FHM Shoots: WAG 2020 & strafrechtadvocaat Nathalie den Dekker

dec 16 2021, 12:29 Girls
810 7268 1nathaliedd
Vandaag een vrouw van statuur in FHM Shoots, want niemand minder dan Nathalie den Dekker heeft geposeerd voor FHM! Je kent Nathalie al een tijdje uit de FHM500. Eerder werd ze in 2012 al eens verkozen tot Miss Nederland. In 2020 won ze de WAG Award, als vrouw van Nick Marsman (ex-Feyenoord, tegenwoordig Inter Miami). Hou je vooroordelen over voetbalvrouwen nog maar even voor je, want Nathalie is werkzaam als strafrechtadvocaat. Aan de getalenteerde fotograaf Christian van Duuren om de brunette op haar mooist te fotograferen. En of dat is gelukt. Wat een magistrale shoot!
Nathalie! Wat leuk je te spreken. Hoe gaat het met je?
Insgelijks! Het gaat heel erg goed. Drukke en hectische tijden met werk en daarnaast een mogelijke verhuizing naar Miami.
Hoe is het leven in Miami? Wat is dat voor stad?
Als ik aan Miami denk, dan denk ik vooral aan het lekkere weer en daarnaast een ideale combinatie van mooie stranden en vakantieoorden, een bruisend stadsleven en tenslotte de typisch Amerikaanse rustige, uitgestrekte en groene familiewijken waar wij ons hebben gevestigd. Het is echt een stad waar veel mensen wel een keer komen. Ik geniet hier echt van de Amerikaanse ‘open’ mentaliteit. Ik vind Amerikanen heel erg positief en complimenteus. ‘Good for you’ ‘Oh that’s great’ ‘Oh you should meet this guy’. Ze zijn hier echt van het netwerken en daardoor krijg je al snel het Amerikaanse ‘the sky is the limit’ gevoel. Dat geeft zoveel energie. Fantastisch om een keer mee te maken.
810 7799 1nathaliedd
Foto: Christian van Duuren
Woon je daar eigenlijk nu vast of is het vooral op en neer pendelen?
Op dit moment woon ik nog niet in Miami. Nick is natuurlijk naar Miami gegaan vanwege de transfer van Feyenoord naar Inter Miami. Ik heb altijd wel heel makkelijk geroepen; ‘als je naar het buitenland gaat, dan ga ik met je mee’ – maar dit blijkt in alle opzichten toch lastiger dan gedacht. Nick heeft nu vakantie maar is geblesseerd dus ik ben hier nu net weer op bezoek. Hiervoor hebben we elkaar in de afgelopen 5 maanden in totaal 2,5 week gezien.

Pittig. Hoe is het vooruitzicht op een vast verblijf?
Op dit moment kan ik nog vrij weinig doen in Amerika. Ik reis op en neer op een ESTA dus dan mag je alleen maar als toerist op bezoek komen. Ik krijg binnenkort mijn visum, maar ook dat is een tijdelijk visum waardoor ik alleen maar in Amerika mag verblijven. Ik mag niet werken, niet studeren. Daar heb je weer andere visums voor nodig, maar nu met de COVID is dit (bijna) niet mogelijk. Het greencard proces loopt nog, die hopen we volgend jaar binnen te hebben. Nou, laat het leven dan maar beginnen zou ik bijna willen zeggen! Ik kijk er ontzettend naar uit om de mogelijkheden hier te gaan verkennen. In de tussentijd leren we vooral Miami kennen en alle verschillende wijken die er zijn. We hebben nu tijdelijk een huis gehuurd voor een jaar zodat we in dat jaar kunnen kijken welke plekken we echt leuk zouden vinden om eventueel iets te kopen en zodat we ondertussen een ‘creditscore’ kunnen opbouwen om een gunstigere lening te kunnen krijgen. Daarnaast kun je hier natuurlijk ontzettend lekker eten, goed uitgaan en vinden er verschillende evenementen plaats. Deze week bijvoorbeeld het welbekende Art Basel. Ik ben ook alweer even terug naar New York geweest waar ik nog een tijdje de Film Academy heb gedaan en er staan voor volgend jaar nog veel meer leuke trips op de planning!
Klinkt goed. Heb je clubeigenaar David Beckham al ontmoet?
Ik heb David nog niet ontmoet en ben zelfs nog geen enkele keer bij een wedstrijd van Nick geweest hier in Miami! De vorige keer dat ik hier op bezoek kwam waren er alleen maar uit wedstrijden en was Nick wel een week van huis voor drie wedstrijden in drie verschillende staten. Nu ik hier weer ben heeft Nick vakantie. Dus ook dat moet wachten tot volgend jaar. Nick heeft David natuurlijk wel ontmoet en al verschillende keren met hem getraind. Als het seizoen bezig is, is David eigenlijk iedere dag wel op de club, zo heb ik van Nick begrepen. Natuurlijk is het bijzonder als je partner ineens berichtjes ontvangt van iemand als David Beckham, maar daarnaast maak je hier zoveel dingen mee. Naast de wereldspelers in zijn team, sta je zo ineens in een restaurant of club naast Drake, Ronaldinho of Megan Fox.
810 7420 1nathaliedd
Foto: Christian van Duuren
De leven. Je bent afgelopen zomer met Nick getrouwd. Hoe was de bruiloft?
Nick en ik zijn in Tulum, Mexico getrouwd. Het was een kleine en intieme ceremonie. Ik had er zelf eigenlijk niet zoveel van verwacht maar eenmaal op het moment suprême vond ik het toch wel een heel mooi en emotioneel moment en moest ik mijn best doen niet te huilen. Hoe gek dat misschien ook klinkt. Gelukkig was daar onze dochter van bijna 2 jaar om de boel af te breken en de ceremonie de nodige luchtigheid te geven.
Hoe ben je eigenlijk ten huwelijk gevraagd?
Haha! Niet! Nick en ik hebben besloten om te trouwen omdat we elkaar anders simpelweg niet meer konden zien. Ik kwam Amerika niet binnen - want kreeg geen waiver om door te reizen met een ESTA het land in - omdat we niet getrouwd waren. Er was geen duidelijkheid over hoe lang dit nog zou gaan duren, dus trouwen was gewoon noodzakelijk. Nick kreeg twee dagen vrij van de club om op en neer te vliegen dus het moest ergens dichtbij Amerika zijn. In Mexico was alles zo geregeld. We hebben elkaar daar 2,5 dag kunnen zien. Op mijn bruiloft kreeg ik een verlovingsring en tijdens mijn bezoek hier aan Amerika mijn trouwring. We lijken alles in andere volgorde te doen. Wie weet volgt er ook ooit nog een ‘echt aanzoek’?
Jij bent opgeleid als advocaat. Doe je nog veel met die studie?
Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in twee verschillende richtingen. Notariaat en advocatuur. Inmiddels werk ik al bijna 4 jaar full time als strafrechtadvocaat. Daarnaast presenteer ik af en toe nog een dag erbij in de weekenden voor verschillende middagprogramma’s en doe ik zo’n een a twee keer per maand nog wel eens een shoot. Ik ben daarnaast ook nog moeder en tijd voor mezelf heb ik niet echt meer kan ik je vertellen. Er zitten altijd te weinig uren in een dag.
Je bent natuurlijk ook WAG 2020! Heb je daar nog veel leuke reacties op gekregen?
Jaa, ondanks dat het jammer was dat er dat jaar vanwege de COVID niet echt een feestje of evenement was, hadden toch verrassend veel mensen leuke berichtjes gestuurd. Niet alleen naar mij, maar ook mijn broertje kreeg de nodige berichten van zijn vrienden. Een hele eer en anderzijds zaten we toen echt in een lockdown dus toch nog iets ‘exciting’ in die periode! Ook ontzettend leuk om dit jaar de prijs te mogen doorgeven aan een andere mooie, lieve dame ( Dayenne Huipen , red.).
Als je een club zou mogen uitkiezen waar Nick naartoe zou gaan. Wat zou jij kiezen?
Op dit moment kan ik daar nog even niet aan denken. Amerika heeft mij altijd al wel getrokken, dus ik hoop dat we hier misschien nog wel 7 jaar in Miami mogen blijven wonen! Voor mijn gevoel ben ik er nog niet eens echt heen verhuisd, dus ik hoop dat hij nog even blijft zodat ik dat nog samen met hem mee kan gaan maken.
Waar hou jij je verder mee bezig in het dagelijks leven?
Het klinkt heel erg, maar ik ben echt een workaholic. Als strafrechtadvocaat ben je 24/7 standby. Dat blijft lastig te combineren met een gezinsleven. En dan al helemaal met de carrière van Nick ernaast. De laatste maanden met het vertrek van Nick naar Amerika zijn dan ook best zwaar geweest. Zo optimistisch als we waren om ‘even te gaan verhuizen naar Amerika’, hebben we ons appartement in Rotterdam verhuurd en was ik in een keer een soort single moeder. Ik stond er alleen voor, zonder partner (een lange afstandsrelatie met tijdsverschil is niet makkelijk), zonder huis en zonder opvang. En dan met een zeer verantwoordelijke baan en de zorg voor onze dochter. Het lijkt misschien allemaal zo glamourous, maar soms denk ik; mensen zouden eens moeten weten. Wat dat betreft misschien ook goed dat ik hier nog niet kan werken zodat ik word gedwongen om even een break te gaan nemen. Tijd voor herbezinning en meer tijd voor mezelf, voor mijn gezin en voor een mooi avontuur in Miami!
Holy moly, wat een geweldige shoot met Christian. Hoe vind je het om nu eindelijk met een shoot in FHM te staan?
Dankjewel! Voor mij is het natuurlijk ontzettend leuk om met een shoot en een interview in de FHM te staan en zo deel uit te maken van dit platform. Het gaat niet alleen om de plaatjes, maar jullie geven vrouwen ook een podium en laten mensen door middel van interviews kennis maken met de personen achter deze plaatjes.
810 6602 1nathaliedd
Foto: Christian van Duuren
Heb je ooit eerder zo sexy geposeerd?
Deze shoot was in zekere zin wel even uit mijn comfortzone, maar je weet wat ze zeggen. Het leven begint ook buiten je comfortzone. Tegelijkertijd past het bij mijn goede voornemen om weer meer van mezelf te laten zien. Ook in verband met mijn werk probeer ik altijd toch nog wel redelijk privé te blijven. Ik post bijna nooit stories en post vaak niet live wat ik op een bepaald moment daadwerkelijk aan het doen ben. Overigens zou dat ook heel saai zijn, als je nagaat hoe mijn leven/werk/dagen er werkelijk uit zien, in combinatie met het gegeven dat alles vertrouwelijk is en je veel niet kunt delen. Aan de andere kant merk ik dat het al snel ophef veroorzaakt als je jezelf durft te laten zien. Iedereen heeft daar vaak wel een (negatieve) mening over en in zo’n serieuze beroepsgroep word je dan meteen minder serieus genomen. Tegelijkertijd zie ik daar dan een mooie uitdaging in en ben ik er klaar mee om mezelf maar continu weg te stoppen om maar niet op te vallen. Want in deze tijden zouden vrouwen zowel sexy als slim moeten mogen, kunnen – en durven - zijn. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Leuk om dit met deze FHM shoot uit te kunnen dragen.
Blij dat we daaraan bij kunnen dragen. Wat maakt Christian zo goed?
Ik vind het superleuk om met Christian te werken omdat hij erg creatief is, we zitten erg op een lijn en ook met de selecties maken we vaak dezelfde keuzes. Christian is super goed met natuurlijk licht en heeft eigenlijk weinig nodig om de mooiste foto’s te kunnen maken. Hij heeft gewoon een goed oog, heeft een bepaald plaatje in zijn hoofd zitten en heeft echt een eigen stijl. Hij werkt het liefste zo natuurlijk mogelijk, dus er hoeft geen haar en/of make-up artist aan te pas te komen bij hem. Dat vind ik denk ik zo leuk. Dat ik gewoon echt helemaal mezelf kan en durf te zijn. Hij haalt het beste in je naar boven. Soms zie ik zijn foto’s terug en denk ik, wauw ben ik dat? Dat heb ik nog niet bij veel fotografen gehad. Daarnaast is hij ook gewoon erg chill als persoon en stelt hij je erg op zijn gemak.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
‘Echt’ naar Miami verhuizen en daar nieuwe uitdagingen tegemoet gaan. Meer tijd voor mezelf en voor mijn gezin en lekker gaan genieten samen.
Meer van Nathalie den Dekker? Volg haar op Instagram ! Meer sexy fotoshoots? Volg Christian van Duuren op Instagram !

Vluggertje met Nathalie den Dekker

Serie: Emily in Paris Film: The Holiday
Maaltijd:Sushi! Restaurant: Sazanka
Voetbalclub:Inter Miami natuurlijk Artiest: Drake
Festival:Ultra Concert: Rihanna
Reis: New York Stad: Amsterdam
Auto:Audi

Gallery

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant