FHM Shoots: marathonkoningin Lotte van Leeuwen

Ja,  je hebt het goed gelezen. Speciaal ter ere van de FHM500 (stembussen zijn nu geopend) krijg je deze week niet één, maar twee FHM Shoots van ons. Met deze shoot konden we namelijk niet wachten tot volgende week donderdag, want dit is helemaal WAUW. Lotte van Leeuwen heeft al eerder een FHM Shoots bij ons gedaan, maar we zijn zo gek op haar dat onze fotograaf Russell Pearson wel een tweede met haar moest plannen. Geniet ervan mannen!

De eerste keer had Russell Pearson de eer al om een shoot te doen met Lotte, en ook voor de tweede shoot heeft hij het goed voor elkaar. ‘’Ik vond het ontzettend leuk en een eer om weer met Russell te mogen shooten voor jullie. Het voelde net zoals de vorige keer erg goed. Hij is super relaxt, we lachen veel tussendoor en er hangt altijd een hele positieve vibe! And that’s what I like’’, vertelde Lotte lachend. En wat een resultaat is deze shoot ook weer geworden zeg. Zelf is Lot er ook erg over te spreken. ‘’Ik ben er ontzettend blij mee, maar ja dat komt natuurlijk ook mede dankzij zo’n goede fotograaf als Russell!” Zo, hopelijk kan Russell nog normaal lopen met zoveel veren in z’n kont.

Hardlooptalentje

Als je Lotte haar Instagramaccount bekijkt, dan kun je concluderen dat ze flink bezig is met hardlopen. Ze heeft onlangs zelfs de halve marathon in Kaapstad gelopen. Wij doen het haar in ieder geval niet na. ‘’Het is echt een van de mooiste ervaringen uit mijn leven! Ik liep daar de Two Oceans Marathon (de halve) voor het goede doel Run4Schools. Dat is een stichting die mijn trainer heeft opgezet, dus dat maakte het nog eens extra bijzonder. Deze stichting zorgt voor naschoolse opvang voor de kinderen in de townships, die wij vervolgens ook zijn gaan bezoeken na het lopen van de marathon’’, zei Lotte. We vroegen haar of je hier hard voor moest trainen. ‘’Ik ben zeker hard in training gegaan voor deze marathon, want deze wedstrijd is toch wel even hele andere koek dan rennen hier in Nederland. Je moet namelijk echt zware bergen op én af rennen, en dat met een constante snelheid. Nou, dat had ik een beetje onderschat! Ik had hier in Nederland alleen maar op de vlakke wegen gerend, haha.’’ Lot, mocht je de volgende jaar weer deze run doen, staan wij aan de zijlijn je aan te moedigen! Plakken we er gelijk drie weken roadtrip aan vast.

FHM500

Lotte staat al jaren te shinen in de lijst der lijsten en ook dit jaar maakt zij weer kans op een plekje in het blad. Vergeet daarom ook zeker niet om op haar te stemmen. ‘’Ik vind het altijd een supertoffe verkiezing. De bloedmooie vrouwen die we in ons land hebben, worden weer even in het zonnetje gezet. Ook de shoots die gedaan worden met de vrouwen in de top 10 vind ik echt prachtig. Het is echt een eer als je bent verkozen!’’, zei Lotte over de lijst. Elk jaar kruipt ze stukje bij beetje hoger de lijst in. ‘’Dit jaar hoop ik natuurlijk de top 100 in te knallen, maar je kent me he: ik leg de lat altijd erg hoog, dus het liefst eindig ik zo hoog mogelijk.’’ We vroegen haar ook nog effe snel tussen neus en lippen door wat nou haar favorieten vrouwen in de lijst zijn. ‘’Op één Yolanthe Cabau en twee Kim Feenstra. Beide vrouwen vind ik supersexy en dat stralen ze ook écht uit! Ze zien er fantastisch uit en blijven ook lekker zichzelf. Dat maakt hen alleen nog maar mooier.’’

Heren, vergeet niet je stem uit te brengen op Lotte voor een plek in de FHM500! Meer van Lotte van Leeuwen? Volg haar op Instagram! Pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk mee. Ga je geen spijt van krijgen.

Gallery van Lotte van Leeuwen

Credits:

Model: Lotte van Leeuwen
Fotograaf: Russell Pearson
Locatie: Hotel Arena
MUA: Brigitta Danastri

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

 

Reageer op artikel:
FHM Shoots: marathonkoningin Lotte van Leeuwen
Sluiten