FHM Shoots: zomerse serie met Liza Dijkmeijer

okt 09 2022, 17:55 Girls
dsc 1859
Verlang je ook zo terug naar de afgelopen warme maanden? Dat zomergevoel gaat helemaal op z'n pootjes terechtkomen met deze zonnige shoot van Liza Dijkmeijer. Vanzelfsprekend geschoten door FHM Shoots specialist Russell Pearson.
Wij kennen je nog niet zo goed. Introduceer jezelf even!
Mijn naam is Liza en ik ben 20 jaar. Momenteel volg ik de opleiding Sport en Bewegen. Daarnaast werk ik bij Beachclub Wow en doe ik modellenwerk.
Hoe vind je het om een shoot te doen voor FHM?
Superleuk. Ik heb samengewerkt met Russel Pearson en dat was erg fijn. Ook ben ik erg blij met het eindresultaat.
dsc 2543
Foto: Russell Pearson
Waar ben je geboren en getogen?
Allebei mijn ouders zijn Nederlands en ik ben geboren en getogen in Scheveningen. Hier heb ik als jong meisje onder de vuurtoren gewoond. Als kind was dat heerlijk. Ik was dan ook bijna altijd bij de surfclub te vinden.
Je bent een tweeling. Hoe is het om tweeling te zijn? Worden jullie vaak door elkaar gehaald?
Dat is een hele leuke vraag die mij vaak gesteld wordt. Ik weet niet beter. Ik kan mij ergens wel voorstellen dat Fay en ik iets hechter zijn dan ‘gewone’ broers en zussen, omdat wij dezelfde leeftijd hebben. Wij zijn altijd hele goede vriendinnen geweest. Op de basisschool hebben we altijd bij elkaar in de klas gezeten en ook op de middelbare school zaten we weer samen. Toevallig hebben we allebei dezelfde interesses. We worden dagelijks vergeleken. Dat kan leuk zijn, maar soms ook niet. Fay en ik kunnen er altijd wel om lachen.
Kun je een grappig voorbeeld geven waaraan jullie merken dat jullie een tweeling zijn?
Ik merk dat onze stemmen hetzelfde zijn en de manier van praten ook. Als ik Fay bel, hoor ik op de één of andere manier opeens mijzelf praten. Heel raar is dat, want in het echt heb ik dat gevoel niet. Ze neemt dan precies op dezelfde manier de telefoon op als ik en het klinkt als een echo. Ook hebben wij natuurlijk allebei vriendjes gehad en dat zorgt af en toe ook wel voor grappige situaties, hi hi. Ik zou best wel eens willen weten hoe het is om met één van een tweeling te daten.
Hoe ziet je dagelijks leven eruit? Wat doe je allemaal?
Ik sta vaak vroeg op om naar school te gaan en heb daarna bijna altijd wel werk of schoolopdrachten ingepland. Hierdoor zijn mijn dagen heel erg druk. Ik eet graag gezond. Dus als ik tijd over heb, kook ik alvast om gezond eten mee te kunnen nemen naar school en werk. Als ik vrij ben, haast ik mij in de zomer meestal naar het strand. Ook ga ik graag uiteten. Na het sporten vind ik het ook lekker om naar de sauna te gaan.
Wat vind je het mooist aan jezelf?
Ik ben tevreden. Als ik echt iets moet noemen wat ik het mooist vind, zou ik zeggen mijn lichaam. Ik train daar ook hard voor.
Wat is jouw motto?
Geloof dat je het kan en je bent op de helft. Dat vind ik een mooie uitspraak. Ik ben altijd al een doener geweest. Ik heb ook gemerkt dat ik graag aan dingen start en gaandeweg leer. Ik bereid heel weinig voor. Soms zorgt dat er ook voor dat iets helemaal niet werkt en je weer opnieuw moet beginnen. Maar ik heb er meer goede verhalen over dan slechte.
Op je insta ben je veel op het strand te zien. Wat is je favoriete vakantieland?
Ik ben vooral in veel landen in Europa geweest. Ik wil graag nog naar Amerika. Zuid-Amerika bijvoorbeeld. Op dit moment zijn de landen waarvan ik enorm genoten heb Griekenland en Italië. In Griekenland zeil ik graag bij de eilanden. En Rome vind ik een hele leuke stad.
Heb je een vriend of ben je single? Ik ben single.
dsc 1650
Foto: Russell Pearson
Hoe kan een man jouw hart veroveren? Wat zijn do’s en dont’s?
Voor mij heeft een leuke man ambitie en humor. Ook moet hij sociaal zijn. Ik vind het leuk als een man je steunt en trots op je is. Een beetje mannelijk en romantisch mag ook wel. Ik ben stiekem wel fan van The Notebook. Ik hou niet zo van mannen die nog niet goed weten wat ze willen, onverschillig zijn of over zich heen laten lopen. Maar ik denk dat het altijd het allermeest gaat om het gevoel dat je bij elkaar hebt.

Wat is de beste raad die je ooit hebt gekregen?
De jaren tussen je 20 e en 30 e
levensjaar zijn de belangrijkste jaren van je leven. Deze jaren hebben heel veel invloed op de rest van je leven en je wilt hier een gezond levenspatroon ontwikkelen. Veel leren en hard werken.
Wat is iets dat bijna niemand van jou weet?
Ik ben opgegroeid als een paardenmeisje. Ik heb twaalf jaar gereden. Ik vind dit heerlijk om te doen. Ik houd namelijk onwijs van dieren. Als ik weer wat meer vrije tijd heb, zou ik dat best weer willen doen.
Wat maakt jou aan het lachen?
Ik ben fan van sarcastische humor. Ik kan onwijs lachen om Chandler uit Friends.
Wat zijn je dromen voor de toekomst? Heb je iets dat je heel graag wil bereiken of doen?
Ik wil heel graag Toegepaste Psychologie gaan studeren volgend jaar. En daarna naar Neuropsychologie. Verder wil ik zo veel mogelijk van de wereld zien. We hebben niet voor niets zo’n grote aardbol. Ik zou het vreselijk vinden om alleen maar in Nederland te blijven. Ik zie mijzelf ook ooit wel op verschillende plekken wonen.
Meer van Liza Dijkmeijer ? Volg haar vooral op Insta! Pak Russell Pearson dan gelijk ook even mee.

Gallery

Credits

Meer FHM-Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze spetters, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant