FHM Shoots: Danthe Scholten

aug 27 2021, 12:00 Girls
rus 7940 kopie
De weergaloze fotoshoots blijven maar doorkomen! Na vorige week een debutante op FHM voorbij te hebben zien dartelen, is het nu tijd voor iemand die we dit jaar hebben leren kennen uit de FHM500, waar ze dit jaar terug te vinden is op plek #284 . Danthe Scholten is haar naam en deze shoot met Russell Pearson bewijst waarom zij bij de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland behoort.
Wat is het leukste dat je afgelopen zomer hebt gedaan?
Eerlijk gezegd was dit een zomer waarin ik veel uren heb gewerkt. Daarnaast had ik veel willen genieten van de Nederlandse zon, helaas viel dit een beetje tegen haha. Wel ben ik nog een aantal daagjes op avontuur geweest in eigen land, waaronder een paar daagjes Den Haag en het strand.
Waar ben je opgegroeid en waar woon je nu en hoe bevalt dat?
Ik ben opgegroeid in een klein plaatsje naast Enschede, genaamd Oldenzaal. Momenteel woon ik hier nog steeds samen met mijn ouders en mijn lieve hond. Oldenzaal is een rustig plekje met veel natuur waar ik erg van kan genieten en tot rust kan komen. Wel is het mijn droom om de hele wereld te zien, en ben ik van plan om meer te gaan reizen.
rus 7508
Foto: Russell Pearson
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik volg een opleiding tot verkoopspecialist aan het ROC van Twente en moet ik nog tot februari naar school. Daarnaast ben ik veel als content creator bezig op Instagram, hierop deel ik veel fitness- en fashion gerelateerde content. Ook is hier veel te zien van mijn dagelijkse leven.
Hoe was het om deze shoot te doen met Russell?
Russel is echt een topper. Hij is heel gezellig, vriendelijk en tijdens het shooten voel ik me heel erg op m’n gemak bij hem. Ik zou dan ook iedereen aanraden om met hem te gaan shooten. Daarnaast was de shoot echt heel erg leuk, zoals altijd. Ook ben ik echt superblij met de resultaten.
Vind je het spannend om zo’n shoot te doen?
Op het begin vond ik het wel 'spannend 'om deze wat uitdagender shoots te doen, maar ondertussen heb ik het al vaker gedaan en vind ik het niet meer spannend. Zoals ik net zei is het ook heel erg belangrijk met welke fotograaf je shoot en dat deze je op je gemak stelt.
Op wat voor type mannen val je?
Ik vind mannen die ambitieus zijn erg aantrekkelijk. Daarnaast mogen ze lekker avontuur, sociaal en vriendelijk zijn. Voor mij is het heel belangrijk dat ik met iemand een emotionele klik heb waarbij we qua mindset op de zelfde golflengte zitten.
rus 7417
Foto: Russell Pearson
Heb je een vriend en zo ja, hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Ja, ondertussen heb ik al iets langer dan twee jaar een vriend. Hoe kan het ook anders dan dat ik hem heb ontmoet in de sportschool. Dacht je daar lekker rustig te kunnen sporten, heb je plotseling een vriend, haha!
Hoeveel dickpics krijg je wekelijks in je DM?
Gelukkig krijg ik ze niet wekelijk, maar de sliden ze regelmatig ongevraagd in m’n DM’s. Je zou er bijna een museum van kunnen maken.
Haha, het Dickpic Museum, sounds like a plan. Wat is de leukste DM die je in de afgelopen maand hebt ontvangen?
In ieder geval niet 1 van de dickpics. Het leukste wat ik vind om te ontvangen zijn DM’s van andere vrouwen die zich door mij geïnspireerd of gemotiveerd voelen of vertellen dat ze door mij een positieve vibe hebben gekregen. Dit waardeer ik altijd enorm en hiervoor doe ik het ook.
Wat zijn je ambities op carrièregebied?
Ik zou nog graag willen door groeien met mijn Instagram en zou ik graag mijn youtube weer willen oppakken. Verder ben ik van plak om later veel te gaan reizen en mijn online inkomen uit te breiden. Wie weet ooit nog een keer actief zijn als actrice.
rus 7871
Foto: Russell Pearson
Welke vrouw is een voorbeeld voor je?
Ik heb heel veel vrouwen waar ik tegen op kijk en die mij motiveren en inspireren. Ik ben vooral onder de indruk van vrouwen die uit niets iets hebben opgebouwd. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; Madelyn Cline, Madison Beer en Daisy Keech.
Wat vind je van je FHM500 ranking van afgelopen jaar en wat vind je überhaupt van onze lijst?
Ik vind jullie verkiezing heel erg leuk. Alle vrouwen die er in staan zijn echt prachtig. In het algemeen vind ik jullie lijst en ranking altijd superleuk om te zien. Daarom is het ook echt een eer dat ik er dit jaar zelf in mocht staan.
En terecht! Wie zou jij wel eens in een FHM fotoshoot willen zien en waarom?
Mijn vriend haha. Aangezien hij altijd de foto’s van mij maakt, lijkt het me leuk om hem eens voor de camera te zien.
Haha dat wordt wel een lastig verhaal, haha. Kun je tot slot een leuk weetje / geheimpje over jezelf vertellen?
Op Insta ziet het eruit alsof ik er altijd glamorous uitzie. In realiteit loop ik meestal in een joggingsbroek en een hoodie (van m’n vriend). Ook kan ik nogal onhandig en klunzig zijn.
Meer zien van Danthe Scholten? Volg haar op Instagram . En pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk mee.

Behind the scenes video

Vluggertje met Danthe Scholten

Stad:Mijn voorkeur gaat uit naar natuur, waar maakt me niet zoveel uit. Reis: Een combinatie van avontuur en relaxen.
Maaltijd:Pasta of sushi Film: Harry Potter
Model:Madison Beer Auto: Mercedes G-klasse
Dier: Mijn hond

Gallery

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant