FHM Shoots: spicy wifey Ipek Steenbeek

aug 30 2022, 17:30 Girls
ipek steenbeek fhm03 kopie
We kwamen fotograaf Anouk Boonstra op het spoor dankzij de foto's van Jutta Leerdam op Ibiza die het internet braken. Vervolgens raakten we in gesprek, waaruit bleek dat ze nog wel wat shoots op de plank had liggen. Laten wij daar nou net fan van zijn. De eerste is met model Ipek Steenbeek. Opdat er nog vele shoots van Anouk mogen volgen!
Ha Ipek! Wat een heerlijke shoot met Anouk Boonstra. Hoe was het om met haar te shooten?
Dankjewel! Met Anouk shooten is altijd heel leuk en gezellig. Een topfotograaf als je het mij vraagt. We hebben al een aantal shoots gedaan de afgelopen paar jaar en elke keer is het weer superleuk en zijn de foto’s echt prachtig. Ze is relaxed en professioneel tegelijkertijd, echt een topper.
Wij kennen je nog niet zo goed. Introduceer jezelf even!
Yes, mijn naam is Ipek Steenbeek, ik ben 27 jaar en ik denk dat mensen mij zouden omschrijven als een enthousiast, sociaal en direct persoon. Ik hou van afwisseling en uitdaging en ben dan ook het liefst elke dag lekker druk bezig, graag onder de mensen en altijd in om wat spontaans te doen.
ipek steenbeek fhm04
Foto: Anouk Boonstra
Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik content marketeer en hou ik me bezig met de online marketing van verschillende bedrijven, heel uiteenlopend en lekker afwisselend. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn Instagram account, waar ik foto’s deel over fashion, beauty, haar en lifestyle. Ik hou van lekker uit eten gaan, een drankje doen en naar een feestje gaan, maar je vindt me ook dagelijks in de gym, bezig met krachttraining voor de booty haha. Balance is key, right?
Waar kom je vandaan?
Ik ben geboren in Nederland, maar kom oorspronkelijk uit Turkije, vandaar mijn lange donkere haren. Vanaf mijn vijfde ben ik in een liefdevol en warm pleeggezin in Friesland opgegroeid en ja, ik kan dus ook Fries praten haha. Ik woonde in een klein dorpje waar nog meer koeien te vinden zijn dan mensen, maar bij ons thuis was het alles behalve saai. Ik woonde op een boerderij bij hele lieve pleegouders die ik zie als mijn eigen ouders. Ik heb veel pleegbroertjes en zusjes gehad en het was ondanks de hectiek, altijd liefdevol. Ze hebben me altijd gemotiveerd om te doen wat me gelukkig maakt en mijn dromen achterna te gaan. Als je iets maar graag genoeg wilt en er 100% voor gaat, dan kan je alles wat je wilt. Iets heel moois, wat ik graag aan de wereld wil meegeven.
Waar woon je nu?
Inmiddels woon ik al een aantal jaar in Groningen. Een hele gezellige en mooie stad, maar ik heb het nu wel gezien en verhuis binnenkort naar het westen om samen te gaan wonen met mijn vriend. Ik hou van de drukke chaos van de stad en daar leeft alles net wat meer.
Hoe vind je het om in FHM te staan?
Echt geweldig! Eerlijk: het is mijn droom om ooit in de top 25 van de FHM500 te komen, dus toen ik hoorde dat ik met een interview in de FHM zou staan, kon ik het bijna niet geloven. Zo leuk, ik voel me vereerd!
ipek steenbeek fhm03
Foto: Anouk Boonstra
Dat is geheel wederzijds! Welke vrouw zou jij wel eens in een sexy fotoshoot willen zien?
Pfff, Dua Lipa, woman crush!! Ik vind haar echt prachtig.
Hoe ziet je droomman eruit?
Haha, mijn vriend ziet eruit zoals mijn droomman! Gespierd, tattoos, mooie blauwe ogen en een aparte stijl. Ja, daar heb ik het goed mee getroffen.
Welke bestemming staat bovenaan je bucketlist?
Ik zou heel graag naar Noorwegen willen om het Noorderlicht te zien, dat lijkt me zó mooi en staat al wel een aantal jaar hoog bovenaan mijn bucketlist. Daarnaast lijken Mexico, Marokko en Kaapstad me ook prachtige bestemmingen waar ik zeker een keer naartoe wil gaan.
Kun je nog een grappig feitje of weetje over jezelf vertellen?
Ik heb een tattoo van een Spaanse peper die mij perfect omschrijft: spicy wifey, spicy lifey.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Vooral doen wat ik leuk vind, mensen inspireren en mijn enthousiasme delen. Ik zou graag veel meer van de wereld willen zien of zelfs nog in het buitenland willen wonen. Het lijkt mij het leukst om mijn eigen bedrijf te hebben, om zelf iets te ondernemen. Mijn grootste droom is om mijn eigen Instagram dusdanig op te bouwen zodat ik me daar volledig op kan focussen, want dat vind ik het leukst. Wat me ook heel leuk lijkt: een eigen merk/product beginnen zoals bijv. een lijn met haarproducten. Als ik maar lekker bezig kan zijn met waar ik blij van word en waar ik al mijn passie en energie in kwijt kan. Daarnaast lijkt het me heel gaaf om ooit een covershoot te doen voor een groot magazine en om een programma te presenteren. Small girl, big dreams.
Meer van Ipek Steenbeek? Volg haar op Instagram.

Vluggertje met Ipek Steenbeek

Stad: Barcelona Land: Thailand
Restaurant: De Italiaanse of Libanese keuken, ik kan echt niet kiezen! Model: Adriana Lima
Film: Lastig, echt heel uiteenlopend. De ene keer een meeslepende jankfilm en de andere keer een spannende thriller. Dier: Juice, onze kat haha
Auto: Mercedes G-klasse, Brabus uitvoering Festival: Een lekker technofestival, ik ben bij!
Mooiste Vrouw van Nederland: Yolanthe Cabau

Gallery

Credits

Meer FHM-Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze spetters, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant