FHM Shoots: FHM Buurmeisje Demi Loo

jun 09 2022, 18:00 Girls
rus 1402
Het is alweer enige tijd geleden dat wij het meest leuke, mooie, grappige en schattige Buurmeisje van Nederland mochten bekronen tot FHM Buurmeisje van 2022. Demi Loo ging er met de kroon vandoor en is sindsdien willen we constant naar Limburg rijden om een kopje suiker te lenen. Het kon dan ook niet anders dan dat er een shoot gepland moest worden met deze chick met vurige haren. Ook heeft ze nog eens een prachtige plek in de nieuwe FHM50o die jij ook zeker moet checken! Heren, maak kennis met je favoriete buuf Demi Loo!
Je bent uitgeroepen tot FHM Buurmeisje van 2022! Wat vind je zelf van deze titel?
Ik ben er natuurlijk super blij mee en voel me mega vereerd om deze titel te mogen dragen. Het was altijd al een droom van mij om in de FHM te mogen staan en om dan uitgekozen te worden als FHM Buurmeisje maakt het nog eens extra speciaal. Ik hoop met deze titel leuke samenwerkingen te krijgen en mijn netwerk te verbreden, zodat ik er uiteindelijk met een leuke combi van werkzaamheden mijn fulltime job uit kan halen.
Hoe vond je het om samen met Russell Pearson deze shoot te schieten?
Mega vet natuurlijk! Hij is een ontzettend goede fotograaf, maar ook een leuke man om mee samen te werken. Hij stelt je erg op je gemak, geeft goede tips en weet precies hoe hij jou het beste op de foto krijgt. De foto’s zijn ook echt heel mooi geworden. Toen ik ze voor de eerste keer zag dacht ik echt WAUW ben ik dat? Hopelijk komen er in de toekomst dan ook nog meer samenwerkingen aan.
rus 0780 scaled
Foto: Russell Pearson
Je had ontzettend veel stemmen gekregen tijdens de stemrondes. Heb je hard campagne gevoerd?
Ja, in het begin wel. Toen de eerste ronde online kwam, heb ik het meteen op mijn Instagrampagina gegooid. Nadat ik te horen kreeg dat ik in de finale stond, is het inderdaad wel geëxplodeerd. Ik heb mijn vrienden en kennissen gevraagd of ze het leuk zouden vinden om te stemmen. Verder heb ik het weer op social media gedeeld en hebben vrienden van mij het ook gepromoot.
Wat doe je allemaal precies in het dagelijkse leven?
Ik werk als barbier en kapster in onze eigen salon Style Me. Op Instagram Stylemedj voor de vrouwen en Stylemedj_men voor de heren. Ook doe ik er de visagie voor gala’s, fotoshoots en andere gelegenheden bij. Mijn droom is om uiteindelijk als visagiste, hairstyliste en model de wereld over te reizen en alle mooie plekken te bewonderen die er maar zijn.
Waar ben je opgegroeid en waar woon je nu?
Ik ben opgegroeid in Valkenburg aan de Geul (Limburg). Daar woon ik dan nu ook nog altijd. Het leven bevalt me er prima. Er is veel mooie natuur waar ik toch de laatste jaren meer waarde aan ben gaan hechten. Ik geniet van een mooi uitzicht en dat is er hier genoeg. Wel ben ik stiekem ook benieuwd naar het leven in de stad en ook om er echt te wonen. Het lijkt mij zo gemakkelijk om gewoon zonder de auto te pakken naar de winkel te kunnen gaan.
Haha, dat snappen we! Maar uh, wat vind jij van het concept van de FHM500?
Ik vind het concept echt heel mooi bedacht. Iedere persoon vindt het fijn om zo nu en dan een compliment te ontvangen en dat doet FHM maar al te graag. Vrouwen die hard werken aan hun carrière worden in het zonnetje gezet en krijgen een extra boost in hun zelfvertrouwen. Een compliment geven aan iemand kan diegene zijn hele dag maken.
Welke vrouwen zijn nou echt voorbeelden voor jou?
Sowieso mijn lieve mama. Ik bedank haar echt voor de opvoeding die ik van haar gekregen heb. Ze heeft mij zoveel positieve lessen meegegeven. Zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Ze is een hardwerkende vrouw en als zij iets wil, dan gaat ze door tot dat dit haar is gelukt. En Nikkie Tutorials of course. Hoe zij is uitgegroeid tot bekende make-up artist is echt niet normaal. Ik heb zoveel respect voor haar en haar werk.
Wie zou jij zelf verkiezen tot mooiste vrouw van Nederland?
Anna Nooshin vind ik echt een topvrouw. Ze geniet zo van het leven, denkt lekker out of the box en doet waar ze zin in heeft. Ze is niet normaal knap en kijk dat lichaam eens.
Wat hoop je dit jaar nog allemaal te bereiken?
Ik hoop in de toekomst heel veel te kunnen zien van de wereld en dit het liefst te kunnen combineren met mijn werk als model, visagiste en haarstylist. Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om deze droom waar te kunnen maken en ga samenwerkingen dan ook zeker niet uit de weg. Een campagne schieten voor een bepaald merk lijkt me ook mega vet! Verder geniet ik gewoon enorm van de kleine dingen om mee heen en hoop ik dit ook de komende tijd van mijn leven te blijven doen.
Wat onze lezers natuurlijk willen weten: is onze favoriete Buuf nog single?
Haha, ik heb nu een relatie van ongeveer 1,5 jaar.
Wat vind jij nou echt afknappers bij mannen?
Een onverzorgd uiterlijk. Ik vind het belangrijk bij een man als hij een beetje aandacht geeft aan zijn uiterlijk. En dat hoeft natuurlijk niet te zijn dat hij iedere week naar de schoonheidsspecialiste gaat en elk mogelijke vrije moment pakt om onder de zonnebank te duiken, maar wel dat hij zorgt voor een lekker geurtje en er fris uitziet.
Wat is je boodschap voor alle jonge meiden die ook dromen van modellenwerk en fotoshoots?
Als jij het leuk vindt om te doen, moet jij dit ook doen. Het maakt niet uit wat andere mensen ervan zullen denken. Je hebt maar een leven en laat andere mensen niet je dromen en ambities in de weg zitten. Ik ben ook zeker niet de langste, maar als je er hard voor werkt en je voor de volle 100% inzet, bereik je echt wel iets.
Kun je tot slot een leuk weetje/geheimpje over jezelf vertellen?
Ik kan eigenlijk heel moeilijk kiezen en overweeg alle voor- en nadelen voordat ik mijn beslissing maak. Dan schrijf ik alles op een lijstje en vanuit daar maak ik mijn beslissing. Dat doe ik sowieso iedere dag lijstjes maken.
Onze favoriete buuf is ook te bewonderen in de nieuwe FHM500 . Vergeet dan ook zeker niet om deze zo snel mogelijk in huis te halen.

Behind the scenes video

Vluggertje met Demi Loo

Reis: Bali Stad : London
TV-programma: Love Island Gerecht : Sushi
Auto: Jeep Drankje : Pornstar Martini
Festival: Ik denk dan toch Tomorrowland daar zou ik nog wel eens heel graag naartoe willen gaan. Instagrampagina : demii.loo

Gallery

Credits

Fotograaf: Russell Pearson Model: Demi Loo
Visagie: Estefania visagie & Styling Silvia Slingerland Locatie:

Meer FHM-Shoots?

We snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van deze spetters, check daarom ook de shoots hieronder.
Delen met
Ook interessant