FHM Shoots: model Nikki Prein

jul 02 2022, 18:00 Girls
rus 8045
Nee, je loopt niet een week voor op de feiten. Deze week krijg je gewoon twee FHM Shoots van ons voorgeschoteld. Waarom? Because we love you guys. Nee grapje, geen zoetsappig gedoe. Twee is nu eenmaal gewoon leuker dan één en dit is gewoon een shoot die we jullie niet konden ontnemen. Heren, we zijn ervoor het strand opgegaan, we hebben de zon opgezocht en we hebben een schitterend resultaat neergezet. Maak kennis met een van jullie nieuwe favoriete blondines: Nikki Prein.
Hi Nikki, hoe vond je het om te shooten met onze huisfotograaf Russell Pearson en wat vind je zelf van het resultaat?
Ik had voorafgaand van de shoot al enorm veel zin om met Russell te shooten. Het is een bizar goede fotograaf dus, ik had stiekem ook wel een beetje zenuwen. Op de shootdag waren wij met z’n drieën: Russel, JK de wit voor de MUAH en ik. De sfeer zat er gelijk goed in. Muziek op, zon erbij en gaan! De shoot ging lekker vlot en we hebben hele toffe ideeën uitgewerkt en ik was gelijk ontzettend enthousiast toen ik al wat sneak previews te zien kreeg vanaf de camera. Russell is erg creatief en dat werkt enorm fijn! Daarnaast is het ook altijd fijn als je jezelf kan zijn op een shoot en dat kon zeker, dus de lompheid en gekkigheid was ook aanwezig haha.
Heel gaaf is het geworden ja! Maar vertel eens, waar kom je oorspronkelijk vandaan en hoe was dat?
Ik kom uit het mooie oosten van het land. Ik ben opgegroeid in Braamt en heb daar de beste jeugd gehad die je maar kan wensen. Mijn vader is de eigenaar van Het Land van Jan Klaassen
, dus ik had een pretpark in de achtertuin! Ik ben altijd opgegroeid met heel veel ruimte om me heen en was dan ook altijd buiten te vinden. Ik deed vaak aan paardrijden en wakeboarden, heerlijk vond ik dat.
Verder heb ik in Zwolle en Amsterdam gewoond en ik woon nu in Doetinchem. Wie weet ga ik ooit wel terug naar het westen, want ik houd enorm van het bruisende en gezellig leven in de grote stad.
Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik heb horeca manager ondernemer gestudeerd en ben Nederlands kampioen gastvrouw geweest. Uiteindelijk heb ik op de wereldkampioenschappen de twintigste plaats behaald! Daarnaast heb ik bij de Librije in Zwolle gewerkt en als cocktailshaker bij The House of Bols! Op dit moment doe ik van alles! Ik werk als manager in de horeca en daarnaast heb ik ook modellenwerk waar ik veel klusjes voor doe, maar ook presentatieklussen moeten we niet vergeten.
Heel gaaf allemaal. Op je Instagram zagen we veel voorbij komen over missverkiezingen. Kan je ons kort vertellen wat voor missverkiezingen jij hebt gedaan en wat jij er nu precies voor doet?
Ik heb meegedaan met Miss Beauty of The Netherlands en heb deze ook gewonnen in 2019! Toen ben ik doorgegaan naar de internationale Miss Earth verkiezing in de Filipijnen, waar ik in de top 10 ben geëindigd van de wereld! Nu organiseer ik onder andere de provincie Gelderland met Matilde en begeleid ik de beauty groep in hun traject naar de Nederlandse titel! Ik vind het mooi om andere dames te begeleiden en ervoor te zorgen dat zij kunnen stralen op het podium, een groei kunnen doormaken als persoon en trots kunnen zijn op wie ze zijn. Het afgelopen jaar heb ik ook veel van de provinciale finales gepresenteerd en ik ga dit jaar, net als vorig jaar, de Nederlandse finale presenteren in studio 21!
rus 7210
Foto: Russell Pearson
Sommige lezers kunnen je ook wel herkennen van de FHM's Buurmeisjes verkiezing van dit jaar. Wat maakte het dat jij hieraan mee deed?
Ik volgde FHM al langer en wilde kijken hoever ik zou komen. Daarnaast ben ik iemand die dagelijks niet veel make up draagt, dat vind ik ook wel het 'buurmeisje' idee! Naast dit alles krijg je bij het winnen ook de mogelijkheid om met Russell Pearson te shooten, dit was voor mij een enorme stimulans om mee te doen! Maar ik heb geluk, want zoals je ziet heb ik alsnog met hem mogen shooten haha.
Wat wilde je worden toen je nog een kleine Nikki was?
Vroeger wilde ik heel graag zangeres worden, maar die hoop heb ik al snel opgegeven. Beter voor iedereen denk ik ook, haha! Ook was mijn droom altijd om naar Amerika te verhuizen, dit zou mij zeker nog een keer heel tof lijken.
Wat onze lezers natuurlijk willen weten: ben je single?
Nee nee, ik heb al een paar jaar een hele leuke vriend!
Wat voor soort man verovert jouw hart en wat is voor jou echt een no-go?
Liegen is echt een no-go. Ik hou er echt niet van als mensen niet oprecht zijn. Daarnaast kan ik er ook echt niet tegen als iemand heel erg vol is van zichzelf. Doe maar gewoon lekker normaal! Hoe iemand mijn hart verovert is door open te zijn. Ik vind ogen altijd heel belangrijk, mooie ogen smelt ik van. Verder hou ik van mannen die lekker gek kunnen doen en die er ook van houden avontuurlijke dingen te ondernemen!
Welke vrouw is jouw grote voorbeeld?
Chantal Jansen is wel echt een voorbeeld voor mij. Zij heeft enorm veel bereikt binnen de televisiewereld en dat is toch ook wel een van mijn doelen voor later! Wat ik ook mooi aan haar vind is dat zij nog altijd lekker normaal is gebleven. Ik hou niet van sterallures, dus zij is zeker iemand waar ik naar op kijk!
Wat staat er nog te wachten in de toekomst?
Hopelijk heel veel. Ik ben nu op het punt dat ik echt aan het zoeken ben wat ik wil voor mijn toekomst. Ik wil mij meer gaan focussen op presenteren en modellen werk. So who knows what the world has in store for me!
Een carrière als presentatrice is wel echt mijn droom.
Kun je tot slot nog een grappig feitje over jezelf vertellen?
Ik ben echt mega onhandig! Zo kan ik gerust overal tegenaan lopen, overheen vallen of over het hoofd zien! Verder zing ik ook altijd de verkeerde tekst mee met een nummer, zonder dat ik het zelf door heb natuurlijk!
Meer zien van Nikki Prein en Russell Pearson ? Klik op de namen om ze even te volgen!

Vluggertje met Nikki Prein

Auto: Range Rover Evoque Festival : Dreamfields
Reis: Rondreis door Amerika Maaltijd : Pizza
Serie: The 100 Dier : Hond
Instagramaccount: @nikkiprein

Gallery

Credits

Fotograaf: Russell Pearson Model: Nikki Prein
MUAH: JK de Wit

Meer FHM-Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze spetters, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant