FHM Shoots: nieuwe FHM500 kandidaat Nicole Sietsema

apr 12 2023, 18:00 Girls
rus 1002header
Met een uitstapje naar het buitenland hier en daar zijn we bezig met een waar prestige-project. Eigen shoots met het allermooiste wat bekend én onbekend Nederland te bieden heeft. Elke week worden we weer aangenaam verrast door nieuwe prachtige dames die ons pad kruisen, zo ook Nicole Sietsema. Nicole was zó oogverblindend mooi dat we toch echt even onze grote vriend Russell moesten opbellen voor een FHM-date. Zo gezegd, zo gedaan. Vind jij ook dat we Nicole echt moeten gaan terugzien in ons befaamde blad met de mooiste dames van het land, laat dan je stem horen op FHM500.nl !
Hi Nicole! Hoe is het met je?
Goed! Druk en een beetje moe haha, momenteel zit ik in Istanbul bij mijn modellen agency daar en is het elke dag veel castings en drukte. Maar ook erg goede energie en zin om deze stad beter te mogen gaan verkennen en te zien wat de toekomst te bieden heeft voor mij.
Hoe is dat nou, een shoot voor FHM?
Ja super leuk! Russel en ik wilde al echt een hele tijd geleden samen werken maar het kwam er maar niet van en toen was er uiteindelijk een last minute plekje vrij gekomen en hebben wij samen iets heel tofs neergezet, heel erg blij mee!
Wat vind je van FHM?
Vooral heel erg leuk dat er veel verhalen in staan van echte powervrouwen, maar ook veel diepgang, openheid en eerlijkheid. Wie houdt er nu niet van mooie sterke vrouwen? Oh en natuurlijk de leuke tips en nieuwste weetjes.
rus 0790
Foto: Russell Pearson
Hoe was het om te shooten met Russell?
Mega leuk! Wat een topvent is dat, good vibes, mega professioneel en ook zeker hard met hem kunnen lachen! Ondanks dat het een lingerie shoot was voelde ik mij heel erg op mijn gemak bij hem en die man zit echt vol met leuke weetjes haha.
Met welke fotograaf zou je nog heel graag een keer willen shooten in je leven?
Heel eerlijk heb ik niet specifiek een fotograaf in gedachten, er zijn mega veel getalenteerde mensen waarmee ik nog graag een keertje zou willen werken en ik weet zeker dat ik er ook nog heel veel mag gaan ontmoeten.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Sinds 2 jaar lang werk ik als full time model in Nederland maar ook internationaal. Daarnaast vind ik het ook leuk om mijn leven te delen op Instagram als content creator/UGC.
rus 1452
Foto: Russell Pearson
Waar ben je geboren en getogen? En waar woon je tegenwoordig?
Ik ben in Delfzijl geboren, daarna heb ik bijna mijn hele leven in Groningen gewoond, al heb ik totaal geen accent haha. Dat was totdat mijn werk mij wel naar het midden van het land heeft gepusht. Momenteel woon ik een maandje in Istanbul en hoop ik eind dit jaar nog naar Bali on stay te mogen met mijn agency daar.
Wat is het meest romantische dat een man ooit voor jou heeft gedaan?
Op de knieën gaan, wat is er romantischer dan een man die zijn hart aan jou overgeeft en de rest van zijn leven met jou wil delen? Ik vind het ook altijd heel erg romantisch als hij goed voor mij zorgt en zich om mij bekommerd, ik hou van een zorgzame, lieve man.
Wat doe jij het allerliefste in je vrije tijd?
Uitslapen, pilates en het liefste lekker met mooi weer een leuk lunchtentje opzoeken! Ondanks dat ik heel erg van reizen houd ben ik ook echt een huismus, dus Netflix en snacks daarna haha.
Wat zou je nog willen leren in het leven?
Eigenlijk is er elke dag nog genoeg om te leren. Door het reizen en het werk wat ik doe leer ik bijna elke dag wel van nieuwe mensen en nieuwe ervaringen. Ik vind dat echt mega leuk en interessant en ik zou uiteindelijk meer willen leren over voeding, ook zou ik wel graag nog verschillende talen willen leren waaronder Spaans.
rus 1305
Foto: Russell Pearson
Kun je nog een grappig feitje of weetje over jezelf vertellen?
Ik ben een extraverte introvert, oftewel een ambivert. Het ligt echt aan de mensen met wie ik ben en of ik heel erg stil ben of juist heel erg outgoing en druk.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Eerst nog een paar grote reizen maken en daarna hopelijk een groot vrijstaand huis kopen, eindelijk een hondje nemen en ik wil ook wel heel graag een gezinnetje starten.
Wie is de mooiste vrouw van Nederland en waarom?
Waar moet ik beginnen? Er zijn echt véél te veel mooie vrouwen op deze wereld om maar één naam te kunnen zeggen.
Wil je tot slot nog iets kwijt dat we niet hebben gevraagd?
Ik ben super vereerd als ik straks ook naast al deze power vrouwen mag komen te staan!
Meer van Nicole? Volg haar op Instagram . Meer FHM500? Stemmen op jouw favoriet kan op FHM500.nl .
Favorieten van Nicole
Stad:London Land:
Ik wil heel graag naar Indonesië (Bali) en Thailand! Maar ook Mexico staat op mijn lijstje.
Eten:Ik hou echt van sushi, patatjes en Aziatisch eten! Maar mij vind je vooral in vegan tentjes of ergens waar ze een goede glutenvrije pasta serveren. Model:
Barbara Palvin, zij is ook een kleiner model met bredere heupen met een enorme positieve uitstraling en is ook echt ontzettend populair geworden in de modellenwereld, zij is wel een grote inspiratie voor mij.
Film:Ik vond Into the Wild heel erg aangrijpend en Lord of the Rings haha, stiekem ben ik wel een beetje een nerd. Dier:
Mijn twee katten! Al ben ik zelf toch wel een honden persoon, of eigenlijk vind ik bijna alle dieren wel leuk, zolang het geen spinnen of insecten zijn.
Auto:ik hou van kleine zwarte auto’s, als het mij maar van A naar B brengt en ik makkelijk kan parkeren haha. Verder hecht ik er echt geen waarde aan. Festival:
Heel eerlijk gezegd ben ik helemaal geen festival persoon! Ik raak dan juist een beetje overprikkeld door alles om mij heen, doe mij maar lekker weer en een terrasje met goede live muziek.

Gallery

Credits:

Fotografie:Russell Pearson. Volg hem hier , hij heeft heel wat mooie plaatjes. Model: Nicole Sietsema. Volg deze prachtige dame hier .

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze beauty’s, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant