FHM500 Shoots: Social Media Queen van 2021 Nina Warink

dec 27 2021, 17:30 Girls
nina warink fhm 06 kopie
We gaan vrolijk door met onze FHM500-shoots van dit jaar te delen. Dit keer een shoot waar heel veel mensen smachtend naar uitkijken: die van Nina Warink. Ze schittert op Instagram en YouTube, is ontiegelijk vaak in de keuken te vinden en als kers op de overheerlijke taart, is deze schitterende brunette nu ook nog bekroond tot Social Media Queen. Wij vonden het dan ook hoog tijd om keukenprinses Nina Warink middels een sexy fotoshoot te huldigen.
Deze shoot is afkomstig uit de FHM500 2021, het bijbehorende interview is afgenomen in mei 2021.
Hoe vond je het om voor FHM te shooten in een American Diner?
Ik ben er natuurlijk niet vies van om in m’n lingerie op mijn Instagram te staan, maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n sexy insteek gedaan. Ik vond het wel echt heel erg leuk om te doen, vooral omdat ik mijn passie voor eten erin mocht verwerken. Mijn leven draait om eten, dus ik vond het heel erg leuk om die twee werelden naar elkaar toe te kunnen trekken in deze shoot. Ik denk ook als ik dan vijftig en uitgelubberd ben, dat ik dan wel trots kan zijn op deze foto’s.
Hoe reageerde Kelvin toen je vertelde dat je deze shoot ging doen?
Hij vond het heel leuk! Hij gaf wel aan dat ik erop moest letten dat het niet te ordinair zou worden, maar ik denk dat hij ook wel trots zal zijn als hij de foto’s ziet. Hij heeft er al een paar gezien en die vond ‘ie prachtig. Ik ben gelijk al de nieuwe achtergrond van z’n telefoon.
nina warink fhm 07
Foto: Annick Meijer
Wat vind je het mooiste aan jezelf?
Dat vind ik altijd echt een hele lastige vraag. Op de shoot heb ik hairextensions in, dus dat is misschien een beetje oneerlijk, maar van mezelf heb ik best wel dik haar en daar ben ik wel blij mee. Ik ben op zich ook wel tevreden met mijn vrouwelijke vormen, dus dat er billen en borsten op zitten. Ik denk dat ik niet veel te klagen heb, zeker ook omdat het allemaal puur natuur is.
Wie is volgens jou de Social Media Queen van Nederland?
Mijn lieve vriendin Juultje Tieleman. Zij is gewoon een prachtige vrouw, maar ze is ook super nuchter. Als je haar kent, dan weet je dat ook. Ze is sexy maar er zit ook wel gewoon lekker iets boers in. Ik hou wel van die combinatie.
Wie vindt jij de mooiste vrouw van Nederland?
Dat is een lastige. Dan ga ik toch voor Kim Feenstra. Dat vind ik gewoon echt een prachtige vrouw. Als zij binnenkomt dan licht de hele kamer op. Ik vind haar echt heel mooi.
Er wordt wel eens lacherig gedaan over het werk van influencers. Even een fotootje maken, posten en klaar. Kun je uitleggen wat er allemaal bij komt kijken?
Er zijn sowieso verschillende soorten influencers en iedereen heeft natuurlijk zijn eigen aanpak. Toch komt zo’n gesponsorde foto er niet zomaar. Er zit een heel creatief proces achter, met onderhandelingen, briefings en het financiële plaatje, waar soms wel maanden overheen gaat. Er zijn natuurlijk ook niet-gesponsorde foto’s, maar die maak en post ik zelf. Daar denk ik niet zo lang over na, ik plaats gewoon wat ik leuk vind.
Wij posten weleens iets met een zatte kop na een flink avondje stappen. Hoe houdt jij werk en privé gescheiden op Instagram?
Ik houd nog wel eens van een feestje en dan kan ik soms heel enthousiast dingen in mijn Stories plaatsen, wat achteraf misschien niet heel handig was. Meestal verwijder ik die dan later nog. Het zijn natuurlijk wel leuke herinneringen en die wil je wel ergens kwijt kunnen, dus ik heb samen met mijn beste vriendinnen een privé-account waar we die dingen kunnen posten. Voor de rest post ik wel alles op mijn eigen account, maar waar ik echt ladderzat ergens in de goot lig, dat hoeft niet heel de wereld te zien.
nina warink fhm 04
Foto: Annick Meijer
Er worden ook veel gemene comments en berichten geplaatst op Instagram. Hoe is dat voor jou?
Tuurlijk wordt er van alles om je oren geslingerd in de DM’s of in de reacties, maar ik blokkeer diegene altijd gewoon. Je kan er wel op gaan reageren, maar dat is vaak ook wat ze willen. Toch denk ik dat er nu wel ergere dingen worden gezegd dan vroeger, omdat ik een groter bereik heb. Gelukkig kan ik er wel beter tegen dan toen. Het meest pijnlijke is als mensen een hele alinea schrijven over waarom ze je niet leuk vinden, omdat je dan ziet dat ze er echt moeite voor hebben gedaan.
Hoe kijk jij aan tegen de tweedeling tussen YouTube en televisie?
Het zijn in mijn ogen gewoon twee andere platformen. Op YouTube presenteer je je eigen content en op tv wordt je natuurlijk vaak gewoon als presentator neergezet. Veel mensen die presenteren op tv beginnen met vloggen en veel YouTubers maken een stap richting de televisie en ik vind het heel mooi dat die werelden nu steeds meer combineren. Ik zou het zelf ook wel leuk vinden om iets te presenteren op tv, Ik Hou van Holland bijvoorbeeld, met veel lachen, gieren, brullen.
Heb je toevallig nog een leuk project waar je voor ons een tipje van de sluier kan lichten?
Ik ben op dit moment bezig met een documentaire over een zeldzame oogziekte die in mijn familie zit, om er meer aandacht voor te krijgen. Het laat de realiteit zien, hoe schrijnend die soms ook kan zijn. Dat komt natuurlijk super dichtbij, want het gaat over mijn familie. Het wordt dus heel persoonlijk, maar wel echt heel vet. Ik denk dat ik er heel trots op kan zijn en ik hoop dat mensen deze kant ook leuk vinden.
Jij en Kelvin zijn dit jaar alweer 10 jaar samen. Hoe moeilijk is het om het na zo’n lange tijd nog spannend te houden?
Voor sommige mensen werkt het om voor hun hele leven in elkaar gewikkeld te zijn, maar ik vind het wel heerlijk om ook mijn eigen ding te hebben. Wij hebben natuurlijk de luxe dat wij allebei heel veel meemaken, dus je hebt elkaar altijd veel te vertellen. Toch denk ik dat het belangrijk is om te weten dat niks vanzelf gaat. Een relatie blijft altijd investeren, want je moet je best blijven doen voor elkaar. Organiseer een dateavondje of verras elkaar. Kel legt nog wel eens een chocoladereep met een lief briefje in de koelkast, dus het hoeven echt geen grote dingen te zijn.
Wat is een grappig geheimpje wat niemand van jou weet?
Als ik in de auto naar Groningen stap dan heb ik altijd in m’n auto een blikje Red Bull, een frikandellenbroodje en een Bifi-worstje liggen. Dat is echt mijn go-to voedselpakket als ik in de auto zit.
Waar hoop je over tien jaar te staan?
Ik zou heel graag moeder willen worden later, dat is wel echt mijn droom. Daarnaast zou ik ooit wel mijn eigen horecatent willen, maar of ik dat over tien jaar wil of over 20 jaar weet ik niet. Ik ben eigenlijk wel tevreden met hoe alles nu is.
Meer van Nina Warink? Check hier de behind the scenes video .

Gallery Nina Warink

Credits

Fotografie: Annick Meijer Styling: Claudia Engels
Visagie: Marie-Sophie Steenaert Locatie: Tom’s Diner, Roosendaal
Tekst: Lonneke Westermann

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant