FHM Shoots: Isabella Kroon

jan 06 2022, 17:00 Girls
isabella kroon 23
Na onze heerlijke shoot met Nicole Kawalkowski , pakken we door met een nieuwe editie van FHM Shoots. Mannen, zelfs haar naam is mooi… Maak kennis met ons nieuwste pareltje. Zeg even netjes gedag tegen beauty Isabella Kroon. Je kunt haar gelijk beter leren kennen, lees maar 'ns door.
Isabella! Wat leuk dat je een shoot hebt gedaan voor FHM. Wat vind je van het resultaat?
Hey, aangenaam! Ik ben zelf echt super blij met het resultaat van deze shoot. Ik vind dit oprecht een van de mooiste shoots die ik ooit gedaan heb. We hadden ook zoveel moeite met kiezen tussen de foto’s omdat er zoveel gaafs tussen zat. Na heel veel verschillende selecties kwamen we er pas uit.
Je hebt al eerder met Russell samengewerkt, hoe ging deze shoot?
Ja, klopt inderdaad. Dit is de derde keer dat we samen shooten. De eerste keer is alweer eventjes geleden. Het was zoals altijd weer ontzettend gezellig en er hangt altijd een hele goede sfeer als we shooten. Ik voel me heel erg op mijn gemak bij Russell, wat dan ook terug te zien is in het eindresultaat. Ik kijk er ook echt naar uit om weer samen te gaan werken!
Dat snappen we. Waar kom je vandaan en hoe is het leven daar?
Ik ben geboren in Almere en daar woon ik nu nog steeds. Eerlijk gezegd zou ik zelf liever in een andere stad willen wonen. Inmiddels ben ik er toch echt wel een beetje klaar mee hier haha. Voor nu is het prima hoor, maar ik wil over een tijdje denk ik toch naar een iets gezelligere stad!
isabella kroon 09
Foto: Russell Pearson
Waar houd je jezelf allemaal mee bezig in het dagelijks leven?
Op het moment ben ik bezig met het behalen van mijn diploma. Daarnaast doe ik modellenwerk en heb ik een extra baantje als keukenmedewerker in het ziekenhuis. Ik werk daar nu net een maandje en heb het erg naar mijn zin. In mijn vrije tijd hiernaast breng ik het liefst tijd door met mijn vrienden of doe ik wat voor mezelf.
Druk bezig dus! Hoe ben je in dat modellenwereldje terecht gekomen?
Het begon ik 12 jaar oud was. Ik werd meerdere keren gescout, maar ik was elke keer nog te jong of te klein. Toen ik eenmaal 14 was en eindelijk de juiste lengte en leeftijd had bereikt ben ik begonnen bij een officieel modellenbureau. Ik haal hier nog steeds plezier uit, dus hier ga ik ook nog steeds mee door.
Welk model is jouw grote voorbeeld, voor wie heb je grote bewondering? Waarom?
Ik vind zelf model en Victoria’s Secret Angel Adriana Lima echt een prachtvrouw! Ik geef haar hele uitstraling op zowel foto’s als shows echt een 10. Er zijn hiernaast ook nog genoeg modellen die ik ook erg bewonder, dus of ik echt één favoriet heb? Nee, dat niet.
isabella kroon 03
Foto: Russell Pearson
Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Dat schommelde vroeger een beetje tussen alle standaarddingen die een meisje wilde worden. Actrice, stewardess, zangeres, danseres… Noem het maar op! Ik wist nooit zo goed wat ik nou precies wilde maar inmiddels ben ik er wel uit, denk ik haha.
Heeft iemand jouw hart al veroverd of ben je nog single?
Yes, ik zit nu een jaartje in een relatie met mijn superlieve vriend. Hij woont ook nog eens lekker dichtbij dus dat is handig.
Kun je een leuk weetje over jezelf vertellen?
Haha, een leuk weetje over mezelf? Ik ben echt mega bang in het donker. Dit had ik vroeger al en toen werd er altijd tegen me gezegd dat dat vanzelf weg zou gaan. Helaas ben ik er nooit overheen gegroeid.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Eerlijk gezegd twijfel ik nog een klein beetje tussen het doorgaan met modellenwerk of meteen verder studeren. Het zou ideaal zijn om een tussenjaar te nemen zodat ik kan reizen voor het modellenwerk. Daarna wil ik gaan studeren om uiteindelijk de zorg in te gaan. Ik denk nu aan arts gespecialiseerd in kinderoncologie, maar misschien dat die richting nog verandert tijdens de studie natuurlijk.
Hoe vind je het om te shinen in één van de FHM Shoots?
Ik vind het echt zó leuk! Dit was echt wel een beetje een mijlpaal voor me dus ik ben mega blij dat het is gelukt. Ik volg FHM denk ik al zo’n drie jaar en ik voel me vereerd om een plekje te hebben tussen al die knappe vrouwen.

Vluggertje met Isabella Kroon

Stad: Parijs Reis: Costa Rica
Maaltijd: Pasta Carbonara Film: The Green Mile
Boek: The Hunger Games Auto: Ford Mustang Shelby GT500
Dier: Tijger Festival: Vrijwel allemaal
Favoriete Instagram-kanaal: @arianagrande

Galerij

Credits

Fotografie: Russell Pearson Model: Isabella Kroon
MUAH: Ika Kartika Lingerie: Maison Close

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant