FHM Shoots: Zhu

jul 21 2022, 12:20 Girls
rus 2945
Ja, ja, jaaaaa, het is alwéér tijd voor een nieuwe FHM Shoots. Elke week zorgen we voor de allermooiste en allernieuwste plaatjes van de prachtigste vrouwen, zoals jullie dat natuurlijk van ons gewend zijn. Deze week hebben jullie extra geluk, want er staat weer een zonnetje in onze spotlight. Ja, een zonnetje in de spotlight. Kijk haar shinen en maak gelijk kennis met Zhu!
Aangenaam kennis te maken Zhu! Kun je jezelf even voorstellen?
Hi, ik ben Zhu! Ik word over een paar weken 23 jaar en ik woon momenteel in Zoetermeer. Ik zou mezelf beschrijven als een sociale en positieve meid die niet houdt van stilzitten en ik doe dan ook veel verschillende dingen in het dagelijks leven.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik doe op dit moment twee full-time studies aan de universiteit, namelijk rechtsgeleerdheid en criminologie. Verder doe ik bijna elke dag aan CrossFit en geef ik hier ook les in in de sportschool. Als ik nog tijd over heb, ben ik zo nu en dan ook freelancer in modellenwerk.
Waar ben je geboren en getogen en hoe was dat?
Ik ben geboren in Groningen, maar daar heb ik maar kort gewoond en hier weet ik dus ook niet meer veel van. Ik ben voor een groot deel opgegroeid in Delft en hier heb ik ook op school gezeten. Ik vind Delft een gezellige, leuke stad, maar ik ben inmiddels ook blij dat ik daar nu niet meer woon. In Delft kent iedereen elkaar en dat betekent dan ook dat roddels en nieuwtjes zich binnen no time verspreiden. Daar had ik op een gegeven moment toch geen zin meer in. Toch ben ik blij dat ik daar ben opgegroeid aangezien de stad toch wel heel gezellig is en de mensen vriendelijk zijn.
Je hebt Aziatische roots. Welk land, ben je daar wel eens geweest en hoe heb je dat ervaren?
Mijn ouders zijn allebei opgegroeid in Shanghai, China. Ik kwam daar tot m'n 18e elk jaar in de zomervakantie met m'n ouders om mijn familie te bezoeken. Ik vind Shanghai echt een geweldige stad. Het is super groot, er zijn heel veel expats en je hebt daar letterlijk alles. Op mijn 19e ben ik een maand alleen naar China gegaan, waarvan 2 weken in Shanghai. Ik ben toen bijna elke nacht gaan stappen en ik heb nooit meer zulke avonden meegemaakt als toen. Ik zou heel graag binnenkort weer naar China willen, maar dat is de afgelopen tijd heel lastig geweest door corona. Ik heb m'n familie al een paar jaar niet gezien, dus ik hoop dat ik volgend jaar weer kan gaan.
Wat wilde je vroeger worden toen je nog een klein meisje was?
Ik heb allerlei fases gehad, van modeontwerper tot aan wetenschapper (zoals mijn vader, haha). Ik heb altijd opgekeken naar mijn vader en ik heb ook tot aan het laatste moment getwijfeld om een technische studie te volgen.
Hoe was deze shoot met Russell?
Echt superleuk! Russell en ik hadden al heel erg lang contact over samen shooten en ik had er dan ook heel veel zin in. Ik heb onwijs kunnen lachen tijdens de shoot met Russell (en met onze lieve MUAH Brigitta) en hij laat je snel op je gemak voelen. Wat ik fijn vind aan shooten met Russell is dat het echt een samenwerking is. Hij brengt veel ideeën in qua poses en settings, maar ik kan zelf ook met ideeën komen. Verder vind ik de foto's echt prachtig geworden en ben ik trots op wat we samen hebben neergezet.
rus 2148
Op wat voor type mannen val je?
Ik val ten eerste niet alleen op mannen, haha. Vrouwen zijn toch veel leuker om naar te kijken?! Maar als het om mannen gaat, dan val ik wel op mannelijke types. Zelfverzekerd, sociaal en een bepaald charisma wat mij aantrekt.
