FHM Shoots: Myrthe van der Vlies 

mrt 15 2023, 17:00 Girls
banner
Maak kennis met Myrthe van der Vlies, model en therapeut uit Sliedrecht. Je kan haar al gezien hebben op de circuits in MotoGP of in de videoclips van Snelle. Heb je haar nou nog niet gezien? Dan stellen we deze beauty maar al te graag aan jou voor.
Hi Myrthe! Wat is het leukste dat je in je agenda hebt staan de komende tijd?
Hi! Olifanten, Tempels, Stranden, bikini, snorkeluitjes en jungles haha! Ik vlieg over een paar dagen voor een paar maanden naar Azië voor een vakantie. Dus, Thailand, Filipijnen, Sri Lanka en Malediven staan in mijn agenda. Klinkt niet verkeerd toch?
Waar ben je geboren en getogen? En waar woon je tegenwoordig, hoe bevalt dat?
Geboren in Gorinchem maar getogen in Sliedrecht. Een klein dorpje in Zuid-Holland. Ik heb een tijdje in Rotterdam gewoond, maar ben afgelopen periode weer teruggekeerd in mijn vertrouwde dorpje. En ja, ik zwoor vroeger altijd dat ik noooooit terug zou gaan naar een dorp, maar moet toegeven dat ik het stiekem best lekker vind. Veel vrienden en familie wonen in de buurt en ik heb alles wat ik nodig heb.
eerste foto
Wat wilde je vroeger worden als klein meisje?
Alles wat met dieren te maken had was goed. Paardentrainer of dierenarts stonden wel boven aan. Maar toen ik erg slecht was in natuur- en scheikunde kwam ik er al snel achter dat dierenarts toch niet meer op het lijstje stond.
Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven werk ik als therapeut! Ik werk vooral met jongeren die het op dit moment in hun leven wat moeilijker hebben. Ik hou ervan om met jongeren te werken die misschien door andere als lastig of moeilijk worden gezien. Ik vind dat iedereen een positieve kant heeft. Naast mijn fulltimebaan als therapeut werk ik als model! Misschien hebben jullie mij wel eens op de circuits gezien van de MotoGP! Als ik kan ga ik elke race mee om te werken! Of in de videoclips van Snelle. Ik hou ervan om in twee verschillende werelden te werken, maar toch hebben ze allebei ook veel gemeen. Ik hou er vooral van om in mijn werk nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Daar haal ik veel energie uit.
Wat vond je van de shoot met Russell?
Geweldig! Ik ken Russel van een eerdere shoot en altijd als we elkaar zien voelt het direct goed. Het is echt een fijne en goede fotograaf om mee te werken. Hij denkt altijd mee en support je altijd tijdens een shoot, dat geeft je altijd nog een extra confidence boost! En Russel is net als ik gek op reizen, dus we kunnen urenlang praten over van alles en nog wat.
Waar ken je FHM van en hoe staan wij bij jou bekend?
Ik ben FHM leren kennen toen ik zelf in de FHM kwam! Toen ben ik veel meer gaan kijken naar wie staan erin en wat doet FHM. Jullie staan bij mij bekend als een blad wat naast mooie vrouwen ook veel andere interviews doet over verschillende onderwerpen.
tweede
Foto: Russell Pearson
Hoe vind je het om zelf met een shoot in FHM te staan?
Ik voel me vereerd! Voelde me echt geweldig toen ik werd gevraagd voor deze shoot. Het voelt als een eer om tussen deze knappe en sterke vrouwen te staan. En hallo, ik vind het supertof om mijzelf zo te zien op de foto’s van Russel. Het was voor mij een topervaring.
Welke Nederlandse vrouw zou jij wel eens in een FHM Shoot willen zien en waarom?
Ja, mijn girl-crush is toch echt Geraldine Kemper. Maar, die heeft al mening pagina gevuld bij jullie. En terecht, ik vind het een natuurlijke, stoere en mooie vrouw. Die op foto’s maar, ook in het echt altijd als zichzelf overkomt en doet. En ja, daar hou ik zelf van!
Ben je al bezet of mogen de lezers nog dromen van een date met jou?
Haha! Dromen mag altijd. Maar ik moet dan de droom doorbreken, want ik heb een super lieve en leuke vriend.
Wat vind jij de allergrootste afknapper bij een man?
De grootste afknapper vind ik een man die zichzelf erg leuk vindt en zichzelf altijd vooropstelt. O, ja. En iemand die extreem ijdel is. Ik sta zelf niet lang voor de spiegel, en als je haar een beetje warrig zit, vind ik dat juist wel leuk.
Wat vind je juist heel leuk aan een man?
Ik hou van mannen die ik los kan laten en die zichzelf overal kunnen redden. Iemand die sociaal aangelegd is, voor een ander zorgt en om een ander geeft. Ik ben echt iemand die van persoonlijkheid houdt. En, wees gewoon jezelf! Dan ben je gewoon zoveel aantrekkelijker.
Heb je een celebrity crush? Zo ja, wie en waarom?
Ai, daar vraag je me wat. Ik heb eigenlijk geen celebrity crush.
derde
Foto: Russell Pearson
Wat doe jij het allerliefst in je vrije tijd?
Ja je zal het misschien niet verwachten maar, ik voetbal! Elke zaterdag sta ik als middenvelder op het voetbalveld. En ik rij paard. Nee, ik ben niet het typische paardenmeisje haha.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist om te doen in het leven?
Dit vind ik altijd echt een lastige vraag. Er zijn zoveel dingen die ik nog wil doen in het leven! Maar, mijn moeder en ik willen binnenkort heel graag gaan paardrijden in Afrika. Die staat zeker hoog op de lijst. Maar ook dingen zoals parachutespringen of orka’s in het echt zien.
Kun je nog een grappig feitje of weetje over jezelf vertellen?
Wat wil je weten haha? Nee, wat mensen misschien niet van mij weten is dat ik mee heb gedaan een Miss Nederland en dat ik een sjerp heb voor Miss social media.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Dromen voor de toekomst. Ik wil graag nog extra master gaan doen in klinische psychologie, weet niet of dat klinkt als een droom. En ik wil voor de toekomst echt een huisje, boompje en beestje. Of mijn vriend dat beestje ziet zitten, daar zijn we nog over in onderhandeling haha. En natuurlijk nog wat mooie reizen maken!
Wil je tot slot nog iets kwijt dat we niet hebben gevraagd?
Niet genoten, is altijd mis!
Meer van Myrthe? Volg haar op Instagram . Meer FHM500? Stemmen op jouw favoriet kan op FHM500.nl .

Favorieten van Myrthe

Stad:Valencia Land: Gili eilanden
Restaurant/eten:Aziatisch Model: Romee Strijd
Film:(Ik kijk echt nooit tv, daar ben ik veel te snel voor afgeleid) Dier: Hond
Auto:Mercedes Benz G-klasse Festival: Latin
Mooiste Vrouw van Nederland: Geraldine Kemper

Gallery

Credits:

Russell Pearson Brigitta Danastri Christine Le Duc Studio Two space: Myrthe van der Vlies:

Meer FHM Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze beauty’s, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant