FHM Shoots: Buurmeisje-finaliste Jullietta Koekebakker

sep 24 2022, 18:00 Girls
dsc 7302
Ze was finaliste in onze roemruchte Buurmeisjes-verkiezing van dit jaar, maar moest de titel net aan Demi laten. Neemt niet weg dat Jullietta Koekebakker natuurlijk een fotoshoot verdient! Russell Pearson nam haar mee voor de camera.
Hi Jullietta! Hoe gaat het?
Goed. Heel goed zelfs! Afgelopen jaar heeft zo enorm veel deuren voor mij geopend. Misschien gek om te zeggen, maar ik denk dat ik op dit moment gelukkig ben dan ooit tevoren.
Waar ben je geboren en getogen?
Rotterdam. De mooiste (rot)stad die er is natuurlijk! Ik woon al mijn hele leven in Rotterdam-Noord. Eerst bij mijn ouders en sinds zes jaar lekker op mezelf. Momenteel ben ik zelfs aan het kijken voor een koophuisje met uitzicht over deze prachtige stad.
dsc 6817
Je bent op plek 137 geëindigd van de FHM500. Hoe voelde dat voor jou?
Ik had eerlijk gezegd niet eens verwacht dat ik in de FHM500 zou komen te staan. Want wat een prachtige en bijzondere vrouwen staan er in dit boek! Toen ik op het FHM-event was, gingen we bladeren door het magazine. Ik keek eigenlijk alleen tussen de plekken van 400 tot 500 om te zien of ik erin zou staan. Toen ik mezelf daar niet tussen zag staan, ging ik er eigenlijk vanuit dat ik er helemaal niet in stond. Later op de avond kwamen mijn vriendinnen naar me toe en zeiden: “Juul! Wauw, je staat gewoon op plek 137!” En zelfs toen kon ik het nog niet geloven. Dus ja, ik voel me enorm vereerd dat ik dit plekje heb gekregen en ontzettend trots natuurlijk. Vroeger vond ik het vreselijk om rood haar en sproeten te hebben. Ik verfde het altijd en smeerde mijn gezicht vol met make-up. Steeds vaker krijg ik hele mooie complimenten. Daardoor ben ik tegenwoordig, zoals mijn moeder zou zeggen, ‘eindelijk’ trots op mijn rode haren, blauwe ogen en sproeten.
Wat vond je van de shoot met Russell?
Ge-wel-dig. Ik ben helemaal niet van de fotoshoots. Laat staan een lingerie-shoot. Ik denk dat ik geen betere shoot had kunnen hebben dan met Russell. Ik was natuurlijk super zenuwachtig, maar dat was gelijk weg toen ik binnenkwam. Binnen 5 minuten was ik al keihard aan het lachen en vond ik het gelukkig helemaal niet meer zo eng. Wat ik extra leuk vond, was dat de shoot zonder haar en make-up was. Hierdoor was het nog natuurlijker allemaal.
Sommige lezers kunnen je ook wel herkennen van FHM’s Buurmeisjes-verkiezing van dit jaar. Wat maakte het dat jij hieraan meedeed?
Toevallig ken ik het meisje dat voorheen heeft gewonnen: Katie. Ik raakte met haar aan de praat en zei het voor de grap tegen mijn vriendinnen. Toen zij allemaal zeiden dat ik mee moest doen, dacht ik: oké let’s go, waarom niet?! Van het één kwam het ander en hier zijn we dan, haha.
dsc 6714
Je bent fulltime social marketeer. Wat houdt je baan in en wat vind je het leukste aan je werk?
Oef. Ik houd echt van mijn baan. Ik werk als Zzp’er en daardoor kan ik doen en laten wat ik wil. Zo kan ik ook lekker vaak op vakantie. Ik houd wel echt van keihard werken en zo ben ik vorig jaar terechtgekomen bij een hele leuke opdracht. Nu help ik dat bedrijf met een langdurige opdracht. Van marketing tot sollicitatiegesprekken en van functioneringsgesprekken tot (foodtruck)events. Daarnaast doe ik content- en marketingklusjes. De afwisseling, daar houd ik van.
Op welke prestatie in je leven ben je het meest trots?
Wat een vraag… Ik denk mijn doorzettingsvermogen. De middelbare school vond ik vreselijk. Ik schaamde me voor mijn haar en had altijd het idee dat mij moest bewijzen bij anderen. Uiteindelijk van MBO naar HBO gegaan en mijzelf ontwikkeld tot iemand waar ikzelf, mijn familie en mijn vrienden trots op zijn. Naast mijn baan sta ik altijd voor mijn vrienden klaar en ben ik een echt familiemens. Soms vragen mensen aan mij hoe ik alle ballen hooghoud. Ik weet het niet. Ik ben een bezig bijtje zullen we maar zeggen.
Wat vind jij de allergrootste afknapper bij een man?
Uhm… Ik denk toch als iemand heel bezitterig is. Ik vind dat je beide je eigen leven moet hebben. Anders pas je niet bij mij.
Ben je al bezet of mogen de lezers nog dromen van een date met jou?
Ik ben al bezet! In oktober zes jaar. En hij is gelukkig niet bezitterig, haha!
dsc 6126
Als je al bezet bent: hoe is jouw hart veroverd?
Ik kwam hem zes jaar geleden tegen met uitgaan. Hij was met zijn vrienden en ik met mijn vriendinnen. Eén van de meiden duwde mij expres tegen hem aan en toen raakten we in gesprek. Ik was toentertijd tegen relaties. Want ja, je bent maar één keer jong. Dat liep toch iets anders, want na een aantal dates was ik verkocht. Gelukkig hebben wij beide ons eigen leven en ga ik nog steeds vaak uit met mijn vriendinnen.
Heb je een celebrity crush? Zo ja, wie en waarom?
Michele Morrone. Ik bedoel, zeg nou eerlijk… Als je hem niet kent. Google even, dan weet je genoeg!
Wat doe jij het allerliefst in je vrije tijd?
Ik ben eigenlijk nooit alleen en dat ben ik het liefst ook niet. In de stad, bij vrienden of familie. Ik houd er van om onder de mensen te zijn. Ik denk dat ik een huisfeestje of drankjes doen op het terras één van de leuke dingen vind om te doen. Op vakantie gaan, staat ook hoog op het lijstje. Afgelopen jaar ben ik Mexico gaan ontdekken. Ook ben ik nog even naar Curaçao, Polen, Ibiza geweest en heb ik een rondreisje door Italië gemaakt. Drie keer naar Ibiza zelfs.
dsc 6283
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Een rondreis door Zuid-Afrika. Het lijkt me zo bijzonder om op safari te gaan en alle dieren in het wild te ontmoeten.
Wat is het leukste festival dat je deze zomer hebt bezocht?
Ik houd van festivals waar veel bekenden komen. Dat betekent voor mij in Rotterdam. Ik vond koningsdag op Oranjebitter echt onwijs gezellig. Overal waar je liep, kwam je een bekende tegen. Heerlijk weer en iedereen doet moeite om er leuk uit te zien.
Kun je nog een grappig feitje of weetje over jezelf vertellen?
Ik lust dus geen spaghettisliertjes. Geen enkele pastasoort eigenlijk. Ook eet ik ook geen producten die al open zijn. Vreselijk, maar ik krijgen het gewoon niet doorgeslikt. Bijvoorbeeld een pak kaas dat door iemand anders open is gemaakt. Dat wil ik eigenlijk al niet meer eten. Hoe ik dat doe? Hello Fresh is mijn life saver, haha!
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Gelukkig blijven en nog beter worden in wat ik doe! Een mooi huis, Range Rover Evoque (lekker cliché) en een prachtig gezin. Ik zou ook nog wel ergens in het buitenland willen wonen, maar dat zullen we nog wel zien.
Meer van Jullietta Koekebakker ? Volg haar vooral op Insta! Pak Russell Pearson dan gelijk ook even mee.

Favorieten van Jullietta

Stad:De mooiste plek waar ik ben geweest, is toch wel Isla Holbox (een plek in Mexico) Land:
Elk land heeft iets prachtigs, maar voor nu zou ik gaan voor Spanje of Italië
Restaurant/eten:Tapas Model: Lindsay Lohan
Film:Oef, happy end films. I know, vreselijk als je het einde weet, maar ik houd ervan. Dier: Ik houd echt van alle dieren!
Auto:Range Rover Festival: Hopelijk ooit Burning Man
Mooiste Vrouw van Nederland:Chantal Janzen

Gallery

Credits

Meer FHM-Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze spetters, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant