FHM Shoots: Adinda Kennedy

mrt 25 2021, 18:02 Girls
web adinda 044 1
Adinda Kennedy is een bloedmooie vrouw die ook zeker niet op haar mondje is gevallen. Dat ze vlot kan babbelen bewijst ze met haar presenteerwerk voor RTL en PowNed, maar deze stoere meid kan ook zonder tekst een statement maken. Samen met fotograaf Annick Meijer zet dit alweer ervaren model een ongelooflijk goeie shoot neer. FHM sprak met de alleskunner over haar leven.
Hee Adinda! Hoe gaat het met je?
Hi, gezellig!! Het gaat met ups & downs, is nu het meest eerlijke antwoord dat ik je kan geven. In een notendop: te lang téveel stress. Tsja, ik kan (en mag) het in ieder geval niet meer negeren en heb mezelf het afgelopen jaar een stuk beter leren kennen. Ik ben opzoek naar de juiste balans en dat gaat de goede kant op, maar ik ben er nog niet. Maar al met al gaat het goed, ik heb een fijne club mensen om me heen waar ik héél blij mee ben en iedere dag werken is voor mij een feestje!
Voor we verder kijken naar de toekomst, waar speelde jouw kindertijd zich af en hoe was dat?
Mijn kindertijd speelde zich af in Baarn. Een klein dorp waarvan veel mensen ten onrechte denken dat het tot het Gooi behoort – ja, ik verduidelijk dit meteen maar even, met m’n “kakker-R”.. Haha. Ik was een heel ijverige kiddo, had veel vriendjes en vriendinnetjes, zong, danste en acteerde er op los en was wel het type ‘one of the guys’. Skateboarden en kattenkwaad uithalen vond ik heerlijk, maar ook lekker gek doen met m’n moeder en hele (playback)shows opvoeren deed ik heel graag.
Je bent een internationaal model. Welk land vond je het leukste om te werken en waarom?
In Schotland heb ik een shoot gehad voor een kledingmerk waarvan ik héél erg heb genoten; want wát een landschap daar. Niet normaal mooi! Ook in Barcelona voel ik me altijd erg thuis, kende daar de weg op een gegeven moment gewoon en vind Spanjaarden echt hele fijne mensen. Maar ik heb nog wel een wishlist
, hoor! Zou bijvoorbeeld heel graag nog eens in een land als Japan of Korea willen werken, of in (Zuid-)Amerika of Australië. Heel ver ben ik voor modellenwerk niet geweest; maar wat niet is…
web adinda 216
Je werkt ook als presentatrice, iets waar je al lang van droomde. Wat vind je daar zo leuk aan?
Nou ik droomde er eigenlijk niet echt van, maar ik weet sinds een tijdje wel dat het aansluit bij alles wat ik leuk vind en het vak daarom goed bij mij past. Ik hou ervan met mensen te zijn, ben nieuwsgierig naar ze en in de presentatie-rol kun je natuurlijk gemakkelijker van alles vragen – ongegeneerd, haha. Ook kom ik vaak op plekken waar ik normaal misschien nooit zou komen en doe ik dingen die ik anders nooit zou doen. Daarnaast voel ik me gewoon als een vis in het water als ik opnames heb, lach heel veel met de crew en heb dan energie voor tien. Het past gewoon bij mij en ik word er vrolijk van. Nu is het doel nog om ‘verder’ te komen; een programma presenteren dat helemaal als ‘mijn ding’ voelt.
Waar kunnen de mensen je van kennen?
.. Of waarvan hopelijk niet? Haha! Een paar realityprogramma’s (BNTM, Echte Meisjes) en sinds eind 2018 ben ik verslaggever bij PowNed, sinds 2020 presenteer ik een zondagmiddagprogramma op RTL. Maar ook heb ik als model een paar leuke campagnes gedaan en sta ik geregeld op of in de Nederlandse tijdschriften. Ging laatst voor de lol eens tellen hoeveel Vriendin-covers ik nou eigenlijk in m’n leven heb gedaan, haha..
Als je een programma zou mogen kiezen om te presenteren: welke zou het zijn en waarom die?
Waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen is van de documentaires van Louis Theroux (als bekenden dit zouden lezen denken ze nu; jahaaa Adin, we know). Maar echt, ik zou niets liever doen! Ook tegen de gezellige programma’s zoals Chantal Janzen maakt óf weer een wat serieuzere noot, wat emotie en een vleugje humor in de programma’s van Beau ( Five Days Inside/ The Amsterdam/Rotterdam Project), zou ik zeker geen nee zeggen!
Als je moest kiezen, wat doe je dan liever; presenteren of poseren?
Die vraag krijg ik heel erg vaak en ik antwoord eigenlijk steevast: ik kies niet! Nu nog niet, in ieder geval. Want dat maakt mijn week juist altijd zo leuk! Mocht het op een gegeven moment zo zijn dat het één beter loopt dan het ander, of ik bijvoorbeeld een mooie presentatieklus kan krijgen, dan gaat al m’n energie natuurlijk daar naartoe. Maar tot het zo ver is, vind ik het heerlijk deze twee te combineren. Ik hoor je denken: modellenwerk kan toch sowieso niet eeuwig? Ik zeg altijd maar zo: ook voor antirimpelcrème zijn er modellen nodig!
Hoe vind je het om nu in FHM te staan?
Nou! Best wel ff een dingetje, hoor! Ik doe zo’n 14 jaar modellenwerk en heb nog nooit op deze manier geshoot. Ik vond mezelf te jong/te dun/te dik; altijd wel wat. En nu, met een vriendin die mijn haar en make-up deed en de fotograaf met wie ik al vaker had gewerkt dacht ik: ik ga dit nu gewoon doen, want het voelt goed! Dus..daar ben ik dan! Hopelijk valt het in de smaak, haha!
Ben je nog vrijgezel of ben je allang gekaapt door een snode piraat?
Ik ben nog vrijgezel! Als ik nu aan iets begin, wil ik wel het gevoel hebben dat het een goede kans van slagen heeft. Het liefst gewoon trouwen, kindjes, de hele shebang. Niet gelijk de volgende dag hoor, rustig aan. Maar dat lijkt me dus wel wat.
Wat is een prestatie waar je zelf erg trots op bent?
Dat ik voor alles wat ik nu ben, wat ik heb en wat ik doe zelf keihard heb gewerkt. En niemand anders.
Wat is jouw guilty pleasure?
HA! Heb je even?! Nee, ik zal het voor kort houden, want over eten kan ik uuuuren praten. Ik ga,, hoe verrassend, voor chocola. En welke m’n favo is, verschilt van tijd tot tijd. Maar over het algemeen maak je maak mij heel blij met een reep Lindt, puur met caramel & zeezout, Oreo’s of goede bonbons! (Niks met likeur erin trouwens, brrrr)
web adinda 130 2
Je hebt al met veel verschillende fotografen gewerkt. Hoe vond je de shoot met Annick Meijer?
Jaaaa! Ik kende haar al, we werken weleens samen voor een kledingmerk. Zij stelde me tijdens deze shoot ontzettend op m’n gemak en omdat ze heel erg enthousiast was over de beelden, werd ik ook enthousiast. We zaten goed op één lijn dus het was een hele fijne shoot met een relaxte vibe, veel gezelligheid én snel klaar; we hadden het er zo op!
Je bent een bezig bijtje. Wat doe je graag als je niet aan het werk bent? Hoe ontspan jij?
Ontspannen is voor mij soms nog een werkwoord, haha. Maar als het lukt, dan kan ik echt genieten van lekker voor mezelf koken, goed glas wijn erbij en lekker Netflixen op de bank. Ik neem af en toe een Thaise massage van een uur, dat vind ik dus echt goddelijk. En zodra het weer kan lekker naar de sauna met een vriendin! Sinds corona ben ik (net als iedereen, haha) ook nóg meer gaan wandelen met m’n hondje en ik wil weer zodra het kan graag weer wat meer doen met zingen en drummen,, zoals een paar jaar terug.
Je bent al begonnen met motorrijles. Hoe gaat dat en wat vind je er leuk aan? Is het moeilijk of makkelijker dan gedacht?
Ik heb mijn eerste les gehad en dat ging eigenlijk boven verwachting! Ik was best een beetje nerveus en vroeg me af of ik er wat van zou bakken, maar het ging best lekker. Overigens juich ik niet te vroeg en kan ik alleen maar hopen dat het zo blijft, haha. Want makkelijk is het niet, vooral het schakelen is echt ff wennen!
Wat is je droommotor?
Een Harley Davidson Street Bob, denk ik. Of een mooie klassieke caféracer.
Wat zijn je doelen voor in 2021?
Lief voor mezelf zijn, m’n motorrijbewijs halen, de goede wegen inslaan qua presenteren & misschien maar weer verhuizen!
Meer van Adinda Kennedy? Volg haar op Instagram . Volg fotograaf Annick Meijer dan ook gelijk effe.
web adinda 269
Foto: Annick Meijer

Vluggertje met Adinda Kennedy

TV-programma: 90day Fiancé. Genieten met de hoofdletter ‘G’. Presentatrice: Sophie Hilbrand
Stad:moet het in NL zijn? Gek op Utrecht, Amsterdam en Den Haag – maar anders kies ik Barcelona of Londen. Reis:
ja, veel, nu! Om te beginnen een paar weken naar een zonnig, het liefst onontdekt, oord, waar genoeg te zien is. Oh en waar ze een beetje lekker kunnen koken en een goed wijntje schenken.
Film:Ik hou ervan, alleen vergeet altijd alle namen. Dus uh, kom ik op terug. Eten: Italiaans op 1
Serie:The Affair, Bridgerton, Bloodline, Luther, Frankie & Grace Artiest:
geen touw aan vast te knopen; echt van jazz tot techno.
Festival:Milkshake Motor: Harley!
Auto:G Wagon Sport: als het moet
Dier:kanniekiezen. ZO gek op diertjes!

Gallery

Credits

Fotograaf: Annick Meijer Model: Adinda Kennedy

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant