FHM Shoots: verhitte duoshoot met Dyra & Jasmijn

okt 07 2021, 17:00 Girls
rus 8286 kopie
Zo heb je nooit een duoshoot en zo heb je er opeens twee achter elkaar! Fotograaf Russell Pearson is lekker bezig, dat is een ding dat zeker is. In navolging van Buurmeisjes Yoni & Danielle , is het nu de beurt aan Dyra en Jasmijn. Turn up the heath, ladies!
Dyra & Jasmijn! Aangenaam kennis te maken. Stel jullie even voor!
Dyra: Ik ben Dyra, ik ben 22 jaar en ik woon in Amsterdam.
Jasmijn: Ik ben Jasmijn, ik ben 21 jaar oud en ik woon ook in Amsterdam.
rus 8547 kopie
Dyra (links) & Jasmijn (rechts)
Hoe is het om samen een shoot te doen voor FHM?
Dyra: Superleuk natuurlijk. We doen eigenlijk bijna alles samen, dus toen we allebei voor FHM werden gevraagd, waren we meteen enthousiast. Ik had het met niemand anders willen doen. We krijgen altijd veel energie van elkaar en volgens mij heeft Russell dat ook wel gemerkt, haha.
Jasmijn: Inderdaad! Alles wat ik samen met Dyra doe is leuk en ze is ook nog eens superknap. We dansen vaak samen (haha) en houden van dezelfde muziek, dat maakte de vibe van de shoot dubbel zo leuk.
Hoe lang kennen jullie elkaar al en waar kennen jullie elkaar van?
Dyra: Ik denk dat we elkaar nu ongeveer zes jaar kennen. We leerden elkaar kennen op de middelbare school. Het grappige is dat wij toen nooit zo close waren als nu. Pas toen we samen uitgingen kwamen we erachter dat we het eigenlijk best wel gezellig hebben samen.
Jasmijn: Pfoe ja, Dyra en ik kennen elkaar al best een tijdje, maar waren nooit zo close als de afgelopen jaren. Ik ken Dyra van de middelbare school, alleen is ze een jaartje ouder waardoor ik nooit met haar in één klas heb gezeten. Na het verhuizen naar de grote stad zijn zien we elkaar vaak en gaan we altijd samen op pad.
rus 8401
Dyra
Waar zijn jullie opgegroeid en waar wonen jullie nu?
Dyra: Ik ben opgegroeid in een klein dorpje vlakbij Enkhuizen, genaamd Wervershoof. Ik merkte al snel dat een dorp te rustig voor mij was. Inmiddels woon ik al bijna twee jaar op mezelf in Amsterdam.
Jasmijn: Ik ben opgegroeid in Enkhuizen, dat is een kleine stad in de regio West-Friesland. Daar ben ik naar de middelbare school gegaan en woont mijn moeder nu nog steeds. Ik woon sinds een paar maanden in Amsterdam, maar ben ook vaak te vinden in Enkhuizen. Als de drukte van de grote stad mij te veel wordt ga ik lekker terug naar Enkhuizen en andersom.
Wat doen jullie in het dagelijks leven?
Dyra: Van alles en nog wat! Ik heb deze zomer mijn Master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond, en werk nu als Privacy Paralegal bij een mediabedrijf. Daarnaast ben ik zangeres en doe ik af en toe modellenklusjes, wat ik ook heel leuk vind.
Jasmijn:
Ik volg een studie aan de Hogeschool van Amsterdam en daarnaast werk ik voor een grote website. Het is soms best pittig en druk maar ik doe niets liever. Ik ben graag bezig en dat lukt ook wel aardig.
Hebben jullie een vriend?
Dyra:
Er is iemand in mijn leven die speciaal voor me is, maar ik doe het graag rustig aan.
Jasmijn: Nee, ik ben single.
rus 8493
Jasmijn.
Wat zijn absolute afknappers bij mannen?
Dyra:
Liegen. Ik heb graag dat iemand 100% zichzelf bij me kan zijn. Ik kan me best goed in een ander verplaatsen, dus je kunt vrijwel alles tegen me zeggen. Geldt ook voor vrouwen trouwens.
Jasmijn:
Ik hou niet van onverzorgde types. Je hoeft niet ijdel te zijn om er verzorgd uit te zien. Ik hou van oudere, grote mannen die een beetje moeite doen om er leuk uit te zien.
En waar gaan jullie juist heel lekker op?
Dyra:
Ik vind ambitie best wel belangrijk – je hoeft niet per se je hele carrière uitgestippeld te hebben, maar ik vind het wel aantrekkelijk als iemand durft te dromen en daar hard voor werkt.
Jasmijn:
Zelfverzekerde mannen. Ik hou wel van mannen die steady in hun schoenen staan en weten wat ze willen. Ik weet ook wat ik wil dus dat gaat goed samen.
Wat zijn jullie dromen voor de toekomst?
Dyra:
Ik hoop altijd te mogen doen wat ik leuk vind, of dat nou straks als strafrechtadvocaat, zangeres of model is. Het allerliefste ben ik het alle drie, maar dat kan nog veranderen. Daarnaast hoop ik later nog steeds omringd te zijn door de lieve mensen die ik nu om me heen heb, en uiteindelijk een gezinnetje te mogen stichten.
Jasmijn:
Als het mij gegund is zou ik graag een liefdevol gezinnetje willen hebben. Ik ben een zorgzaam type en zou het enorm leuk vinden als er een paar mini Jasmijntjes rondlopen op deze wereld. Daarnaast ben ik altijd druk geweest met werken en wil ik na mijn studie mijn eigen bedrijf beginnen. A mom who can do both , dat is wel mijn droom denk ik.
Vergeet Dyra en Jasmijn niet te volgen op Instagram. En ja, je zou gek zijn als je fotograaf Russell Pearson niet ook gelijk even zou meepakken.

Gallery

Credits

Foto’s: Russell Pearson Modellen: Dyra & Jasmijn

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant