Jelle Stokhof, hebben we nu weer een prachtige feature in handen gekregen van goede bekende Russell Pearson. Hij ging langs bij model en content creator Dee Lee (die we ook kennen van de FHM500). We duiken lekker de natuur in!
Hi Dee! Mooie shoot hoor. Hoorde we nou dat dit gewoon bij jou in de achtertuin is?
Dankjewel! Klopt inderdaad, ik ben echt een buiten mens. Als het lekker weer is ben ik bijna altijd in mijn tuin te vinden. Hoe leuk is het dat ik deze shoot dan ook in mijn tuin heb kunnen doen?
Waar woon je en hoe bevalt het daar?
Ik woon in een klein groen gehucht in Zuid-Holland. Ik heb echt overal en nergens al gewoond, van Amsterdam tot Rotterdam. Maar waar ik nu woon vind ik toch wel het fijnste. Ik kan de drukte opzoeken als ik dat wil en kan verder lekker genieten van de rust en de mooie groene omgeving.
rus 3837
Foto: Russell Pearson
Hoe heb je de shoot met Russell Pearson ervaren?
Super leuk! Shooten met Russel is altijd geweldig. Naast dat hij een enorm goede fotograaf is, is hij ook nog eens een hele leuke spontane man waar ik mij altijd enorm op mijn gemak bij voel en veel mee kan lachen.
Je poseert wel vaker zonder kleren. Wat vind je leuk aan dit soort shoots?
Ik vind boudoir shoots een van de leukste dingen om te shooten. Dat is denk ik ook wel aan mijn Instagram te zien. Ik vind het een supermooie vorm van kunst. Sensualiteit wordt vaak als iets seksueels gezien, maar ik vind dat dat helemaal niet zo per se hoeft te zijn. Ik voel me tijdens deze shoots supervrouwelijk, zelfverzekerd en sexy. Ik wil dan ook graag aan de buitenwereld laten zien dat het oké is om je sexy en vrouwelijk te voelen en je dat ook best wel mag laten zien.
Je staat ook in de FHM500. Hoe kijk jij naar onze verkiezing?
Ik voel me enorm vereerd dat ik in de FHM500 sta. Ik heb op mijn 18e een bucketlist gemaakt en een van de dingen op mijn bucketlist was om in de fhm500 komen. Ik vond het al een eer om genomineerd te worden, maar om er uiteindelijk ook echt in te staan tussen stuk voor stuk allemaal prachtige vrouwen is een droom die uit komt.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben sinds een jaar afgestudeerd voor mijn business study maar op dit moment doe ik modellenwerk en ben ik content creator. Ik zit niet bij een agency maar ik krijg al mijn klussen via mijn Instagram binnen. Een van mijn leukste shoots was voor een kalender van Harley-Davidson. Motoren en mooie vrouwen, dat is toch een top combinatie?
rus 3913
Foto: Russell Pearson
Absoluut! Heb je nog leuke hobby’s?
Ik ben een type die alles leuk vindt. Het liefste doe ik 600 hobbies tegelijk. Ik heb ook altijd een periode een lichte obsessie voor iets. Van taarten bakken en koken tot schilderen. Op dit moment houd ik mij vooral bezig met shooten en sporten. Ik sportte voorheen 5 keer in de week, maar door een auto-ongeluk kan ik geen bovenlichaam meer trainen en train ik nu 3 keer per week benen en billen. Wel zou ik graag het schilderen weer wat meer op willen pakken.
Op wat voor type mannen val je?
Ik heb niet echt een type op basis van uiterlijk. Ik vind het heel belangrijk dat iemand zijn zaakjes op orde is, zelfverzekerd is en niet jaloers. Met mijn werk krijg ik best wel wat aandacht van mannen. Daar moet iemand natuurlijk wel mee om kunnen gaan. Zelf ben ik ook totaal geen jaloers type, dus ik zou denk ik niet om kunnen gaan met iemand die dat wel is. Verder wil ik gewoon een maatje, waar ik enorm veel lol mee kan hebben en alles mee kan delen.
Heb je al een relatie of mogen lezers nog in je DM sliden?
Niet alleen mannen mogen in mijn DM sliden, ook vrouwen. Ik zie mijzelf wel sneller met een man eindigen dan met een vrouw. Ik vind vrouwen prachtig, super sensueel en zacht, maar ik vind het fijn dat een wat grotere man mij een beschermend gevoel geeft. Ook al zou ik sneller tijdens het stappen op een vrouw afstappen dan op een man.
rus 3072
Foto: Russell Pearson
Je hebt meer dan 30.000 volgers op Instagram. Steek je er veel tijd in?
Ik heb pas sinds korte tijd mijn Instagram account openbaar staan, in die periode is mijn Instagram enorm gegroeid. Ik stop er niet per se tijd in om mijn account te laten groeien, maar ik deel gewoon echt mijn passie en wat ik leuk vind en ik ben super dankbaar dat er mensen zijn die het ook tof vinden wat ik doe. Daar doe ik het voor!
Wat was het hoogtepunt van jouw zomer?
Poeh, lastig kiezen! Ik maak eigenlijk van elke dag wel een feestje maar als ik moet kiezen dan zou ik toch wel kiezen voor het Tomorrowland weekend waar ik heen ben geweest met vrienden. Ik vind Tomorrowland zo magisch! Er komen zo veel verschillende mensen naar toe van over de hele wereld maar iedereen is daar echt één, niemand is beter dan de ander. Iedereen is lief tegen elkaar en komt samen om te genieten van elkaar, de muziek en het geweldige feestje.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Ik zou heel graag mijn eigen lingerie lijn ontwerpen. Ik vind dat er weinig sexy, goed kwalitatieve en betaalbare lingerie beschikbaar is. Lingerie is echt mijn passie. Ik ben enorm creatief en het lijkt mij dan ook geweldig om waar ik voor gestudeerd heb (namelijk international Business) met mijn passie voor lingerie te kunnen combineren. Verder zou het natuurlijk super zijn om met mijn modellenwerk nog groter te worden en meer te kunnen reizen voor werk en uiteraard misschien nog een hoger plekje te kunnen bemachtigen in de FHM500.
Meer van Dee? Volg haar op Instagram . Pak fotograaf Russell Pearson dan vooral ook even mee.

Favorieten van Dee

Stad: Parijs Land: Indonesië
Restaurant: YOLO in Rotterdam Maaltijd: Sushi
Model: Kim Feenstra en Doutzen Kroes Film: The Wolf of Wallstreet
Serie: The Handmaids Tale Dier: Highland koeien, alpacas en hondjes
Auto: Volkswagen Beetle Artiest: Sabrina Claudio
Festival: Tomorowland Mooiste Vrouw van Nederland: Yolanthe Cabau en Katja Schuurman

Gallery

Credits

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van de shoots, check daarom vooral onze eerdere afleveringen:
Delen met
Ook interessant