Wat vind jij het belangrijkste in een man?
Hier komt een waslijst hoor... Ik val op mannen die sociaal, ambitieus, intelligent, eerlijk, positief, sportief, zelfverzekerd, zelfstandig en grappig zijn. Volgens mijn moeder ben ik te kieskeurig en veeleisend. Zal toch niet? Haha. En qua uiterlijk zijn er wel dingetjes die mij aan kunnen trekken zoals tattoos en lang haar, maar dit is zeker geen must. Verder is een goede fysieke klik toch ook wel erg belangrijk
Heb je een celebrity crush? Zo ja, wie en waarom?
Er zijn veel mooie vrouwelijke celebrities, maar in mijn ogen springt Adriana Lima er echt uit. Haar gezichtsstructuur en haar ogen zijn echt prachtig. Qua mannelijke celebrities heb ik momenteel niet echt een crush, maar als jong meisje was mijn crush altijd Zac Efron en ik dat de meeste meiden wel begrijpen waarom, haha.
Dit jaar stond je in de FHM500. Wat vind je van onze jaarlijkse lijst?
Ik vind het een onwijs groot compliment dat ik in deze lijst mag staan. Er staan onwijs veel mooie vrouwen in de FHM500, waarvan ook paar lieve vriendinnen van mij. Ik snap dat de lijst voor sommige mensen misschien een beetje afgezaagd kan zijn anno 2022, maar ik denk dat mensen vergeten dat los van "mooi zijn" de meeste vrouwen in deze lijst ook gewoon keihard werken om te kunnen staan waar zij staan. Ik denk dat bijna elke vrouw dit wel een leuk compliment zou vinden.
Wie zou jij uitroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland en waarom?
Doutzen Kroes. Ik vind haar nog steeds een super mooie vrouw en zij is gewoon echt een natural beauty. Ik heb het idee dat tegenwoordig veel vrouwen er hetzelfde uit willen zien; grote borsten, grote lippen, veel make-up, etc... Daar is niks mis mee, maar ik vind dat Doutzen echt op haar eigen en natuurlijke manier een mooie vrouw is.
Kun je nog een leuke fun fact over jezelf vertellen?
Zhu in het echt en Zhu op Instagram zijn twee verschillende mensen. M'n gezicht ziet er gewoon hetzelfde uit, no worries , maar ik denk dat er een groot verschil is in hoe ik overkom. Ik heb heel vaak van mensen die mij eerst op social media zagen gehoord dat ik ze verbaas in het echt, omdat ik eigenlijk overkom als een heel lief meisje en op Instagram sta ik natuurlijk bijna alleen maar mooi te doen in m'n lingerie. Verder kan het dat ook liggen aan het feit dat ik dus in het dagelijks leven vrijwel alleen maar sportkleding en joggingbroeken draag...
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Op dit moment zou ik graag de richting van strafrechtadvocate op willen, maar dit kan altijd nog veranderen. Anders lijkt rechter worden mij ook heel gaaf. Ook zou ik het leuk vinden om nog meer met modellenwerk te kunnen doen. Ik hoop verder dat ik in de toekomst nog steeds bijna elke dag aan het sporten ben, veel van de wereld heb kunnen zien en misschien een mooi gezinnetje heb.
Meer zien van Zhu en Russell Pearson ? Klik op de namen om ze even te volgen!

Vluggertje met Zhu

Stad: Shanghai
Reis: Bali
Maaltijd: Sushi
Film: Ik kijk eigenlijk niet zo vaak films, dus heb hier ook niet zo'n uitgesproken mening over...
Artiest: Eminem of Amy Winehouse
Auto: Porsche GT3
Dier: Katten
Festival: Ik zou heel graag volgend jaar naar Tomorrowland willen gaan, afgelopen keer kon ik niet doordat ik nog tentamens had. Instagram-kanaal: @kisseszhu

Galerij

Credits

Fotograaf: Russell Pearson Model: Zhu

Meer FHM-Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze spetters, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant