FHM Shoots: Winnares FHM Buurmeisjes-verkiezing 2023 Selina Rakké

apr 20 2023, 12:00 Girls
selina rakkeu fhm50015header
Belofte maakt schuld, in dit geval is dat maar goed ook. De in Utrecht geboren en getogen Selina Rakké was de gelukkige winnares van onze FHM Buurmeisjes verkiezing van 2023 en won hiermee naast een plekje in de gloednieuwe FHM500 ook een fotoshoot met onze huisfotograaf Russell Pearson in de lingerie van Christine le Duc. Een man die flink wat verstand heeft van de kunst der vrouwenfotografie.
Zo beloofd, zo gedaan. Selina houdt wel van een dutje, dus waar konden we haar beter ontmoeten dan in de slaapkamer? We lieten haar rustig haar ochtendrituelen uitvoeren, maar gelukkig doet deze bloedmooie dame dat op ietwat kunstzinnigere wijze. Lieve lezers, maak nog wat beter kennis met het aller, állermooiste buurmeisje van Nederland, Selina Rakké!
Ben je al een beetje gewend aan je nieuwe titel?
“Het is nog wel een beetje wennen. Er zijn nog steeds mensen die me feliciteren dat ik denk: hoe weten jullie dit ook? Het is zo leuk dat zoveel mensen het hebben gevolgd! Ik vind het nog steeds een enorme eer.”
Hoe was het om met Russell Pearson te shooten?
“Heel gezellig! We hebben elkaar al een keer ontmoet op een bruiloft en toen zei ik al ‘we moeten echt een keer shooten samen’. Dat het dan zo gelopen is, is wel heel bijzonder. Meant to be, zeg ik dan. Het was echt een superleuk team. Ik ben wel wat sets gewend, dus dat was wel fijn. Voor mij was het niet helemaal nieuw dus ik had daardoor wat minder moeite om echt te wennen. Het was heel gezellig, heel professioneel, je merkt dat ze dit vaker doen en weten waar ze mee bezig zijn.”
selina rakkee295a0u fhm50007
Foto: Russell Pearson
Hoe heb je gezorgd dat jij als winnares uit de bus kwam?
“Ik was best wel outnumbered qua volgers, dus ik wist dat ik het een beetje moest gaan hebben van de publieke opinie, de mensen die Tabac of FHM al volgden. Ik heb al mijn vrienden of mensen die ik persoonlijk goed ken wel gevraagd of ze wilden stemmen. Mijn moeder heeft ook op haar werk flink campagne gevoerd, maar niet iedereen had Instagram dus dat was ook wel een ding. Ik dacht dat ik het zou verliezen omdat ik zoveel andere stemmen zag, maar tot mijn verbazing heb ik het wel gewonnen. Ik ken niet eens zoveel mensen dus dat was wel heel apart.”
Wat doet Selina zo’n beetje in het dagelijks leven?
“Ik studeer international business in Den Bosch, dus dat doe ik eigenlijk wel fulltime. Ik doe ook modellenwerk, dat is echt wel mijn werk naast mijn studie. Ik vind het ook heel lekker om te sporten, pilates vind ik heel leuk om te doen, yoga, maar ook krachttraining. Eigenlijk een beetje van alles wat. Ik vind het ook heel leuk om buitenritten te doen, dan gaan we op vakantie naar een stal. Dan mag ik een paard meenemen en gaan we lekker crossen. Dat geeft echt een gevoel van vrijheid en dan kan ik even mijn hoofd leegmaken. Binnenkort ga ik naar Maleisië om daar de marketing van een bedrijf te doen. Ik kan dat ook goed gebruiken voor mijn modellenwerk, het is echt het verkopen en in de markt zetten van jezelf en dat is eigenlijk precies wat je bij marketing doet.”
Wat vind je van de FHM500 zelf?
“Het is voor mij echt wel een meisjesdroom. Toen ik in de finaleronde zat en andere meiden mij gingen berichten wat voor een droom dit is ben ik pas gaan beseffen hoe groot dit was. Ik wist wel hoe groot het was maar niet hoeveel impact het heeft op vrouwen door het land, hoe groot en prestigieus dit blad is. Ik vind het heel bewonderenswaardig dat het niet alleen gaat om uiterlijk, maar dat er ook wat dieper gekeken wordt. Wat maakt nou echt de mooiste vrouw van Nederland? ”
selina rakkee295a0u fhm50001
Foto: Russell Pearson
Wie zou je zelf graag op nummer op nummer 1 van de FHM500 zien?
“Ik kijk veel naar The Bachelorette en daar zit Sylvia Geersen nu in, superleuk mens. In The Bachelorette is ze ook heel classy, intilligent en ze weet waar ze voor staat. Ze doet gewoon haar eigen ding en ik vind dat wel heel tof. Mocht ze bij de FHM party zijn dan ga ik haar zeggen ‘ik vind je helemaal fantastisch’. Ze heeft een heftig verleden gehad maar ze heeft het toch omgezet naar iets positiefs en is in haar eigen kracht gaan staan.”
Wat is iets wat je écht graag wilt bereiken?
“Iets wat ik echt al lang wil is de Hunkemöller show lopen. Wat is nou een beter visitekaartje dan een FHM shoot in lingerie? Het is echt wel een beetje de nieuwe Victoria Secret alleen dan inclusiever. Iets wat ik ook echt al heel lang wil is op de cover van een groot blad, dat is ook wel stiekem een beetje een meisjesdroom. Vogue, Harper’s Bazaar, je mag altijd dromen.”
Wat zoek je in een man, en heb je er al één?
“Iemand die oprechte interesse toont, dat het niet gaat om even een one night stand ‘en dan is het leuk geweest’, maar iemand die echt geïnteresseerd is in de persoon die jij bent. Ik heb nu al drie jaar een vriend, ik ben altijd heel kieskeurig geweest en dan ben ik ook heel loyaal en zeker in wat ik kies. Ik heb wel snel door of ze het leuk vinden voor een keertje of dat iemand serieus is, dat is best lastig te vinden in deze tijd. Ik ben een héél gelukkig mens.”
selina rakkee295a0u fhm50011
Foto: Russell Pearson
Wat vindt je vriendje ervan dat hij een relatie heeft met het allermooiste buurmeisje van het land?
“Hij vond het wel heel grappig dat ik het had gewonnen. Hij is super supportive en heeft alles meegemaakt vanaf het begin, toen ik echt net begon met modellenwerk. Hij heeft mij dit stap voor stap zien doen dus het in dat opzicht wel leuk dat hij kan zien hoe ver ik ben gekomen en wat er misschien nog in de toekomst gaat komen.”
Wat wil je graag vertellen aan de meiden die ook graag model willen worden die dit nu lezen?
“In modellenwerk moet je er vanuit gaan dat je 99% van de keren een nee krijgt, maar het gaat om die ene ja. Toen ik begon was ik altijd of te dik, of net weer te dun voor de curvy side. Ik was te klein of dan weer niet klein genoeg, er was altijd iets wat niet goed was. Als je dit echt graag wilt doen moet je vooral jezelf blijven, je eigen normen en waarden kennen. Waar sta ik voor en wat wil ik bereiken? Je moet je beseffen ‘dit is wie ik ben, dit is hoe ik eruit zie’, en uiteindelijk moet je tevreden kunnen zijn met jezelf. Als ik op een verjaardag ben en er wordt patat bestelt, dan wil ik geen sla gaan eten. Ik moet ook gewoon plezier hebben in wat ik doe. Als de modellenwereld van mij vereist dat ik alleen maar leef op sla, dan is het niets voor mij.”
Patat? Lekker. Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
“Dat vind ik heel lastig want ik ben nogal gesteld op mijn slaap. Als iemand me dat vraagt denk ik altijd ‘laat me maar liggen’, maar mijn lievelings dish ever is sushi, daar kun je me toch wel voor wakker maken. Ik hou ook wel echt van chocola, maar niet in de ochtend. Ze zeggen wel ‘de liefde van de man gaat door de maag’, maar bij mij af en toe ook wel hoor.”
Meer van Selina? Volg haar op Instagram . Meer FHM500? Stemmen op jouw favoriet kan op FHM500.nl .

Behind the scenes video

Vluggertje met Selina Rakké

Reis:Hawaii Stad: Utrecht
TV-programma:De Verraders Gerecht: Sushi
Auto:Rode McLaren Drankje: Pornstar Martini
Festival:Coachella lijkt me ooit nog wel heel leuk. Droomcover: Vogue, Harpers Bazaar

Gallery

Credits

Fotografie: Russell Pearson Model: Selina Rakké
Productie: Lisanne Bakker Locatie: Morgan & Mees

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze beauty’s, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant