FHM Shoots: Buurmeisje Danielle Grieving

sep 29 2021, 18:00 Girls
xxx
De zomer mag dan officieel ten einde zijn, wij roepen 'm nog even terug naar het beeldscherm met deze zonovergoten shoot van Buurmeisjes-finaliste Danielle Grieving! Yep, dat lees je goed: fotograaf Russell Pearsons strikte de blondine voor een prikkelende shoot!
Wij kennen je al van de finale van de Buurmeisjes-verkiezing natuurlijk. Heb je daar veel leuke reacties op gekregen?
Danielle: Ja best veel! Ik kreeg van heel veel mensen om me heen te horen dat ze het heel leuk vonden om mij in de finale te zien. Door de Buurmeisjes-verkiezing heb ik iets meer bekendheid gekregen en best wel wat aanvragen gekregen om bepaalde shoots te doen, wat ik echt ontzettend leuk vind! Dus dat wil ik ook graag doorpakken.
Hoe is het om een shoot te doen voor FHM?
Danielle: Fantastisch! Ik vond het eigenlijk al super leuk om te horen om een shoot te mogen doen voor de FHM, maar dat ik dat dan met mijn vriendinnetje mag doen maakt het nog leuker! We waren allebei ook wel een klein beetje zenuwachtig, maar zodra de shoot begon was dat gevoel wel weg.
Hoe was het om te werken met Russell Pearson?
Danielle: Russel is een fantastische man! Hij maakt geweldige foto’s en daarnaast voel ik me ook nog is op me gemak bij hem. Als je bij hem voor de camera staat, is het ook helemaal niet gek om in lingerie te staan. Hij weet precies wat hij doet. Hij geeft je tijdens de shoot ook tips waar je echt wat aan hebt. Ik ben ontzettend blij dat ik met hem heb mogen shooten en de foto’s zijn super mooi geworden.
Je komt uit de buurt van Den Haag. Wat betekent die stad voor jou?
Danielle: Ik ben zelf opgegroeid in Scheveningen. Echt naast het strand. Het is echt heerlijk om aan het strand te wonen, twee keer rollen en ik ben er, haha! Verder vind ik het ook echt fijn dat ik al mijn familie en vrienden daar heb, aangezien ik echt een familiemens ben. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn familie niet iedere week zie.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Danielle: Ik werk in een restaurant in Scheveningen. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen, maar ik heb later voor mezelf wel grotere ambities. Verder ben ik veel aan het sporten, zo'n vijf keer per week. Ik doe aan fitness en aan boksen. Boksen is een heerlijke manier om alles er even uit te gooien, wat ik ook echt wel nodig heb. Natuurlijk doe ik graag leuke dingen met m’n vriend en vriendinnen! Uit eten gaan en mooie wijntjes is een dure hobby van me, net zoals shoppen.
Zou je andere meiden aanraden om mee te doen aan de Buurmeisjes-verkiezing?
Danielle: Zeker! Het is echt ontzettend leuk om te doen, en je bent weer een ervaring rijker. Je leert er nieuwe mensen kennen en het opent nieuwe deuren voor in de toekomst.
Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Danielle: Sinds de Buurmeisjes-verkiezing wil ik me meer gaan richten op mijn Instagram. Ik merk dat ik daar veel meer kan uithalen. Verder ben ik ook meer bezig met shoots, ik merk gewoon aan mezelf dat ik het ontzettend leuk vind om voor de camera te staan, dus hiermee wil ik graag doorpakken. Verder wil ik nog veel reizen, ik heb nog een hele bucketlist aan landen die ik samen met mijn vriend wil bezoeken. Later wil ik iets voor mezelf beginnen, maar wat precies dat hou ik voor nu even voor mezelf.
Vergeet Danielle Grieving niet te volgen op Instagram en pak fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk mee.

Behind the scenes video

Gallery

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant