FHM Shoots: Indy Mende

aug 19 2021, 10:52 Girls
indy mende fhm06 kopie
Nieuwe week, nieuwe fotoshoot! Dit keer maken we kennis met Indy Mende. Een Rotterdamse schone die haar roots in Tilburg heeft liggen. Zij heeft een shoot gedaan met fotograaf Kas, die zijn debuut maakt in deze rubriek op FHM.
Hi Indy! Leuke naam. Wat is het verhaal achter de naam Indy?
Mijn naam betekend schitterend/ mooi en andere afleiding die de naam heeft is independent ofwel onafhankelijk. Mijn ouders hebben mijn naam niet gekozen voor de betekenis die is toevallig mooi haha mooi meegenomen. Ze hebben mijn naam gekozen omdat ze hem gewoon erg mooi vonden.
Waar ben je opgegroeid?
Ik heb totdat ik acht was in Tilburg gewoond en heb het daar altijd heel fijn gevonden. Daarna ben ik verhuist naar Rotterdam en daar heb in de rest van mijn jeugd doorgebracht. Ik was al snel gewend aan Rotterdam en heb Tilburg nooit heel erg gemist. Gelukkig woont een groot deel van mijn familie ook in Rotterdam daardoor was het makkelijk de stad te leren kennen. Ik ben wel nog regelmatig in Tilburg om familie te bezoeken en ook hier voelt het voor mij nog steeds heel oud en vertrouwd.
indy mende fhm06
Waar woon je tegenwoordig?
Ik woon tegenwoordig nog steeds in Rotterdam mijn ouders en ik zijn verliefd geworden op de stad. Het is een mooie stad met super veel leuke mensen. Het leukste aan de stad vind ik dat er zoveel verschillende culturen door elkaar leven en die allemaal met elkaar omgaan. Ik wil hier nog heel lang blijven wonen, het lijkt me wel leuk om bijvoorbeeld een jaartje in het buitenland te wonen, maar ik wil later zeker weer in Rotterdam wonen.
Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Lastig haha, ik wilde vroeger elke dag wat anders worden! Balletdanseres, juf, bakker en ga zo nog maar even door.
Wat wil je nu worden?
Ik weet nog niet heel goed wat ik wil worden. Ik wil wel sowieso doorgaan met modellenwerk maar dit meer als een bijbaan. Ik zou graag iets met mensen willen doen, ik vind zowel het menselijk lichaam als het gedrag van mensen erg interessant. Ik hou van mensen helpen en zou dit graag in mijn beroep willen doen.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik begin volgend jaar weer met school ik ga de kapper/ salonmanager opleiding doen, hier heb ik echt super veel zin in. Ik knip en verf mijn haar altijd al zelf en vind dit erg leuk. Daarnaast heb ik nog een bijbaantje en doe ik veel shoots. Ik doe dit als freelance model en ga de komende tijd proberen een agency te vinden.
Hoe was de fotoshoot met Kas?
Dit is de tweede keer dat ik met Kas heb gewerkt en het was weer een succes! Ik vind het fijn dat ik gezellig met hem kan praten, goede resultaten heb en hij altijd veel tips voor me heeft. Ook mochten we deze keer op een super mooie locatie shooten The Hendriks hotel in Amsterdam we kregen een mooie kamer waardoor we nog beter resultaat konden bereiken. Ik hoop in de toekomst nog veel vaker met Kas te werken.
Hoe vind je het om in FHM te staan?
Een supergrote eer! Ik had hier als kind nooit van durven dromen. Ik heb altijd al veel bewondering gehad voor alle mooie vrouwen die hier tussen staan dus voelde het wat onwerkelijk.
indy mende fhm13
Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?
Ik heb zelf nog niet heel veel van de wereld gezien. We zijn thuis met zes personen dus meestal gaan we met zijn alle op vakantie naar zuid Frankrijk. Eigenlijk waren al die reizen voor mij even mooi, ik heb veel mooie dingen gezien maar vind het vooral fijn dat we daar met zijn alle als een familie zijn. Ik hecht veel waarde aan familie tijd doorbrengen, thuis zijn we niet vaan met zijn zessen. Er is altijd wel iemand werken of bij vrienden dus dat maakt voor mij de vakantie zo speciaal.
Doe je aan sport?
Nee op het moment niet, ik heb heel lang op karate gezeten en ga na de vakantie weer naar de gym. Voor mijn beweging wandel ik wel heel veel!
Heb je een vriend?
Ja, ik heb nu bijna een jaar met mijn vriend. En ben nog steeds super verliefd! Hij heet David, ik ben super dankbaar dat ik hem heb ontmoet.
Op wat voor type mannen val je?
Ik hou ervan als een man zorgzaam, lief en grappig is. Uiterlijk maakt me niet heel erg uit ik vind het wel altijd mooi als een man lang is en krullen heeft. Voor mij is het erg belangrijk of hij goed in mijn familie valt, ik ben een familiemens en hecht daarom erg veel waarde aan hun mening.
Kun je een leuk weetje over jezelf vertellen?
Ik ben geboren met een pigmentvlek in mijn haar, mijn haar is bruin maar heeft twee blonde plukken erin. Iedereen denkt altijd dat ik deze geverfd heb! Bij de foto’s van de shoot kan je deze helaas niet zo goed zien omdat mijn haar vast zit.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Mijn grootste droom is om een goede moeder te worden. Al van kleins af aan droom ik ervan om kindjes te krijgen, dus ik hoop dat ik ooit die eer mag hebben. Daarnaast zou ik heel graag ooit zelf een lingerielijn willen ontwerpen. Ik vind lingerie super mooi en ik vind dat het echt een confident boost kan geven. Het valt me op dat er eigenlijk bijna alleen maar lingerie is voor een type lichaam en dat vind ik jammer, ik zou me dus focussen op lingerie maken voor verschillende soorten lichaamsbouw.
Meer van Indy Mende? Volg haar op Instagram . Check dan ook fotograaf Kas effe.

Vluggertje met Indy Mende

Reis:Het liefste ga ik naar een warm land waar ik lekker kan uitrusten en waar mooie plekken zijn om te wandelen. Maaltijd: Risotto
Land:Frankrijk Film : Edward Scissorhands en Quintin Tarantino films
Artiest:Lil Tracy, Kunch Sosa en Flansie Auto: Bentley en Rolls Royce
Dier: katten en octopussen

Gallery

Credits

Fotograaf: Kas Model: Indy Mende

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant