FHM Shoots: Iris Messemaker

mrt 17 2022, 17:00 Girls
iris messemaker fhm02 kopie
Na een schitterende shoot met Suus de Brock , pakken we snel door met een editie van de FHM Shoots. Maak even tijd vrij voor Iris Messemaker. Zij stond voor de lens van Marcel Krijger . Met succes, kunnen we wel zeggen!
Hi Iris! Leuk je te ontmoeten. Kun je jezelf voorstellen?
Ja jeetje, wat vertel ik normaal altijd over mezelf? Nou, om te beginnen ben ik 28 jaar en kom ik uit Rotterdam. Ik ben een echte geboren en getogen Rotterdammer. Het is echt mijn stad en zou ook echt niet ergens anders willen wonen. Ik woon hier nog gezellig bij mijn ouders en ik ga als vrijgezel door het leven. Ik doe zo nu en dan modellen werk wat ik echt geweldig vind om te doen. Daarnaast ben ik gek op koken en vind ik het super leuk om nieuwe recepten te ontdekken. Oh ja, niet te vergeten: een lekker wijntje gaat er ook altijd wel in.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk fulltime als assistent shopmanager in de retail en in mijn vrije tijd spring ik nog wel eens de piercingshop binnen om er weer een nieuwe bij te laten zetten. Op dit moment zit ik op negentien piercings en ben ik nog zeker niet klaar haha. Ik vind het altijd super gezellig om cocktails te drinken met vriendinnen, maar een heerlijk techno feestje op zijn tijd is zeker ook niet verkeerd. Misschien verwacht je het niet, maar ik kan ook zeker van de Nederlandse natuur genieten. Zo heel af toe sport ik ook wel eens, maar om eerlijk te zijn doe ik dat liever niet. Ik eet veel liever een zak M&M’s weg.
iris messemaker fhm13
Foto: Marcel Krijger
Wat wilde je vroeger worden toen je nog een klein Iris was?
Toen ik heel klein was wilde ik altijd met mijn vader trouwen. Het liefst ook zo vaak mogelijk en elke keer weer in een andere setting. Toen ik een jaar of zes was, begon ik te roepen dat ik fotomodel wilde worden. En kijk me nu eens haha.
Hoe vond je het shooten met Marcel?
Dit was de eerste dat ik met Marcel heb samengewerkt, maar ik voelde me al vrij snel op mijn gemak bij hem. Het was echt een hele gezellige dag. Ik ben heel blij met het resultaat van de foto’s. Ze zijn zo prachtig geworden en de shoot staat heel dichtbij mij als persoon voor wie ik ben en waar ik voor sta.
Wat voor mannen stelen nou echt jouw hart?
Mannen die lang en gespierd zijn hebben zeker wel mijn voorkeur, maar het innerlijk maakt de man zeker knapper! Dus knappe mannen waar zijn jullie? Ook vind ik het heel belangrijk dat een man weet wat respect inhoudt en dat hij volledig zich zelf is. Ik knap volledig af op een man die arrogant is. Dan zit je bij mij echt aan het verkeerde adres.
Heb je een celebrity crush?
Nou, ik heb denk ik niet een, maar twee celebrity crushes. Rio (Manny Montana is zijn echt naam) van de serie Good Girls is zeker mijn type man. Dit is wel echt een badboy in die serie. Daar wordt ik nou wild van. Daarentegen vind ik Liam Ridley uit de serie Dynasty ook wel een hottie. Ik zou niet weten wie mijn nummer een is. Een mix van beide zou eigenlijk echt perfect zijn.
We zien dat je ons al volgt op Instagram. Wat vind je eigenlijk van FHM?
Ik heb er altijd al stiekem van gedroomd om ooit een keer in de FHM te staan. Nou, dat is me aardig goed gelukt al zeg ik het zelf. Geen idee hoe ik het voor elkaar heb gekregen, but here I am! Ik vind de FHM echt een super tof magazine en kijk er dan ook met plezier naar. Heerlijk dat het online is, want dan kan ik het altijd en overal even checken.
iris messemaker fhm03
Foto: Marcel Krijger
Wat is nou echt een fun fact over jezelf die je nog met ons moet delen?
Ik ben echt heel eigenwijs, maar dan ook heel erg. Ik denk dat niemand deze hoeveelheid eigenwijsheid aan kan. Oh ja, nog iets leuks: als het regent, sta ik maar al te graag te springen in de regenplassen als een klein meisje van vier. Mensen kijken mij dan echt raar aan, waardoor ik nog extra lang door ga.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
In de toekomst hoop ik een nog beter mens te worden dan dat ik al ben. Ik wil heel graag groeien in zowel privé als werkelijke sfeer. Het standaard riedeltje van een gezond en gelukkig leven hebben ga ik toch wel echt even benoemen, want ook dat hoop ik voor de toekomst. Maar het liefst voor de toekomst wil ik alle festivals pakken die gepakt kunnen worden, waarbij ik als er even een avondje geen festival is, kan genieten van gezellige avonden op het terras met vrienden.

Vluggertje met Iris Messemaker

Stad: Rotterdam Reis
: Zon, zee, strand en de historie van het land waar ik op dat moment ben is voor mij het allerbelangrijkste
Maaltijd: Pasta en sushi Film : Underworld
Artiest: Jaren '90 House muziek, van wie maakt mij niet uit Auto : Audi R8
Dier: Katten en honden Festival : Awakenings , Amsterdam open air en Boothstock
Instagram-kanaal: Irisscharlotte_

Gallery

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant