FHM Shoots: Buurmeisjes-finaliste Lucretia van Langevelde

sep 03 2021, 12:40 Girls
rus 4318
Ze schitterde als een discobol in de finale van onze Buurmeisjes-verkiezing, maar moest de overwinning aan Katie laten. Toch wist Lucretia van Langevelde indruk te maken. Natuurlijk stond ze ook in de FHM500 van afgelopen jaar. Een zomerse shoot met huisfotograaf Russell Pearsons is dan ook niet meer dan logisch.
Lucretia! Wat leuk dat je een shoot hebt gedaan voor FHM. Wat vind je van het resultaat?
De foto’s zijn echt supergaaf geworden. Ik ben erg blij met het resultaat en gelukkig de FHM en Russell Pearson de fotograaf ook.
Je hebt eerder al in Playboy gestaan. Hoe vind je het om zo sexy gefotografeerd te worden?
De shoots met Russell zijn altijd heel classy en prettig om te shooten. Dat komt ook door de mooie locaties en de prettige werksfeer. Ik heb ook veel positieve reacties gekregen op de resultaten van die shoots. Ook vind ik dat ik best trots op mijzelf mag zijn dat ik dat avontuur aan heb gedurfd. En ik hoop hierbij ook echt een voorbeeld te zijn voor anderen.
rus 9950
Foto: Russell Pearson
Heb je een model die een voorbeeld voor je is of waar je bewondering voor hebt? Zo ja, wie en waarom?
Eigenlijk heb ik bewondering voor alle modellen die keihard werken voor hun carrière en die het werk doen die ze graag willen doen.
Je komt uit Nijverdal. Hoe is het leven daar?
Het is een dorp in Twente met gezellige mensen en mooie natuur. Maar zelf ben ik op dit moment door studie en werk meer in de stad te vinden. Waar ook de meeste van mijn vrienden wonen. Ik zie mezelf nog nergens oud worden, ik denk dat ik bijna overal wel gelukkig kan worden ik weet alleen nog niet waar en met wie.
Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Ik was gek op ballet en dans. Ook vond ik het geweldig om te zingen. Maar het allerleukste vond ik om andere kinderen iets te leren. Ik denk dat ik het daarom ook zo leuk vind om turntrainster te zijn.
Je doet aan klassiek ballet. Waarom is dat zo’n mooie sport?
Mijn eerste les had ik toen ik vijf jaar oud was. Ik was meteen verliefd op de sierlijke bewegingen en de vrolijke muziekjes. Vanaf mijn elfde mocht ik op spitzen dansen al doe ik dat tegenwoordig niet meer. Nog steeds blijf ik vol bewondering naar balletvoorstellingen kijken. Zelf dans ik tegenwoordig meer commercieel en voor mijn eigen plezier.
Je bent ook nog turntrainster. Kun je een voorbeeld geven van je lenigheid?
Nou denk dat ik net zo lenig ben als de meeste turnsters. Al gebruik ik soms mijn lenigheid wel voor leuke foto’s of een online challenge. Die zijn wel terug te vinden op mijn sociale media voor degene die nieuwsgierig zijn.
Heb je een vriend? Zo ja, hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Op dit moment ben ik single. Geen vriend of vriendin. Dus valt er ook niet over onze ontmoeting te vertellen. Maar gelukkig heb ik wel gezellige vrienden waarmee ik veel plezier heb.
rus 4471
Foto: Russell Pearson
Op wat voor type mannen val je?
Nou blijkbaar de verkeerde, haha. Nee ik val niet op een bepaald type. Liefst gezellig, sociaal en vol humor. En sportief is absoluut een pré.
Wat vind je van onze FHM500 verkiezing?
Dat was een leuke ervaring vooral zo kort na de finale behaald te hebben van de Buurmeisjes verkiezing, wat ik superleuk vond en een hele eer. De FHM500 verkiezing was bijzonder om mee te maken. Vooral omdat ik het van mijn werk als model moet hebben in zo’n verkiezing en het moest opnemen meiden die als influencers een groot bereik hebben. Dus supertrots dat mijn carrière zichtbaar begint te worden.
Kun je een leuk weetje over jezelf vertellen?
Dat ik gek ben op auto’s en alles wat veel pk’s of cc’s heeft.
Nice! Wat zijn nu je doelen voor de toekomst?
Eigenlijk wil ik nog graag reizen. Dat heb ik nog niet echt kunnen doen. Daarnaast zou ik het geweldig vinden om mijn motorrijbewijs te halen. En natuurlijk een eigen motor te kopen. En een paar shows lopen is ook wel iets wat ik nog wil doen. Shooten in het buitenland op een warm tropisch eiland. En heel veel leuke mensen leren kennen.
Ga Lucretia van Langevelde vooral lekker volgen op Instagram en pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk mee.

Behind the scenes video

Vluggertje met Lucretia van Langevelde

Stad:Barcelona Maaltijd: Sushi
Film:Suicide Squad Auto: Range Rover SV Coupé
Dier:Hond liefst een Pomeriaan Instagram-kanaal: @lucretia_van_langevelde

Gallery

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant