FHM Shoots: Nicole Kawalkowski

dec 23 2021, 12:30 Girls
rus 1149
Na onze bloedhete editie van FHM Shoots met de stoot en WAG van 2020 Nathalie den Dekker is het nu tijd om door te pakken met een ander pareltje. Zeg hallo tegen Nicole Kawalkowski. Een prachtige Brabanste blondine met Poolse roots. Maarrrr, genoeg gekletst, we willen Nicole beter leren kennen en kiekjes bewonderen. Let's go!
Nicole! Wat leuk je te spreken. Je hebt een prachtige shoot gedaan met Russell, wat vond je ervan?
Hi FHM! De shoot met Russell ging veel beter dan verwacht. Ik was best wel nerveus om dat ik zoveel prachtige modellen bij Russell voorbij heb zien komen. Maar! Voordat we überhaupt begonnen met shooten merkte ik dat ik goed mezelf kon zijn bij Russell. Ik vind dat de foto’s dat ook laten spreken. Dus ik ben mega blij met het eindresultaat!
Nou, dat mag je zeker zijn. Vertel eens. Waar ben je opgegroeid en hoe was dat voor jou?
Ik ben opgegroeid in Roosendaal in Noord-Brabant. Ik heb een fijne jeugd gehad, veel vrienden en vriendinnen gehad waar ik tot op heden nog steeds bevriend mee ben. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen dus thuis was het altijd lekker druk. Zelf was ik altijd op de leukste feestjes te vinden (wat nog steeds zo is)!
Ah, een gezellige Brabander dus. En waar woon je nu? Hoe bevalt dat?
Ik woon nu sinds 5 jaar in Breda. Toen ik 18 jaar werd ben ik eigenlijk gelijk alleen gaan wonen. Ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt, want Breda is gewoon een superleuke en gezellige stad! Ik ben nu nog niet van plan om Breda te verlaten want ik heb hier veel vriendinnen wonen, die ik natuurlijk niet kan missen.
Groot gelijk. Waar houd je je zoal mee bezig in het dagelijkse leven?
Ik heb een salon aan huis voor wimperextensions waar ik dagelijks te vinden ben. Ik ben pas een half jaar bezig met modellenwerk maar dat is eigenlijk het liefste wat ik doe. Ik merk bij elke shoot hoe leuk ik het vind om voor de camera te staan en ik ben er mee bezig om hier zoveel mogelijk uit te halen.
Lekker bezig! En als we het hebben over jouw persoonlijke kwaliteiten waardoor je jezelf onderscheidt van anderen, wat zijn die dan?
Ik ben lief en zorgzaam voor de mensen om mij heen. Zelf zou ik niemand in de kou laten staan. Ik put mijn kracht uit mijn Oostblok-roots, namelijk; krachtig, zelfverzekerd, eerlijk en heel sociaal.
rus 1141
Foto: Russell Pearson
Wat doe jij om even lekker te ontspannen?
Ik ben echt een feestbeest dus ik hou van een goed feestje. Verder ben ik gek op kunstschaatsen wat ik binnenkort weer ga oppakken! Oh ja, en een goede Thaise massage op z’n tijd stel ik ook erg op prijs.
Die massages kunnen wij ook wel waarderen ja. Je zorgt dus goed voor jezelf. Maar wat is schoonheid dan voor jou?
Ik ben veel bezig met mijn uiterlijk, dit doe ik uit liefde voor mezelf. Schoonheid voor mij betekent, het laten zien van zelfliefde. Zelf vind ik dit erg belangrijk en mooi om te zien hoe andere modellen dit uitstralen.
En als we het dan hebben over mooie vrouwen, wie is er nu echt een rolmodel voor jou?
Dit zal altijd de legendarische Christina Aguilera zijn. Na alles wat ze heeft meegemaakt vind ik haar echt een powervrouw! Ik ben in 2019 voor het eerst naar haar concert geweest. Wauw, wat een icoon!
rus 0578
Foto: Russell Pearson
Als we effe een kleine throwback doen, wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Ik heb als kind ook modellenwerk gedaan maar op die leeftijd betekende dat niks voor mij. Maar mijn dreamjob was altijd om als rechercheur bij de politie te werken. Ik heb ook de opleiding Brugjaar Politie met plezier afgerond. Nu doe ik zelf totaal iets anders vanwege de vele toekomstplannen die ik heb.
En over de toekomst: welke grootse plannen heb je?
Ik ben de laatste paar jaar heel erg bezig met het bedenken wat ik wil. Nu heb ik wel mijn wimpersalon, maar voor mij is dit niet voldoende. Ik wil zoveel mogelijk uit het leven halen en binnen nu en 10 jaar financieel onafhankelijk te zijn. Ik ben altijd een harde werker geweest en ik ben trots op hoe het nu gaat.
Oh ja, hoe vind je het om een feature in FHM te hebben?
Toen ik het nieuws hoorde van Russell, was ik mega enthousiast! Ik ben blij en trots dat ik deze kans heb gekregen en ik kan niet wachten op het eindresultaat!

Vluggertje met Nicole Kawalkowski

Reis: Curaçao Stad: New York
Land: USA Film : Burlesque
Dier: Puppy’s Serie : Modern Family
Auto: BMW X6 of de Ferrari 488 Spider Gerecht : Pasta van alle soorten en maten!
Artiest: Christina Aguilera Festival: Awakenings
TV-programma: Hotter than my daughter

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant