FHM Shoots: Monstergirl Linsey Boxhoorn

mrt 31 2022, 17:00 Girls
linsey boxhoorn fhm14 kopie
Eindelijk is dan daar de FHM-shoot met Linsey Boxhoorn waar we al zo lang op zitten te wachten. Sinds 2016 staat ze onafgebroken in de FHM500 , waar ze altijd ergens tussen plekje 195 en 323 schippert. Dat moet dit jaar omhoog, dat kan haast niet anders. Deze shoot met Stef Hartog geschoten in Alicante is alles waar jij de komende minuten behoefte aan hebt. Geniet van de Monster chick! Linsey! Hoe is het?
Hey! Het gaat super goed. Ik ben lekker druk bezig en gelukkig mag nu alles weer, dus dat geeft veel energie. Wat een prachtige shoot met Stef!
Ja, dit was dus geen geplande shoot, maar heel spontaan. Het merk Le Desir by Shots, zag dat ik in het buitenland was. Ze moesten op korte termijn snel een campagne schieten. Toentertijd was ik van plan op vakantie te gaan naar Alicante en toen vroegen ze aan mij of ik een dag vrij wilde maken. We hebben echt een mega leuke dag gehad en zijn zelfs na het shooten lekker met zijn allen uit eten geweest, omdat het zo gezellig was. Leuk feitje: voordat de foto’s online kwamen, heb ik eerst alle foto’s aan mijn oma laten zien. Ik vind haar mening heel belangrijk.
linsey boxhoorn fhm16
Foto: Stef Hartog" />
Hoe is het om met Stef te werken?
In het begin keek ik heel erg naar hem op. Zijn foto’s waren altijd met mega mooie modellen. Hopelijk vindt hij het leuk om een keer met mij te shooten, dacht ik nog. Gelukkig hebben we nu zo vaak met elkaar gewerkt, dat we echt een goeie vertrouwensband en vriendschap hebben opgebouwd. Als we samen werken dan maken we vaak grappen over elkaar en wordt er veel gelachen.
Waar ben jij allemaal mee bezig de laatste tijd?
Sinds mijn veertiende werk ik als model en danseres. Al snel begonnen met mijn eigen Agency 'Venusians' (entertainmentbureau) en daar heb ik het erg druk mee. Minimaal zet ik twaalf meiden in per weekend bij de leukste restaurants of evenementen. Daarnaast werk ik bij Monster Energy als Monstergirl en sinds kort als Team leider om de meiden op locatie aan te sturen.
Ben je fulltime bezig met modellenwerk?
Sinds een jaar of twee ben ik gaan werken bij een leasemaatschappij van een bekende autodealer in Den Haag als leaseadviseur. Na 1,5 jaar begon het werk eentonig worden en had ik er niet zo veel plezier meer in. Nu ben ik ergens anders begonnen als office manager / financieel assistent bij een leuk bedrijf in Rijswijk. Hier zit ik nu sinds 3 maanden en ben erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken voor in de toekomst.
Waar ben je eigenlijk geboren en getogen?
Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Dat is dan ook wel echt mijn stadje, zeker in de zomer als ik op mijn scooter lekker naar Scheveningen kan gaan en op het strand kan gaan borrelen. Vorig jaar heb ik een huis gekocht in Rijswijk (grenst aan Den Haag).
Je staat al sinds 2016 onafgebroken in de FHM500. Hoe vind je dat?
Eigenlijk heb ik heel erg geluk gehad dat ik toen werd genomineerd als knapste beursbabe, op 100% Tunning was dat volgens mij. Sindsdien sta ik in de FHM500 en elke keer ben ik weer verrast dat ik tussen al die knappe vrouwen mag staan.
Dat is een hele goeie vraag, haha. We hebben vooral veel lol tijdens het werken op de evenementen en dat heeft naar mijn mening ook heel veel invloed op het publiek. Monstergirls zijn vooral in het buitenland erg bekend en is het ook echt een brand van zich zelf. Wij als Monstergirls zijn voor het merk net zo belangrijk als de atleten, omdat wij het merk promoten en het visitekaartje zijn. Vaak zijn wij ook de tussenpersoon van het publiek naar de atleten toe en durven zij ons sneller een poster of een sticker te vragen dan aan een atleet waar zij heel erg naar opkijken. Wat voor mooie dingen heb je daarvoor allemaal al meegemaakt?
Toen ik 18 jaar was, kreeg ik de kans om te gaan werken in Zuid-Afrika. Er zou in Kaapstad een nieuwe club worden geopend genaamd Shimmy Beach Club. Ik werkte in een groot team en Circue du Soleil was er bijvoorbeeld ook. Als ik daar aan terug denk word ik zo blij!
linsey boxhoorn fhm04
Wat onze lezers natuurlijk altijd willen weten: ben je nog vrijgezel?
Haha! Moet ik dan nu toch mijn geheim verklappen? Ik ben nu al 12,5 jaar samen met iemand. Hij houdt mij met beide benen op de grond. Op wat voor type mannen val je?
Dat is heel divers. Zo vind ik bepaalde kale mannen enorm sexy, maar van mannen met lang haar en een baard kan ik ook erg wilt van worden hahaha! Mijn vriend is geen van beide, maar vind hem nog steeds heel leuk zoals hij is! Zolang het maar niet van die mannen zijn die zich als een Alfa mannetje gedragen. Mannen die showen wat ze hebben, maak niet uit in wat voor opzicht. Bah! Daar knap ik meteen op af. Bescheiden mannen vind ik dan veel leuker en aantrekkelijker.
Wat staat er de komende tijd allemaal op de agenda?
Deze zomer mag ik entertainen en dansen op Tomorrowland, waar ik alledrie de weekenden sta ingepland. Hopelijk komen er snel weer klusjes vanuit |Monster Energy binnen, dat heeft nu natuurlijk een tijdje stil gelegen. Verder wil ik heel graag in september op vakantie naar Indonesië. Genoeg om naar uit te kijken! Meer van Linsey Boxhoorn? Volg haar op Instagram ! Pak fotograaf Stef Hartog dan ook gelijk mee. Ga je geen spijt van krijgen.

Vluggertje met Linsey Boxhoorn

Stad:Kaapstad en Scheveningen. Kaapstad zou ik later willen wonen en Scheveningen is nu en vooral in de zomer mijn favoriete plek. Reis:
Thailand en Mexico. Dit zijn tot nu toe de mooiste en de leukste reizen die ik heb gemaakt zonder te werken.
Restaurant:Encore by Simonis & Café in the City. Bij deze twee restaurants heb je een grote kans dat je mij daar ziet. Aan het werk of gewoon aan het genieten van het lekkere eten. Film:
Safe Haven en Meskina. Safe Heaven is mij nog altijd blij gebleven. Je moet de film gezien hebben om het te begrijpen en ook in dat stukje hoop wat mensen blijven houden. Meskina is natuurlijk nu pas een maand uit maar jeetje I love this movie!
Presentatrice:Chantal Janzen. Vroeger was ik een klein beetje fan van haar omdat ze toen veel in musicals zat. Nu heb ik vooral heel veel respect voor hoe ze alles doet. Volgens mij kan je zoveel van haar leren. Dier:
Mijn eigen hondje Boxy en kat Chef. Ze zijn zo droog en grappig.
Auto: Audi Q3: een doel in het leven Gadget:
Mobiel en Laptop. Zonder mijn mobiel, geen boekingen of opdrachten en op mijn laptop staat natuurlijk alle administratie, maar is vooral fijn om Netflix op te kijken in je hotelkamer.
Festival:The Crave Festival. Een festival om de hoek. Het is gewoon in Den Haag bij het oude ADO stadion in een park. Vaak moet ik een stukje rijden, maar dan niet en het lijkt net een buurtfeest omdat je zoveel mensen kent.

Gallery

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant